Nelsy
Ιεράπετρα
- Reaction score
- 2.886
Εχει μια πρασινιλα.....
Αϊ στο καλό τους για τζιβισί....γι αυτό δεν τους γούσταρα,δεν είναι για γαύρους....τώρα κατάλαβα γιατί τον σούταρε στα γρήγορα ο loggeoΤο κόκκινο φαινόταν σαν πορτοκαλί....
Εχει μια πρασινιλα.....
Αϊ στο καλό τους για τζιβισί....γι αυτό δεν τους γούσταρα,δεν είναι για γαύρους....τώρα κατάλαβα γιατί τον σούταρε στα γρήγορα ο loggeoΤο κόκκινο φαινόταν σαν πορτοκαλί....
Πόσες φορες εχει γινει αυτο, πραγματικα!Μάλλον σε νανούρισε εκείνη τελικά...![]()
Γιατι εγω βλέπω 3 επιλογές;Έχεις 2 επιλογές: μαζοχισμό ή Καστρουνή...
...ερχόμαστε εγώ με τον zizik και τα κάνουμε putain.

ειναι ενα θεμα το οποιο το εχουν ολα τα LCDοειδη...Επισης εβαζα custom gamma 2.6, ενω το αποτελεσμα ηταν κοντα στο 2.1 με 1.9. Περιεργο...
θελεις διαβασμα και πολυ μαλιστα αποτι βλεπω.....Εχω διαβασμα για τις διακοπες....

γιατι αν δε το αφησεις θα σε πει κλασσικα.... κοτα!Τώρα θα δείξεις αν έχεις σκισμένο το γατί. Άφησέ το έτσι.![]()
Απο Χ3 σε Χ500? Τα καλά τα δικά μου θα πάθεις. Ετοιμάσου να ξαναγορασεις πάνες αλλά για σένα για όταν τον ανάψεις..Οποτε αν πάνε όλα καλα, μπαίνει αγγελια ο Χ3 και ξεκιναω νεο νημα με "RS49 απορίες"!
Η τιμή ήταν too good για καινουργιο μηχάνημα με 2 χρόνια εγγυηση. Μακάρι να μην υπάρξει θέμα με το εμβασμα και τον Ιταλο.Απο Χ3 σε Χ500? Τα καλά τα δικά μου θα πάθεις. Ετοιμάσου να ξαναγορασεις πάνες αλλά για σένα για όταν τον ανάψεις..
Eσένα πρέπει να σε χρήσουμε εκτος διαγωνιστικής διαδικασίας, ως επίτιμο troll της δεκαετίας!ΆρΕσΣαρανταεννιά σα να λέμε X500; Πόσο χαμηλά έπεσες.![]()