lakiss51
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 2.427
Όσο η πολιτική τιμών έχει την παρακάτω εικόνα, άντε να κρατήσει η Nova πελάτες...Μέχρι τον Μάιο δύσκολα θα αντέξει η Nova χωρίς κάποιες σοβαρές αλλαγές. Η αγορά της από τον ΟΤΕ γίνεται όλο και πιο σίγουρη.
Προφανώς θα θελήσει να έχει κέρδος ο ΟΤΕ, και γι' αυτό θα αυξήσει τις τιμές. Από την άλλη το να μπεις σε Nova triple play με υποβαθμισμένο περιεχόμενο tv, ή εξαγορασμένο αργότερα, όπως φαίνεται πολύ πιθανό, μόνο triple play δεν θα είναι.Έχεις δίκιο Γιάννη. Προσπαθούν να σε βάλουν στο triple play. Πάντως, ξαναλέω, ότι οι τιμές του ΟΤΕ είναι κάτω του κόστους. Το πλήθος των συνδρομητών σε συνδυασμό με τα δικαιώματα δεν βγαίνει σε αυτήν την τιμή. Κάποια στιγμή θα θελήσει να έχει και κέρδος. Η αύξηση της τιμής είναι αναπόφευκτη, ασχέτως της κατάληξης την NOVA.
Εγώ έχω full πακέτο OTE TV γιατί μου το έδωσαν στη μισή τιμή για ένα χρόνο (11€/μήνα).
Μπορείς να με ενημερώσεις με ΠΜ πως μπορώ να επικοινωνήσω με τους 3ους πωλητές γιαυτή την προσφορά ;;;;Τρέχει προσφορά για όλα δηλ.σταθερό,ιντερνετ και δορυφορικό όλα full pack σε 35,90 για 2 χρόνια συμβόλαιο και φυσικά μόνο για μεταφορά από άλλους providers.Από 3ους πωλητές.
Google is your friend,αλλά δεν σέβεται τα συμβόλαια ο οτέ!Σου λέει κόψτο αν δεν σ'αρέσει δεν πληρώνεις πέναλντυ!