"Φορουμίστας" όπως "πανελίστας";

Status
Not open for further replies.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.544
Αυτό που λέτε θα ίσχυε μόνο αν τα γραφόμενα του καθενός έμεναν ασχολίαστα, αναπάντητα. Μη λέτε κοινοτοπίες...
Δεν ξέρω αν πρέπει να προσβληθώ ή όχι, οπότε, για να αποφασίσω, εξήγήσε μου, σε παρακαλώ, ποιες είναι οι "κοινοτυπίες" που είπα.

Τι ώρα να φέρουμε την μπάντα ?
...και το κόκκινο χαλί, μην ξεχάσεις!

Reaction score
578
Με συγχωρείτε που επεμβαίνω αλλά δεν νομίζω πως αξιξει τον κοπο να χαλάμε τις καρδιές μας για μηχανήματα απόψεις και μικρολεπτομερειες. Έχω γράψει και εγώ για θέματα που με απασχολούσαν και έχω δεχθεί μηνύματα από συνφορουμιτες που διαφωνούσαν με έμενα πάντοτε κόσμια και ενίοτε με χιουμορ, ποτέ όμως απαξιωτικά. Τις περισσότερες φορές των περιπτώσεων δέχτηκα τις παρατηρήσεις τους γιατί κατάλαβα πως ήξεραν πιο πολλά από εμένα. Είτε γιατί έχουν πιο καλή επιστημονική κατάρτιση είτε γιατί έχουν ασχοληθεί περισσότερο [και γνωρίζουν πράγματα που ούτε φανταζόμουν] είτε γιατί έχουν δώσει πολλά χρήματα και τα μηχανήματα τους είναι πολύ καλύτερα αντικειμενικα. Όταν δεν συμφωνώ επιμένω με επιχειρήματα και με τον τρόπο μου. Όμως ότι και να γίνει θεωρώ τιμή μου που συμμετέχω με τόσο αξιόλογους ανθρώπους, που παρεπιμπτοντως είναι μεγάλα πειραχτήρια και δεν πρέπει να παρεξηγουνται οι καλές τους προθέσεις.
Βέβαια οι μάχες θα συνεχίσουν να εξελίσσονται αμφίρροπες
Αναλογικά - Ψηφιακά
Λάμπα - τρανσιστορ
ΜΜ - MC
κτλ κτλ
Καλές Γιορτές σε όλους

Reaction score
55
Δεν ξέρω αν πρέπει να προσβληθώ ή όχι, οπότε, για να αποφασίσω, εξήγήσε μου, σε παρακαλώ, ποιες είναι οι "κοινοτυπίες" που είπα.

...και το κόκκινο χαλί, μην ξεχάσεις!
Λέτε κοινοτΟπίες είπα, όχι κοινοτΥπίες. Ισως γι' αυτό δεν καταλάβατε, σεις ένας λόγιος...

Reaction score
55
Τι ώρα να φέρουμε την μπάντα ?
Καταπληκτική απάντηση από "Διαχειριστή"!!!!! Θα σας ειδοποιήσω εν ευθέτω χρόνο. Ελπίζω μάλιστα η μπάντα να χρησιμοποιεί νέα ηλεκτρονικά μουσικά όργανα κι όχι τίποτα μπανάλ κλασικά, ακουστικά όργανα...

STNET

Επαγγελματίας
Reaction score
280
προτείνω μέρες που ερχονται να σταματησουν οι διαμάχες επί προσωπικού, σε ένα φόρουμ είναι φυσικό να υπάρχει λόγος και αντίλογος, όπως είναι φυσικό να έχει ο καθένας την άποψη του, αλλά όχι ρε παιδια προσωπικοί χαρακτηρισμοί

Reaction score
55
προτείνω μέρες που ερχονται να σταματησουν οι διαμάχες επί προσωπικού, σε ένα φόρουμ είναι φυσικό να υπάρχει λόγος και αντίλογος, όπως είναι φυσικό να έχει ο καθένας την άποψη του, αλλά όχι ρε παιδια προσωπικοί χαρακτηρισμοί
Από μένα σεβαστό! Τέλος η διαμάχη. Καλά να είμαστε έχουμε καιρό. Κι αν όχι, δεν πειράζει...

Reaction score
390
Και όπως έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι
ΟΥΔΕΝ ΜΟΡΦΩΝΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΟΣΟΝ Η ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ.
Ασχετο; δεν ξέρω.Αυτό μου ήρθε.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa