Nova vs Ote!

Reaction score
68
Θα δείξει όλους τους αγώνες champions και europa league, πράγμα που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από συνδρομητικό πακέτο.

Reaction score
1.981
Αν κρατήσουν και τις τιμές σε λογικά πλαίσια. ....βλέπω να κάνουμε κονε....του χρόνου βεβαίως βεβαίως. ...

Reaction score
1.458
Πάντως το Multiview ειδικά από τη νέα σεζόν,είναι απολύτως απαραίτητο να το δώσει ο ΟΤΕ και θα πρέπει να είναι η 1η προτεραιότητα στα επόμενα σχεδιά του σε ότι αφορά το δορυφορικό.
Εχουν πει από Μάιο-Ιούνιο του 2015 θα το δώσουν και ελπίζω να είναι έτσι!

Αλλιώς θα υπάρχουν δυσάρεστες καταστάσεις σε αρκετά σπίτια.:smg::D

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.089
Από Μάιο με βλέπω κι εμένα να περνάω στον ΟΤΕ.
Ειδικά για όσους ενδιαφέρονται για τα αθλητικά κανάλια, είναι κοροϊδία να προσπαθείς να κρατήσεις τους συνδρομητές σου μόνο με την Superleague, με τις εξωφρενικές τιμές του full pack της Nova.

Οριστικό bye bye λοιπόν από έναν από τους ιδρυτικούς συνδρομητές της.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.081
Μέχρι τον Μάιο δύσκολα θα αντέξει η Nova χωρίς κάποιες σοβαρές αλλαγές. Η αγορά της από τον ΟΤΕ γίνεται όλο και πιο σίγουρη.

Reaction score
1.458
Εγώ πιστεύω πάει για πώληση/απορρόφηση από τον οτέ.Μόνο με ελληνικό πρωτάθλημα,όσο φανατικοί κι αν είμαστε δεν αντέχει κανείς!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.081
Εγώ που δεν βλέπω ποδόσφαιρο νοιάζομαι μόνο για την τιμή. Ο ΟΤΕ με τις τρέχουσες τιμές μπαίνει μέσα. Προσπαθεί να φέρει σε αδιέξοδο τη NOVA και μέχρι ενός σημείου το έχει καταφέρει.

Απλά δεν θέλω να πληρώνω και για το ποδόσφαιρο. Ακόμα και τα πακέτα που είναι χωρίς αθλητικά (και στους 2) συμβάλλουν στα ποδοσφαιρικά δικαιώματα.

Reaction score
1.458
Εχει απόλυτη λογική το σκεπτικο σου Αλεξ!Αν και είμαι ποδοσφαιρόφιλος!;)

Θα υπάρχει αύξηση σίγουρα από τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο του 2015 και είναι και λογικό και ελπίζω να είναι και λογική η αύξηση.
Καλό θα είναι να μην υπάρχουν μονοπώλια αλλά είμαστε και μικρή αγορά.:confused:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.089
Μέχρι τον Μάιο δύσκολα θα αντέξει η Nova χωρίς κάποιες σοβαρές αλλαγές. Η αγορά της από τον ΟΤΕ γίνεται όλο και πιο σίγουρη.
Όσο η πολιτική τιμών έχει την παρακάτω εικόνα, άντε να κρατήσει η Nova πελάτες...

2014-10-15 21_16_21-Nova Full pack _ Nova.png
2014-10-15 21_15_04-Οικιακά Πακέτα ΟΤΕ TV Τιμές – Τιμοκατάλογος OTE TV _ OTE TV.png

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.081
Στις τηλεφωνικές προσφορές έχει πέσει κάτω από τα 35€ στο full 3Play.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.089
Ναι ρε Άλεξ, αλλά για όποιον δεν γουστάρει με τίποτα (όπως εγώ) να πάει σε forthnet, ακόμα κι αν είσαι σε άλλο πάροχο τηλεφωνίας, πληρώνεις 27,90€ για το ΟΤΕ full pack.

Reaction score
1.458
Σωστά τα παραπάνω,αλλά ρωτήστε κι εμάς τους παλιούς!

