Nova vs Ote!

Reaction score
1.458
Η πρώτη κινηματογραφική εκπομπή του ΟΤΕ TV, Buzz, με τον Γιώργο Σατσίδη κάνει πρεμιέρα αυτή την Κυριακή 2 Μαρτίου στο OTE CINEMA 1HD.

Το Buzz θα ενημερώνει τους συνδρομητές του ΟΤΕ TV για όλα όσα συμβαίνουν στο διεθνές star system, αλλά και για τις αγαπημένες τους ταινίες και σειρές.

Η πρώτη εκπομπή του Buzz, μεταξύ άλλων, φιλοξενεί αποκλειστική συνέντευξη του Τομ Ράιλι, πρωταγωνιστή της βραβευμένης με 2 Emmy σειράς Da Vinci’s Demons, όπου ο Ράιλι υποδύεται τον Λεονάρντο Ντα Βίντσι σε νεαρή ηλικία. Ο πρώτος κύκλος της σειράς προβλήθηκε πέρυσι από το κανάλι FOX στον OTE TV, ενώ το Μάρτιο θα κάνει πρεμιέρα και ο 2ος κύκλος, αμέσως μετά την Αμερική.

Το Buzz θα προβάλλεται κάθε Κυριακή και Τετάρτη στις 20.30, με δύο διαφορετικά επεισόδια.

http://www.topontiki.gr/article/68826/To-diethnes-star-system-sto-Buzz-kai-ton-OTE-TV

Reaction score
2
θα προτιμούσα να έβλεπα νεότερες ταινίες χωρίς επιπλέον χρεώσεις απο μια κινηματογραφική εκπομπή όσο καλή και να είναι

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.069
θα προτιμούσα να έβλεπα νεότερες ταινίες χωρίς επιπλέον χρεώσεις απο μια κινηματογραφική εκπομπή όσο καλή και να είναι
Αυτό θα γίνει σταδιακά γιατί υπάρχουν συμφωνίες με τα μεγάλα στούντιο παραγωγής. Ως τώρα η Nova είχε την αποκλειστικότητα, όμως λόγω έλλειψης ρευστότητας και αβέβαιης μελλοντικής κατεύθυνσης, δεν είναι σε θέση να ανανεώσει τα συμβόλαια. Ήδη ένα μεγάλο κινηματογραφικό στούντιο "πέρασε" στον OTE TV.

Και όταν λέμε νέες ταινίες υπάρχει μία χρονική σειρά. Πρώτα παίζονται στις μεγάλες αίθουσες, μετά βγαίνουν σε BluRay, μετά σε pay per view, μετά στα συνδρομητικά κανάλια και τέλος στα ελεύθερα.

Κατά τ' άλλα, και για μένα, οι ενημερωτικές εκπομπές ελληνικής παραγωγής μου είναι παντελώς αδιάφορες.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
"Το Buzz θα ενημερώνει τους συνδρομητές του ΟΤΕ TV για όλα όσα συμβαίνουν στο διεθνές star system"
Kαταλαβα - ενημερωση επιπεδου ξανθιας, χωρις ξανθια. Κουτσομπολια δηλαδης - ποιος ειναι αυτος ο Σατσιδης, μοντελος;:)

Reaction score
1.458
Τετάρτη 7 Μαΐου έρχεται στο OTE TV το National Geographic,τόσο σε HD όσο και σε SD έκδοση,μιας και έχουν διαφορετικό πρόγραμμα!

Reaction score
1.458
Αυτή την ώρα στο Ote TV έχουν και τα Cinema On Demand ξεκλείδωτα για όλους!

Reaction score
1.458
Από αναφορές στο διπλανό φόρουμ,όλο σχεδόν το πακετό του ote tv είναι ανοικτό και σε δέκτες του εμπορίου.Οσοι πιάνετε 9Ε και δεν είστε συνδρομητές του Ote tv είναι μια καλή ευκαιρία να πάρετε μια ιδέα από το πακέτο όσο παραμένει ξεκλείδωτο!

Reaction score
1.458
Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος,μιας και το ondemand του οτε δεν το είχα χρησιμοποιήσει ως τώρα!

Υποψιάζομαι ότι δεν ήταν κάποιο bug,κάποια δυσλειτουργία ή κάτι παρόμοιο.Εγινε για κάποιο τεστ.

