To σαλόνι του SurfDrifter

Reaction score
2.482
Η αληθεια ειναι πως ειναι μεν πιο ευκολη κινηση, αλλα ειναι η πιο επεμβατικη, διοτι θα πρεπει να κανω τρυπα με τρυπανι, για να περάσει βίδα με παξιμαδι, που σημαινει μεγαλη τρυπα, οποτε θελω να ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι σωστη λυση.

Reaction score
19
Έχεις δίκαιο είναι αρκετά επεμβατική αλλα κατα τη γνώμη μου ειναι η λύση με τις λιγότερες απώλειες σε μέγεθος και έκταση κραδασμών

δοκίμασε με το κόντρα πλακέ αλλά θα είναι πολύ δύσκολο να κόψεις κομμάτι που θα εφάπτεται πλήρως με τα πλάγια γιατί είναι σχεδόν αδύνατο να ειναι απολύτως παράλληλα μεταξύ τους..
Σε κάθε περιπτωση το ξύλο να είναι μεγαλύτερο -οπως ειπες- για να σφηνωσει και να βάλεις και ξυλοκολα εκτος απο βιδες

Reaction score
2.482
Έχεις δίκαιο είναι αρκετά επεμβατική αλλα κατα τη γνώμη μου ειναι η λύση με τις λιγότερες απώλειες σε μέγεθος και έκταση κραδασμών

δοκίμασε με το κόντρα πλακέ αλλά θα είναι πολύ δύσκολο να κόψεις κομμάτι που θα εφάπτεται πλήρως με τα πλάγια γιατί είναι σχεδόν αδύνατο να ειναι απολύτως παράλληλα μεταξύ τους..
Σε κάθε περιπτωση το ξύλο να είναι μεγαλύτερο -οπως ειπες- για να σφηνωσει και να βάλεις και ξυλοκολα εκτος απο βιδες
Κάπως έτσι το σκέφτομαι, καθώς και να προσθέσω καποια κομματια αριστερα-δεξια ωστε να μπορει να "πατησει" εκει το κοντρα πλακε. Αν δεν το εξηγώ καλα, θα βγάλω φωτος να σου δείξω τι εννοώ. (αλλά όχι τώρα!)

Reaction score
2.482
ζηλεψες απο τον απο κατω ; :D
Μηπως εννοεις απο τον απο δίπλα; Που του κουνιοντουσαν τα πραγματα, ε; Η αληθεια ειναι πως με το buttkicker παιζω πιο χαμηλα και δεν ενοχλω πλεον...

Reaction score
2.482
Άσε ρε φιτιλακια εσυ! Αν φάω ξύλο αύριο εσυ θα φταις. Καλά το κατάλαβε ο Κεφάλας, ότι με παρέσυρες!

Εχω κάνει το τέλειο σχέδιο. Η γυναίκα μου θα λείπει εφημερία αύριο 24ωρη. Άπλετος χρόνος για να μπει στο ταβάνι. Μόνο να μην χρειάζεται μετακίνηση η οθόνη, γιατί αλλιώς τον ήπιαμε!

Reaction score
2.482
Λοιπον.... Μια φωτογραφια θα σας δειξω για να παρετε γευση του τι βιωνω το τελευταιο διωρο...

Τα λογια ειναι περιττα. Γιδαουτ φερδερ αντου.
.
.
. Drum roll
.
.
.

ImageUploadedByTapatalk1438882434.428723.jpg

Καυλαααααααααα!

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.410
χαχαχαχαχαχααα το αλλο με τον τοτο το ξερεις???? χαχαχαχαχαχα κ γω την πατησα!! :D:D:D

γι αυτο και γω ξηγηθηκα κουτα ον τοπ του δε τειμπολ!! :p:p

καλοριζικος και καλοθεατος! :wink:

Reaction score
2.482
Πραγματικα, θες να....μαμησεις και να σου λεει η αλλη οτι τον εχεις μικρο.
Σαν το λουνα παρκ που κατω απο 1.30 δεν μπαινεις στο τρενάκι!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
106.113
Άμα πιάνουν τα χέρια σου είναι εύκολο. ;)

Reaction score
2.482
Τετοια ωρα, τετοια λογια! Εγω ηθελα να τον στησω να ειναι ετοιμος σημερα! Να παιξω με τις ρυθμισεις του, να δω ποσο μαυρος ειναι σε σχεση το αβυσσαλεο...γκρι του BenQ!

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.410
Τετοια ωρα, τετοια λογια! Εγω ηθελα να τον στησω να ειναι ετοιμος σημερα! Να παιξω με τις ρυθμισεις του, να δω ποσο μαυρος ειναι σε σχεση το αβυσσαλεο...γκρι του BenQ!
αντε παλι τρυπες σκονες φασαρια...και το σπιτι πουτεν!:D:D και να θες να το κανεις και να της λες αντε αγαπη μου πηγαινε μια βολτα με τα παιδια!!;) μυριζομαι μπλεξιμο!! πρεπει να γινει ινκογκνιτο σταιλ ! γκουντ λακ! :thumbsup:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.533
Ε, μα, κι αυτοί στην JVC πάνε και τους βγάζουν τεράστιους. Δες αγάπη μου την BenQ τι ωραίους τους βγάζει, για να ταιριάζουν στις βάσεις μινιόν, να παίρνεις μαθήματα...:roflmao:

Πλάκα πλάκα, πάλι καλά που δεν ταίριαζε η βάση, γιατί δεν τη βλέπω και τόσο heavy duty για το βάρος του JVC.

Καλορίζικα είπαμε; :drinks:

Reaction score
2.482
20 κιλα ειναι τα specs της. Ο JVC ειναι 14. Θα φτιάξω κατι προσωρινά και βλέπω για αγορά βασης στο άμεσο μέλλον.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.485
Members
38.456
Νεότερο μέλος
citizen$