Ποιο SVS κι από πού;(Sub βρήκα τελικά.Σπίτι που θα βρω;)

melina

Cargo 200
Reaction score
45.916
Καλα αυτο θα κάνω σήμερα μάλλον, για να σιγουρευτώ ότι δεν ειναι καποιο άλλο θέμα. Εσυ με το PB2000 νιώθεις "παλμούς" κανονικά σε τέτοιες χαρακτηριστικές σκηνές;
η δικιά μου εμπειρία λέει ότι το sub στο χώρο έχει ένα πολύ συγκεκριμένο ζευγάρι θέσεων sweet spot (sub, ακροατής) που αν δεν το βρεις είναι σαν να μην έχεις sub. Για αυτό...στα γόνατα για να μη σου πω έρπειν :D

Reaction score
2.482
Απ τη στιγμή που είσαι σε διαμέρισμα και είναι το σαλόνι μήπως θα ήταν πιό σόφρων να κοιτάξεις για bass shakers;
Θα έχεις τις δονήσεις (20Hz και κάτω) να μεταδίδονται μέσω του καναπέως(μασαζ style),χωρίς το πέος του κόστους και της κρεβατομουρμούρας ενός ακόμα PB13.
Δεν σκεφτομαι για 2o pb13. Τα bass shaker τα εχω στο μυαλο μου, αλλα προτα θελω να εξαντλησω το θεμα με το να μου λυθει η απορια σε θεωρητικο επιπεδο πώς και αν μπορω να επιτυχω αυτο που θελω με το ενα pb13 στον χωρο μου.

Αν δεν γινεται, ναι το συζηταω και ομοιως το θεωρω σωφρον να κοιταξω το θεμα bass shakers

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.412
για δες προσεκτικα αυτο το ωραιο βιντεακι να δεις τι λεει μιας και καταλαβαινεις την αγγλικην τεκνον μου!!

Reaction score
248
Να πω και εγώ την π@π@ρ1@ μου;

Δεν με χ3ζ3τ3 με την εισαγωγή του EOT, μόνο το γκομενάκι μου έκανε απο την ταινία , το υπόλοιπο όλο ήτανε ψιλοβλακεία. Εδώ αύριο θα έχουμε υπουργό τον Δραγασάκη, τον Παπαράκη και τον κάθε -ακη κακομοίρη ΚΚΕ πανεπιστημιακό κοπρίτη που επειδή δεν έχει δουλέψει ποτέ του ξαφνικά αποφάσισε να εμπλακεί με την πολιτική για να τον ταίζουμε όλοι εμείς οι κόπανοι με τους φόρους μας.

Και στο θέμα μας. Άρη, μιλάμε για μία σκηνή των 3 δευτερολέπτων για αυτό το χαμηλό. ΤΟΣΟ σημαντικό είναι; Θα σε πετάξει στον δρόμο η γυναίκα σου, και εγώ θα της στείλω την δικιά μου για την νομική της εκπροσώπευση ΔΩΡΕΑΝ ώστε να σου τα πάρει όλα!

Βγάλε το cross από τα ηχεία σου αν το έχεις ακόμα στα 100Hz και δηλωσέ τα FR/C/FL σαν large, το ηχείο ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ, βάλε και το sub όπου σου κάθεται και πάπαλα. Και εγώ που έχω 2 sub ίδια (ASW610 & ASW10CM) νιώθω ότι ώρες ώρες θέλω και άλλο. Αλλά θα σου πω τι συμπέρανα, όπως σου έχω ξαναγράψει. Όλα αυτά τα κάνουμε για να χαιρόμαστε. Τα μηχανήματα υπάρχουν για να μας υπηρετούν, όχι για να μας σκοτίζουν.

Και εγώ τώρα είδα ένα καινούριο τελικό που θα βγεί και θα επαιζε (στα χαρτιά) τουλάχιστον τέλεια με τα CM10 μου. Νομίζεις ότι θα σκοτώσω τους δικούς μου και θα ξεράσω άλλα 5Κ για να τον αγοράσω; Σκατούλες, προτιμώ να τα δώσω τα 5Κ σε βυνίλια και CD και να κάθομαι να τα ακούω με τις ώρες!

Σκέψου θα μας ανακαλύψει όλους εμάς ο ΣΥΡΙΖΑ και να αρχίσει να μας φορολογεί με διάμετρο οθόνης προβολής και watt-age ενισχυτών! Θα μας αποτελειώσουν!

