Ψηφιακή Riaa

D

deleted user 10898

Guest
και ποιο φθηνα...

Lyra 2 in brief

Reaction score
8.905
Θα ήθελα να ακούσω το βινύλιο μου πως παίζει με την ψηφιακή ρία στον χώρο μου... ακούει κανείς...? ? ?

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.478
Κάποιος που να έχει διάθεση να ξηλώσει την ακατανόμαστη κάρτα και να την πάρει στον Βασίλη...! Βλάση, ακούς;:D:D

Reaction score
8.905
Ένα μέσο με τόσα προβλήματα, όπως ο δίσκος LP, αξίζει τέτοια φασαρία;
Εσύ είσαι προβοκάτορας....:whistling: και κάνω πως δεν καταλαβαίνω....:prankster:

Ένα μέσο όμως που απέναντι στο ντάκ μου (Benchmark DAC2 HGC) αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις! για να μην σου πω κάτι άλλο και σε στεναχωρήσω....:) με μια technics βελόνα και με το φτωχό μου Pioneer C-21 σαν φόνο! ;)

Last edited:

D

deleted user 10898

Guest
Αν αγαπάς το μέσο και τα προβλήματα του, παίζεις την έξοδο του phono στην line της κάρτας.
Ετσι κρατάς το αγαπημένο σου phono και τα κουσούρια του και εχεις καθαρό ψηφιακό σήμα να οδηγήσει τα ενεργα σου.
Τωρα αν δεν εχεις ενεργα με ψηφιακη είσοδο, πριν ασχοληθείς άλλο με πηγές, ψηφιακές και αναλογικές, κανε την χάρη στον εαυτό σου και παρε...

D

deleted user 10898

Guest
Εσύ είσαι προβοκάτορας....:whistling: και κάνω πως δεν καταλαβαίνω....:prankster:

Ένα μέσο όμως που απέναντι στο ντάκ μου (Benchmark DAC2 HGC) αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις! για να μην σου πω κάτι άλλο και σε στεναχωρήσω....:) με μια technics βελόνα και με το φτωχό μου Pioneer C-21 σαν φόνο! ;)
Πιστεύω θα τον στενοχωρησεις τον Κόγια αν του πεις τις εντυπωσεις σου για το πόσο καλα παιζει το αναλογικό σου... Θα σκάσει...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.948
ναι, ναι,. θα κρατάει την ανάσα του να γίνει μπλε σα τον μπαρμπα στρουμφ και θα βάλει κωλοδάχτυλο να πάει από άδηλο αναπνοή σα τον ΑρΚά

Reaction score
8.905
ε τότε καλά έκανα και δεν είπα τίποτα....:biggrin: για το μαλλί δεν μιλήσατε και ανησυχώ...:roflmao:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
ε τότε καλά έκανα και δεν είπα τίποτα....:biggrin: για το μαλλί δεν μιλήσατε και ανησυχώ...:roflmao:
τωρα το καλοκαιρι αφηνει καραφλα ....σαν και μενα για να δροσιζεται!!!!!!!:roflmao::roflmao::roflmao:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Καλε ο Β δεν το εχει παρει χαμπαρι το θεμα???????
για φηφιακη RIAA μιλαμε ....δεν μπορει......καποια αντιρηση θα φερει ...και εδω!!!!!!!:drinks::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

Y

Yiannis_B

Guest
Καλε ο Β δεν το εχει παρει χαμπαρι το θεμα???????
για φηφιακη RIAA μιλαμε ....δεν μπορει......καποια αντιρηση θα φερει ...και εδω!!!!!!!:drinks::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:
Πολάκι μου, τα είπε όλα ο Κόγιας...:fuckyou:

Reaction score
8.905
ποιος θα μου φέρει το Lyra 2 (Βού η κάρτα σου είναι άδεια :p).... πραγματικά γουστάρω (και για το ντάκ)....;)

Reaction score
3.967
Πολάκι μου, τα είπε όλα ο Κόγιας...:fuckyou:
Ξέρεις ποιοί μας τα πρήζουν για το πόσο χάλια είναι το πικάπι?
α. αφνοί που δεν έχουν πικάπι
β. αφνοί που δεν έχουν δίσκοι
γ. συνδυασμοί των ανωτέρω..
...διότι όποιος έχει πικάπι και του βάνει δίσκοι και αράζει ναούμε και ακούει...πρέπει νάναι πολυυυυύ κολλλλλημένος για να αναφέρεται αρνητικά.

