βρε βρε, καλως τον!!!ευχαριστω...θα διαβασω τι εστι metric halo.

βρε βρε, καλως τον!!!ευχαριστω...θα διαβασω τι εστι metric halo.
ευχαριστω...θα διαβασω τι εστι metric halo.
...όλο metric..metric...βρε βρε, καλως τον!!!![]()
Εσύ είσαι προβοκάτορας....Ένα μέσο με τόσα προβλήματα, όπως ο δίσκος LP, αξίζει τέτοια φασαρία;
Αν αγαπάς το μέσο και τα προβλήματα του, παίζεις την έξοδο του phono στην line της κάρτας.Ένα μέσο με τόσα προβλήματα, όπως ο δίσκος LP, αξίζει τέτοια φασαρία;
Πιστεύω θα τον στενοχωρησεις τον Κόγια αν του πεις τις εντυπωσεις σου για το πόσο καλα παιζει το αναλογικό σου... Θα σκάσει...Εσύ είσαι προβοκάτορας....και κάνω πως δεν καταλαβαίνω....
Ένα μέσο όμως που απέναντι στο ντάκ μου (Benchmark DAC2 HGC) αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις! για να μην σου πω κάτι άλλο και σε στεναχωρήσω....με μια technics βελόνα και με το φτωχό μου Pioneer C-21 σαν φόνο!
![]()
τωρα το καλοκαιρι αφηνει καραφλα ....σαν και μενα για να δροσιζεται!!!!!!!ε τότε καλά έκανα και δεν είπα τίποτα....για το μαλλί δεν μιλήσατε και ανησυχώ...
![]()
Πολάκι μου, τα είπε όλα ο Κόγιας...Καλε ο Β δεν το εχει παρει χαμπαρι το θεμα???????
για φηφιακη RIAA μιλαμε ....δεν μπορει......καποια αντιρηση θα φερει ...και εδω!!!!!!!![]()
Ένα μέσο με τόσα προβλήματα, όπως ο δίσκος LP, αξίζει τέτοια φασαρία;
Ξέρεις ποιοί μας τα πρήζουν για το πόσο χάλια είναι το πικάπι?Πολάκι μου, τα είπε όλα ο Κόγιας...![]()
Δεν είναι αυτονόητος ο συλλογισμός ότι αν ένα μέσο έχει τόσα προβλήματα (αντικειμενική και επιστημονική παρατήρηση), τότε θα παίζει και χάλια (υποκειμενική θέση).Ένα μέσο με τόσα προβλήματα, όπως ο δίσκος LP, αξίζει τέτοια φασαρία;