ΥΓ: το παραπάνω σενάριο δεν είναι fictional, συνάδελφος από το Ισραήλ μου έλεγε ότι υπήρε ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ σκέψη να φορολογήσουν ιδιοκτήτες τηλεοράσεων από 50" και επάνω... με αυτό το σκεπτικό αυτός πήρε 48".

ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ!!!!! .... και βγάλε το cross!!!

Reaction score
248
Small & 80Hz, non negotiable!

Άσ' τον αυτόν τον απο πάνω να λέει. :p Σιγά μην κατεβαίνει.
Καλά, αν ακούσεις από το 3δρομο κεντρικό μου τον Bane να μιλάει και να σου γαργαλάει τον προστάτη θα σου πω εγώ. Το νομίζετε κύριε ότι έχουμε καραμουζάκια και πίπιζες;

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.002
Άσε ρε, είχαμε και δεν κατέβαιναν αν θέλεις να παίζεις δυνατά. Και σιγά μέχρι τα 50Hz βία.

Reaction score
248
Άσε ρε, είχαμε και δεν κατέβαιναν αν θέλεις να παίζεις δυνατά. Και σιγά μέχρι τα 50Hz βία.
Συμφωνούμε, αλλά αυτός ο παλαβός έχει cross-άρει όλα τα ηχεία στα 100Hz γαμώ τον Δραγασάκη μου!

Δες εδώ specs του ηχείου:

http://www.bwgroupsupport.com/downloads/specsheets/bw/683 InfoSheet.pdf

Τι το πήρε το 3δρομο με 2 6" drivers; Και με ένα 2δρομο την ίδια δουλειά θα έκανε!!!

Reaction score
2.482
Τωρα ειμαι στα 80!

Αλλα οντως δεν εχει σημασια μια σκηνη των 10 δευτερολέπτων, αλλα θελω να ξερω ΓΙΑ ΠΟΙΟ λογο δεν ακουω αυτο που ακουσα. Μολις το βρω, θα ησυχασω!

Και οντως δεν εχουν σχεση τα b&w σε αυτο που θελω! Tι σχεση εχει το ευρος 80-100 με αυτο που περιγραφω;

Α, κι επισης ο ΣΥΡΙΖΑ θα μας παρει τα οικοπεδα και τα σπιτια! :)

Reaction score
2.482
Συμφωνούμε, αλλά αυτός ο παλαβός έχει cross-άρει όλα τα ηχεία στα 100Hz γαμώ τον Δραγασάκη μου!

Δες εδώ specs του ηχείου:

http://www.bwgroupsupport.com/downloads/specsheets/bw/683 InfoSheet.pdf

Τι το πήρε το 3δρομο με 2 6" drivers; Και με ένα 2δρομο την ίδια δουλειά θα έκανε!!!
Μα, για μεγαλυτερο dynamic range φυσικα!

Reaction score
2.482
και τα SVS ? :p
Οβερ μαι ντεντ μπαντι. Ειδα και το βιντεο. Λεει το αυτονόητο.

Το 15% μου αρεσε που λεει οτι χρειαζεται για απορροφηση και 15% diffusion. Πάω για ψώνια!

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
το εχεις "τερματισει" το svs και παλι δεν σου φτανει?
τσιμπα το LFE μεχρι να διαμαρτυρηθει το svs .
στα ποσα hz το δουλευεις τωρα?

και κατι ακομα, να ξερεις οτι στο εξωτερικο την συγκεκριμμενη σκηνη δεν την θεωρουν bass reference , ποιο πολυ μοιαζει με sine waves.

Reaction score
6.623
Τωρα ειμαι στα 80!

Αλλα οντως δεν εχει σημασια μια σκηνη των 10 δευτερολέπτων, αλλα θελω να ξερω ΓΙΑ ΠΟΙΟ λογο δεν ακουω αυτο που ακουσα. Μολις το βρω, θα ησυχασω!

