- Reaction score
- 6.582
Δε ξερω τι ηπια αλλα δεν εχω συνελθει ακομα.Πορτοκαλάδα άλλη φορά εσύ μικρέ (και χωρίς ανθρακικό)
Δε ξερω τι ηπια αλλα δεν εχω συνελθει ακομα.Πορτοκαλάδα άλλη φορά εσύ μικρέ (και χωρίς ανθρακικό)
Τ'άντερά σου;Δε ξερω τι ηπια αλλα δεν εχω συνελθει ακομα.
![]()
Άσε Στάθη.Θα του κάτσε βαριά.Ήταν και "μεταλλική"Βρε Βοss εκείνη την τούρτα με την πεντάλφα την έφαγες;![]()
Eγώ για τον φίλο μου αφιέρωσα και κομμάτι στο μέταλ νήμα.Τ'άντερά σου;
Άσε Στάθη.Θα του κάτσε βαριά.Ήταν και "μεταλλική"
Βρε Βοss εκείνη την τούρτα με την πεντάλφα την έφαγες;![]()
Τ'άντερά σου;
Άσε Στάθη.Θα του κάτσε βαριά.Ήταν και "μεταλλική"
Παιδια οι απαντησεις το βραδυ που θα ξανασυναντηθουμε για να καθαρισουμε και το σπιτι της κοπελιας.Eγώ για τον φίλο μου αφιέρωσα και κομμάτι στο μέταλ νήμα.
Εσείς οι υπόλοιποι δεν ξέρω ..τώρα τι θα γίνει με το μισθό σας.![]()
Παιδια εγω δυστυχως δεν θα μπορεσωΠαιδια οι απαντησεις το βραδυ που θα ξανασυναντηθουμε για να καθαρισουμε και το σπιτι της κοπελιας.
Κοιτα πως το καναμε. Το βραδυ ολοι εδω με τις σφουγγαριστρες σας. Να μη λουφαρει κανεις οκ?
![]()
Αρχισαν οι λουφες.Παιδια εγω δυστυχως δεν θα μπορεσωλογω μιας ειλημμενης υποχρέωσης που πρεπει να παραστω οπωσδηποτε, δεν χωραει αναβολή
Θα είμαι νοητα μαζι σας όμως
![]()
Φυσικα, φτανει να μου παρασχεθουν σκουπα, σφουγγαριστρα και καθαριστριαΑρχισαν οι λουφες.
Ωχ...σορυ. Ηθελα να πω οκ cosmarpan εσυ θα καθαρισεις αλλη φορα.
Αντε παλι cosmarpan οκ.Φυσικα, φτανει να μου παρασχεθουν σκουπα, σφουγγαριστρα και καθαριστρια![]()
Αντε παλι cosmarpan οκ.
Ολες τις ανεσεις σας τις παρεχει αυτος ο σταθμος και μετα εχετε και παραπονα.
![]()
Κανενα παραπονο, πες μου ποτε εχει "καθαριοτητα" με την κυρια κι ο Cosmarpan θα είναι εκει.Αντε παλι cosmarpan οκ.
Ολες τις ανεσεις σας τις παρεχει αυτος ο σταθμος και μετα εχετε και παραπονα.
![]()
Στο συνδεσμο υπαρχουν και τα 5 κομματια του δισκου:The Great Park-The Worst Of It Is
http://www.last.fm/music/The Great Park/_/The Worst Of It Is