Παρατήρησα ότι στα cinema on demand όταν έπαιζαν ταινίες ο ήχος ήταν D.D 5.1 ή ανάλογα D.D 2.0 με το δέκτη του οτε συνδεδεμένο στον Marantz NR 1602 με hdmi.Αναβε το D.D στον ενισχυτή,1η φορά το είδα αυτό με το δέκτη του οτε.Ειχα διαβάσει αναφορές για 1-2 κανάλια που έβγαζαν d.d 2.0 αλλά με οπτική στον ενισχυτή και όχι hdmi.

Αν κάνω λάθος διορθώστε με,καθώς στα on demand δεν είχα ξαναδεί ταινία παρά μόνο τα προσεχώς που δεν έχουν D.D!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.069
Σε συνέχεια αυτού του post:

Μετά από επικοινωνία με τη Forthnet για τη μη έγκαιρη διακοπή της NOVA, τα βρήκαμε, και σήμερα, Κυριακή πρωί 1η Ιουνίου, ανοίγω αφηρημένος το δέκτη και βλέπω ότι δεν έχω πρόσβαση. Ωραία, αλλά το απόγευμα έχει το τελευταίο ΕΤΑΠ του Γύρου Ιταλίας και δεν υπάρχει περίπτωση να μην το δω μετά από τρεις βδομάδες καθημερινής παρακολούθησης.

Ο τεχνικός του ΟΤΕ στην τελευταία συνομιλία μου είπε από Δευτέρα και βλέπουμε λόγω μουντιάλ... Αναλαμβάνω πρωτοβουλία, παίρνω τα εργαλεία μου και ανεβαίνω στην ταράτσα να ρυθμίσω το παλιό κάτοπτρο στο δορυφόρο του ΟΤΕ (Eutelsat 9 East). Από τη θέση του Hotbird 13 East(Nova) χρειάζεται μία μικρή περιστροφή προς τα δεξιά (όταν είμαστε πίσω από το κάτοπτρο), ελάχιστα προς τα κάτω και μία μικρή αλλαγή στο skew του LNB.

Εφοδιάστηκα και με 2 ANDROID apps για το S4, αλλά δυστυχώς δεν βοήθησαν γιατί μου έδειχναν άλλα αντ' άλλων. Αν έστριβα το κάτοπτρο προς τα κει που μου έβγαζαν, μπορεί να έβρισκα εξωγήινη ζωή, σήμα OTE TV όμως με τίποτα... Τα πεδιόμετρα που χρησιμοποιούσα όταν ήμουν χομπίστας με τα δορυφορικά τα έχω χαρίσει πολλά χρόνια πριν.

Τελικά, στρίβοντας εμπειρικά το κάτοπτρο στο περίπου, αποφάσισα ότι έχω βρει τη "σωστή" θέση και πριν σφίξω τις βίδες κατέβηκα σπίτι για να διαπιστώσω αν όντως έχω σήμα. Με το που άνοιξα το δέκτη έκανε αμέσως firmware update πριν τη σάρωση καναλιών. Άρα η ρύθμιση ήταν πετυχημένη. Ανέβηκα στην ταράτσα, έσφιξα τις βίδες και κατέβηκα για τις τελικές ρυθμίσεις. Βρήκε όλα τα κανάλια, χωρίς εικόνα όμως, γιατί έπρεπε να κάνω ενεργοποίηση την κάρτα. Τηλέφωνο στο 13888, λέω στα γρήγορα στον υπάλληλο τι έχει συμβεί και σε ένα λεπτό ήμουν ενεργοποιημένος.

Περισσότερα προσεχώς...

.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Ηθελα να σου το πω (για τη ρυθμιση) στο αλλο θεμα αλλα προλαβες!
Τι "προσεχως"; Δεν ξεμπερδεψες με τα...ποδηλατα;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.069
Τι "προσεχως"; Δεν ξεμπερδεψες με τα...ποδηλατα;
Στην προσφορά που μου έχει γίνει συμπεριλαμβάνεται δωρεάν εξοπλισμός και δωρεάν τοποθέτηση. Το πιάτο που έχω τώρα είναι 7ετίας με αλλαγμένο το LNB που είχε "πεθάνει". Στον εξοπλισμό τους δίνουν 5 χρόνια εγγύηση για το hardware και 2 για την τοποθέτηση, οπότε θα είμαι ήσυχος για ένα μεγάλο διάστημα.
Γι' αυτό και περίμενα τον τεχνικό και δεν ρύθμιζα το πιάτο μόνος μου, αφού είχα ακόμα ενεργή τη Nova.