Και οντως δεν εχουν σχεση τα b&w σε αυτο που θελω! Tι σχεση εχει το ευρος 80-100 με αυτο που περιγραφω;

Α, κι επισης ο ΣΥΡΙΖΑ θα μας παρει τα οικοπεδα και τα σπιτια! :)
παραγγειλε αλλο ενα τωρα που προολαβαινεις γιατι μετα θα σου παρει και τις καταθεσεις:)

Reaction score
2.482
το εχεις "τερματισει" το svs και παλι δεν σου φτανει?
τσιμπα το LFE μεχρι να διαμαρτυρηθει το svs .
στα ποσα hz το δουλευεις τωρα?

και κατι ακομα, να ξερεις οτι στο εξωτερικο την συγκεκριμμενη σκηνη δεν την θεωρουν bass reference , ποιο πολυ μοιαζει με sine waves.
Στην παρούσα φάση ειμαι στα 20hZ, αλλά εχω δοκιμάσει και 16hz και 10hz modes, αλλα δεν δουλεψε.

Οσον αφορα το συγκεκριμένο περασμα, το χρησιμοποιω ως παραδειγμα του τι άκουσα απο αυτο το sub και με οδηγησε στο να το αγοράσω και ΕΣΤΩ για θεωρητικους λόγους - δεχομαι ότι ακομα και να βρω τις καταλληλες θέσεις στον χώρο μου, το πιο πιθανο είναι να ειναι το sub στην κουζίνα κι εγω στο μπαλκόνι - θέλω να ξέρω αν ΓΙΝΕΤΑΙ να έχω το ίδιο αποτέλεσμα.

Και φυσικα το τερματισα το sub. Τριζουν τα πάντα μέσα, βουλώνουν αυτια, βουίζει ο τόπος (οκ, θα πάρω room treatments, απλα περιμένω έναν συμφορουμίτη, μπας και πάρουμε παρέα καποια), αλλά την αίσθηση που πήρα απο τον χωρο του zizik δεν την έχω σε καμια περιπτωση και το μονο που με ενδιαφέρει είναι να μαθω πως μπορώ να το επιτυχω ή έστω να δεχτω ότι δεν γίνεται για αυτους και αυτους τους λόγους.

Reaction score
6.623
οπως και ναχει που ειναι θεμα ρυθμισεων για να το πετυχεις, και μπορεις και με ενα σαμπ, ομως οι επιλογες θεσεων αυτου σε ενα κατοικισιμο περιβαλλον αλλα και η λογικη οτι για να νιωσω θελω γκαζια αλλα σε διαμερισμα και ποτε , η επιλογη των bass shakers μοιαζει μονοδρομος και πιστευω με εξυπνο συνδοιασμο καποιων μπορεις να πετυχεις με εντασεις που δεν θα ειναι απαγορευτικες , αλλα θα την ακους και σε περισσοτερες σκηνες αναλογως φυσικα τις ορεξεις σου.

Υ.Γ. Καπου ακουσα οτι το UMIK1 κανει και για αλλη χρηση πλυν του καραοκε, εχεις ακουσει τιποτε?:whistling:

Reaction score
2.482
οπως και ναχει που ειναι θεμα ρυθμισεων για να το πετυχεις, και μπορεις και με ενα σαμπ, ομως οι επιλογες θεσεων αυτου σε ενα κατοικισιμο περιβαλλον αλλα και η λογικη οτι για να νιωσω θελω γκαζια αλλα σε διαμερισμα και ποτε , η επιλογη των bass shakers μοιαζει μονοδρομος και πιστευω με εξυπνο συνδοιασμο καποιων μπορεις να πετυχεις με εντασεις που δεν θα ειναι απαγορευτικες , αλλα θα την ακους και σε περισσοτερες σκηνες αναλογως φυσικα τις ορεξεις σου.

Υ.Γ. Καπου ακουσα οτι το UMIK1 κανει και για αλλη χρηση πλυν του καραοκε, εχεις ακουσει τιποτε?:whistling:
Μωρε ας το βρώ ότι γίνεται, για να μου φυγει η ιδέα ότι είναι....χαλασμένο το sub και μετά βάζω bass shakers!

Re: ΥΓ: A, σοβαρά; Κοιτα, εκατσα και εφτιαξα μια καμπύλη που έχει και το house curve του! Καθαρά για την περιέργεια. Για να φανταστείς μέχρι και Room Gain Comp (-6db slope) έβαλα απο τους 31hz! Αφου έχει περίπου απο τους 30 μέχρι τους 20 γυρω στα +20db...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.323
Members
38.541
Νεότερο μέλος
drammer