Δηλαδίς αγόρασες τα NIKE και απετάς δεν βαδάς απλώς και κατόπιν θυμάσαι κάτι που διάβασες για τα μεροκάματα των ανήλικων και τις συνθήκες εργασίας και και...
α. τα πετάς?
β. τα κρατάς κ δεν τα ξαναφοράς?
γ. τα χαρίζεις?
δ. βάζεις λειτουργία χρυσόψαρου και τα φοράς?
Οκ, χ2σε με κ συ και ο γρύλος σου...απίθανα παίζουν τα πικάπια και όποιοι τη βρίσκουν με δαύτα ...μια χαρά.

Εκτός αν το ρίξουμε όλοι στο βαθύ προβληματισμό ότι προβληματικό το μέσο, προβληματικός ο αναπαραγωγέας κάτι δεν πάει καλά με μένα που το γουστάρω, ας απολογηθώ!!;)

Αφναααά!!:gamer:

Y

Yiannis_B

Guest
Πότε άφησα να υπονοηθούν όλα αυτά?

Εγώ συμφώνησα με το παρακάτω:

Δεν είναι αυτονόητος ο συλλογισμός ότι αν ένα μέσο έχει τόσα προβλήματα (αντικειμενική και επιστημονική παρατήρηση), τότε θα παίζει και χάλια (υποκειμενική θέση).

Αυτό που αντιλαμβάνομαι στα γραφόμενα του Κόγια, είναι το εξής:

1. Υπάρχουν αρκετοί παράμετροι για την βελτιστοποίηση της αναπαραγωγής δίσκων βινυλίου, (και αντίστοιχο κόστος),

2. Στην βέλτιστη μορφή της, η αναπαραγωγή σκοντάφτει στα ίδιες τις τεχνικές προδιαγραφές του μέσου (βινύλιο).

3. Το κόστος (1), μαζί με τους περιορισμούς του μέσου (2), και την τεχνική αρτιότητα / ευχρηστία άλλων τεχνολογιών αναπαραγωγής (), έχουν ως λογική συνέπεια, τον περιορισμό της κάθε τεχνικής βελτίωσης της αναπαραγωγής βινυλίου, στα επίπεδα του πρακτικά ορθού (The law of diminishing returns / αρχή της ανταποδοτικότητας*).

Η ψηφιακή RIAA, κατά την γνώμη μου, ανήκει στην κατηγορία των diminishing returns, εκτός από τις σπάνιες περιπτώσεις, (a) που έχεις ήδη κάποιο ψηφιακό interface, και θέλεις να πάρεις και ένα πικάπ, ή/και (b) θέλεις για κάποιο λόγο να ψηφιοποιήσεις την συλλογή σου από βινύλια.

Βέβαια πάντα θα υπάρχουν οι τελειομανείς, που με κάθε κόστος σε κόπο και χρήμα, θα ήθελαν να πάρουν τα μέγιστα από το μέσο. Για αυτούς η ψηφιακή RIAA είναι από τα φτηνά της υπόθεσης...

P.S 1. Μου τρέχουν τα σάλια όταν βλέπω πιτσιρικάδες με τουμπανιασμένα Honda monkey , και όλο το κιτ της Takegawa, αλλά αμέσως μετά συνειδητοποιώ ότι είμαι πάνω στο VFR, με τα ίδια χρήματα...:whistling:

P.S.2 Η πλάκα είναι ότι το δικό μου αναλογικό (σχετκά φθηνό / ConceptMM+Black Cube), δεν είχα ποτέ την διάθεση να το εξελίξω, γιατί ήμουν σούπερ ευχαριστημένος από την αρχή...σε αντίθεση με όλα τα άλλα. :prankster:

(*) A common sort of example is adding more workers to a job, such as assembling a car on a factory floor. At some point, adding more workers causes problems such as workers getting in each other's way or frequently finding themselves waiting for access to a part. In all of these processes, producing one more unit of output per unit of time will eventually cost increasingly more, due to inputs being used less and less effectively.[2] http://en.wikipedia.org/wiki/Diminishing_returns

Last edited by a moderator:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7