Πέρσι,όταν πήρε και το Αγγλικό έκανε αυθαίρετα αυξηση είτε αν ήσουν σε οτε όλα κομπλέ,είτε είχες μόνο οτε τv.
Ακομη κι αν δεν είχε λήξει το συμβολαιο που ειχες.Περιπου 2,00-2,50 ήταν η αύξηση στα πακέτα και με επιλόγή να διακόψεις χωρίς πέναλντυ αν δεν γουστάρεις.

Δεν ξέρω αν ήταν τίμιο και αν δεν ήταν ηθικό.:wink:

ξέρω ότι δεν τα υπολογίζει και ιδιαίτερα τα συμβόλαια!:thumbsup:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.081
Έχεις δίκιο Γιάννη. Προσπαθούν να σε βάλουν στο triple play. Πάντως, ξαναλέω, ότι οι τιμές του ΟΤΕ είναι κάτω του κόστους. Το πλήθος των συνδρομητών σε συνδυασμό με τα δικαιώματα δεν βγαίνει σε αυτήν την τιμή. Κάποια στιγμή θα θελήσει να έχει και κέρδος. Η αύξηση της τιμής είναι αναπόφευκτη, ασχέτως της κατάληξης την NOVA.

Εγώ έχω full πακέτο OTE TV γιατί μου το έδωσαν στη μισή τιμή για ένα χρόνο (11€/μήνα).

Reaction score
1.458
Τρέχει προσφορά για όλα δηλ.σταθερό,ιντερνετ και δορυφορικό όλα full pack σε 35,90 για 2 χρόνια συμβόλαιο και φυσικά μόνο για μεταφορά από άλλους providers.Από 3ους πωλητές.
Google is your friend,αλλά δεν σέβεται τα συμβόλαια ο οτέ!Σου λέει κόψτο αν δεν σ'αρέσει δεν πληρώνεις πέναλντυ!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.089
Έχεις δίκιο Γιάννη. Προσπαθούν να σε βάλουν στο triple play. Πάντως, ξαναλέω, ότι οι τιμές του ΟΤΕ είναι κάτω του κόστους. Το πλήθος των συνδρομητών σε συνδυασμό με τα δικαιώματα δεν βγαίνει σε αυτήν την τιμή. Κάποια στιγμή θα θελήσει να έχει και κέρδος. Η αύξηση της τιμής είναι αναπόφευκτη, ασχέτως της κατάληξης την NOVA.

Εγώ έχω full πακέτο OTE TV γιατί μου το έδωσαν στη μισή τιμή για ένα χρόνο (11€/μήνα).
Προφανώς θα θελήσει να έχει κέρδος ο ΟΤΕ, και γι' αυτό θα αυξήσει τις τιμές. Από την άλλη το να μπεις σε Nova triple play με υποβαθμισμένο περιεχόμενο tv, ή εξαγορασμένο αργότερα, όπως φαίνεται πολύ πιθανό, μόνο triple play δεν θα είναι.

Η Nova και ο ΟΤΕ ακολούθησαν δύο διαφορετικές τακτικές τιμολόγησης. Η Nova χρέωνε ακριβά. Υπερβολικά ακριβά σε σύγκριση με ό,τι κυκλοφορεί στην αντίστοιχη ευρωπαϊκή αγορά. Η επιλογή της είχε τη λογική της υγιούς (με κερδοφορία δηλαδή) οικονομικής διαχείρισης.

Ο ΟΤΕ από την άλλη ακολούθησε το δρόμο που είχε παλιότερα ο Alpha Digital. Προσφορά κάτω του κόστους για να πάρει τους πελάτες της Nova. Η διαφορά τους ήταν στο μέγεθος: άλλο Alpha που δεν επιβίωσε, άλλο ΟΤΕ.

Μένει να δούμε σε ενδεχόμενη εξαγορά της Nova από τον ΟΤΕ, πόσο θα χρεωθούμε το μονοπωλιακό καθεστώς του ΟΤΕ. Είμαι βέβαιος ότι θα είναι χαμηλότερο από όσο χρεωθήκαμε την αντίστοιχη περίοδο της Nova.