Υ.Γ. Πριν από λίγο, την ώρα που έτρωγα, με κάλεσαν από το τεχνικό τμήμα και μου έκλεισαν ραντεβού για την Τρίτη το μεσημέρι. Δουλεύουν και Κυριακή!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Tι στο καλο, ολοι πηρατε και "κατι τις" (εξοπλισμο τσαμπα, εγγυησεις 5ετιας), εγω μονον ενα 3μηνο δωρεαν; Αχ, που θα παει, κοντα ειναι ο Σεπτεμβρης! Κι αν δεν..., ας ειναι καλα οι..ψψψινες:) (που ετσι κι αλλιως συνυπαρχουν)

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.069
Tι στο καλο, ολοι πηρατε και "κατι τις" (εξοπλισμο τσαμπα, εγγυησεις 5ετιας), εγω μονον ενα 3μηνο δωρεαν; Αχ, που θα παει, κοντα ειναι ο Σεπτεμβρης! Κι αν δεν..., ας ειναι καλα οι..ψψψινες:) (που ετσι κι αλλιως συνυπαρχουν)
Ο βασικότερος λόγος που έφυγα από Forthnet-Nova ήταν το VDSL. Στην περιοχή μου μπορούσα να επιλέξω μεταξύ ΟΤΕ και HOL. Επειδή όμως ήθελα και δορυφορική με τον πιο απλό τρόπο (στον ίδιο πάροχο δηλαδή), επέλεξα OTE συνδυαστικό.

Ποδόσφαιρο δεν βλέπω ποτέ. Η προσφορά όμως του ΟΤΕ ήταν για το full pack. Στα υπόλοιπα, μπορεί ο ΟΤΕ να έχει περισσότερα κανάλια, τα περισσότερα όμως είναι για το μπούγιο. Ειδικά στα Ελληνικά η σαβούρα πάει σύννεφο... Δεν με πειράζει ότι υπάρχουν, με πειράζει ότι τρώνε bandwidth και πέφτει η ποιότητα της εικόνας σε όλα. Η εικόνα στη Nova, και ιδιαίτερα στα HD, ήταν αισθητά καλύτερη. Κάτι ακούγεται ότι από το φθινόπωρο θα υπάρξει μεγαλύτερο δορυφορικό bandwidth στον ΟΤΕ. Δεν ξέρω αν θα είναι προς όφελος της ποιότητας ή θα μπει κι άλλη σαβούρα.

Reaction score
1.458
Απ'όσο θυμάμαι κι εγώ,η Nova είχε καλύτερη εικόνα στα HD και ειδικά στα cinema.Αυτό με τα τόσα πολλά περιφερειακά κανάλια που έχει βάλει ο οτε δεν μπορώ να καταλάβω τι εξυπηρετεί.Θα βάλει κάποιος οτε tv για να βλέπει τα περιφερειακά που δείχνουν telemarketing τις περισσότερες ώρες?

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.069
Είναι η γνωστή διαμάχη ποιότητα vs ποσότητα.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Χάριν της "επαρχιας" και των ξενιτεμενων της, υπάρχουν τα ....η

Reaction score
4.909
Χάριν της "επαρχιας" και των ξενιτεμενων της, υπάρχουν τα ....η
Και σχεδον η μονη περιοχη απο την οποια δεν εχουν ειναι η Θεσσαλια για την ....ξενιτεμενη απο τον καμπο συζυγο, δηλαδη το μοναδικο που θα βλεπαμε λιγο! ( αυτο ειναι το νοημα των τοπικων στον δορυφορο, ενταξει δεν εχουν ουτε απο δυτικη Μακεδονια αλλα πληθυσμιακα η Θεσσαλια ειναι μεγαλο κομματι....)

Reaction score
1.458
Ξεκινάει τώρα το φιλικό Ελλάδα-Βολιβία στο Ote sport1 HD σε live μετάδοση.Αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι για την Εθνική μας!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.488
Νεότερο μέλος
nikpapageo