- Reaction score
- 1.277
Re: Επιτέλους φτηνά blu ray εγγραφής 50GB !
Το ποστ βασικά απευθύνεται σε όσους ξέρουν τα υπερ και τα κατά των δίσκων br,κατέληξαν οτι θέλουν δισκάκια εγγραφής και απλά δεν ξέρουν που θα βρουν φτηνά δισκάκια.
Πέρα απο αυτό όμως όντως η διαδικασία της εγγραφής ταινιών σε br είναι 2 φορές πιο ακριβή και πολύ χρονοβόρα (για μία ταινία 1.5 ώρα) και δεν υπάρχει δυνατότητα επανεγγραφής έχει όμως και κάποια πλεονεκτήματα:
Το ποστ βασικά απευθύνεται σε όσους ξέρουν τα υπερ και τα κατά των δίσκων br,κατέληξαν οτι θέλουν δισκάκια εγγραφής και απλά δεν ξέρουν που θα βρουν φτηνά δισκάκια.
Πέρα απο αυτό όμως όντως η διαδικασία της εγγραφής ταινιών σε br είναι 2 φορές πιο ακριβή και πολύ χρονοβόρα (για μία ταινία 1.5 ώρα) και δεν υπάρχει δυνατότητα επανεγγραφής έχει όμως και κάποια πλεονεκτήματα:
- Οτι γράψεις δεν χαλάει καθόλου εύκολα σε αντίθεση με έναν σκληρό που κινδυνεύει απο πτώση,θερμοκρασία,software (μία μέρα βρήκα όλα τα αρχεία μου σε έναν σκληρό κλειδωμένα-μη προσβάσιμα,ίσως να έφταιγε ο υπολογιστής δεν ξέρω,το θέμα είναι οτι τα έχασα)
- Παίρνεις μεγαλύτερη ποιότητα απο ότι στον σκληρό αφού βάζεις το δισκάκι σε player και με hdmi μεταφέρονται σε TV τα δεδομένα ενώ στο σκληρό μέσω USB.
- Επίσης δεν ξέρω αν γίνεται να αποθηκεύσεις ταινία σε μορφή m2TS και να την παίξει η TV ή το player (θα πρέπει δηλαδή να την κάνω σε άλλη μορφή συμβατή με το μέσο αναπαραγωγής)
- Επίσης τελευταία συνδέω τον σκληρό στο PC και μου βγαίνει μήνυμα "κάποια αρχεία είναι αλλοιωμένα" κάτι τέτοιο και δεν έκατσα να δω τι χάλασε και γιατί..