Reaction score
1.458
Αν και τα έχουμε δει οι περισσότεροι όλα τα Twilights και αρκετοί από μας τα έχουμε σε bd dvd/nas κλπ,νομίζω αξίζει να αναφέρω ότι αύριο Κυριακή στο OTE Cinema 1 HD από νωρίς το μεσημέρι έχει μαραθώνιο με όλα τα Twilights!
Ευκαιρία για επανάληψη!:)

Όπως αναφέρει με ανακοίνωσή του ο ΟΤΕ ΤV: Tην Κυριακή 7 Δεκεμβρίου μην χάσετε όλες τις ταινίες Twilight, με την τεράστια επιτυχία που γνώρισαν, back to back στον OTE TV! Αρχίζοντας από τις 12:05 μέχρι τις 21:00, όπου θα προβληθεί σε πρεμιέρα το δεύτερο μέρος της Χαραυγής, ένας μαραθώνιος για όλους τους φανατικούς! H Μπέλα μετακομίζει στον πατέρα της, σε μία μικρή πόλη όπου όλα είναι διαφορετικά από αυτά που έχει συνηθίσει. Καθώς προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή θα γνωρίσει τον Έντουαρντ, ένα μοναχικό συμμαθητή της, ο οποίος θα της δείξει έναν τελείως διαφορετικό κόσμο…
12:05 Λυκόφως
14:10 The Twilight Saga - Νέα σελήνη
16:20 The Twilight Saga - Έκλειψη
18:30 Χαραυγή: Μέρος 1
ΗΘΟΠΟΙΟΙ:
Κρίστεν Στιούαρτ, Ρόμπερτ Πάτινσον, Τέιλορ Λότνερ
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Μπιλ Κόντον
ΕΙΔΟΣ:
Φαντασίας
© Κώστας Παπαζαχαρίου (5/12/2014)

http://www.satleo.gr/cdn/component/content/article/1-satleo/6774---2---cinema-1-hd

Reaction score
1
Εγω πέρασα πρόσφατα από Nova σε ΟTETV και σίγουρα υπερτερεί σε αθλητικά (όλα HD) με την εξαίρεση του ελληνικού πρωταθλήματος & Champions League. Ο ΟΤΕ έχει πολύ επιθετική τιμολογιακή πολιτική (εγώ για το Full pack δίνω 10.95 ευρώ/μήνα για το δορυφορικό σε 3play πακέτο μαζί με VDSL σύνδεση), το συνολικό 3play πακέτο μου έρχεται περίπου 20 ευρώ συνολικά το μήνα πιο φθηνά από τo αντιστοιχο της Forthnet...αλλά με 50Mb/s γραμμή! Το απίστευτο & και αυτό που με έκανε τελικά να αλλάξω μετά από 15 χρόνια στην Forthnet ήταν οτι κάνουν πιο καλές προσφορές αλλά μόνον σε νέους συνδρομητές όχι αυτούς που έχουν για χρόνια (και γι'αυτό τους χάνουν φαντάζομαι και σε μεγάλα νούμερα απ'οτι διαβάζω...)

Reaction score
32
Τρέχει προσφορά για όλα δηλ.σταθερό,ιντερνετ και δορυφορικό όλα full pack σε 35,90 για 2 χρόνια συμβόλαιο και φυσικά μόνο για μεταφορά από άλλους providers.Από 3ους πωλητές.
Google is your friend,αλλά δεν σέβεται τα συμβόλαια ο οτέ!Σου λέει κόψτο αν δεν σ'αρέσει δεν πληρώνεις πέναλντυ!
Μπορείς να με ενημερώσεις με ΠΜ πως μπορώ να επικοινωνήσω με τους 3ους πωλητές γιαυτή την προσφορά ;;;;

Reaction score
1.458
Νομίζω έχει λήξει πλέον,αλλά κάτι θα βγει για τα Χριστούγεννα.
Αν μάθω κάτι θα σου στείλω p.m

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.735
Members
38.489
Νεότερο μέλος