Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.746
Αποχωρώ πάντα με επίσημο τρόπο όπως κάθε φορά επιβάλεται.
Τι ώρα να φέρουμε την μπάντα ?
Αποχωρώ πάντα με επίσημο τρόπο όπως κάθε φορά επιβάλεται.
Δεν ξέρω αν πρέπει να προσβληθώ ή όχι, οπότε, για να αποφασίσω, εξήγήσε μου, σε παρακαλώ, ποιες είναι οι "κοινοτυπίες" που είπα.Αυτό που λέτε θα ίσχυε μόνο αν τα γραφόμενα του καθενός έμεναν ασχολίαστα, αναπάντητα. Μη λέτε κοινοτοπίες...
...και το κόκκινο χαλί, μην ξεχάσεις!Τι ώρα να φέρουμε την μπάντα ?
Λέτε κοινοτΟπίες είπα, όχι κοινοτΥπίες. Ισως γι' αυτό δεν καταλάβατε, σεις ένας λόγιος...Δεν ξέρω αν πρέπει να προσβληθώ ή όχι, οπότε, για να αποφασίσω, εξήγήσε μου, σε παρακαλώ, ποιες είναι οι "κοινοτυπίες" που είπα.
...και το κόκκινο χαλί, μην ξεχάσεις!
Warning για να μάθεις να είσαι είρων.. Ισως γι' αυτό δεν καταλάβατε, σεις ένας λόγιος...
Καταπληκτική απάντηση από "Διαχειριστή"!!!!! Θα σας ειδοποιήσω εν ευθέτω χρόνο. Ελπίζω μάλιστα η μπάντα να χρησιμοποιεί νέα ηλεκτρονικά μουσικά όργανα κι όχι τίποτα μπανάλ κλασικά, ακουστικά όργανα...Τι ώρα να φέρουμε την μπάντα ?
Warning για να μάθεις να είσαι είρων.
Σκιάχτηκα...Warning για να μάθεις να είσαι είρων.
Από μένα σεβαστό! Τέλος η διαμάχη. Καλά να είμαστε έχουμε καιρό. Κι αν όχι, δεν πειράζει...προτείνω μέρες που ερχονται να σταματησουν οι διαμάχες επί προσωπικού, σε ένα φόρουμ είναι φυσικό να υπάρχει λόγος και αντίλογος, όπως είναι φυσικό να έχει ο καθένας την άποψη του, αλλά όχι ρε παιδια προσωπικοί χαρακτηρισμοί
"...και το κόκκινο χαλί, μην ξεχάσεις!". Αυτό δεν το λένε ειρωνία;Warning για να μάθεις να είσαι είρων.
φίλε ΜΠΙΤΣ άσε και κατι να πέσει δεν είναι κακό δείχνει και μεγαλοθυμία"...και το κόκκινο χαλί, μην ξεχάσεις!". Αυτό δεν το λένε ειρωνία;
Τέλος το μάθημα."...και το κόκκινο χαλί, μην ξεχάσεις!". Αυτό δεν το λένε ειρωνία;