Windows 10

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Ναι μπορείς να κάνεις καθαρή εγκατάσταση των Win 10 και να τα ενεργοποιήσεις με το κλειδί των Win 7, προσοχή το κλειδί δεν το βάζουμε κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.411
Παναγιώτη, εάν διαβάσεις προσεκτικά (no offence, ε?) τα posts του Γιώργου, η ερώτησή σου απαντάται ήδη.

Θα εγκαταστήσεις τα Windows 10 χωρίς να βάλεις το "κλειδί" σου (η εγκατάσταση προχωράει απρόσκοπτα και χωρίς αυτό) κι όταν τελειώσει η εγκατάτασταση, ακολουθείς τη διαδικασία του που περιγράφει ο Γιώργος (Select the Start button κτλ) και είσαι έτοιμος.:)

Reaction score
15.469
Καλησπερα παιδια,
μετα απο αναβαθμιση σε win10 ο υπολογιστης δεν βρισκει τα cd dvd rom που υπαρχουν ... καμμια ιδεα ? ευχαριστω.

Reaction score
3.085
Ναι μπορείς να κάνεις καθαρή εγκατάσταση των Win 10 και να τα ενεργοποιήσεις με το κλειδί των Win 7, προσοχή το κλειδί δεν το βάζουμε κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης.
Παναγιώτη, εάν διαβάσεις προσεκτικά (no offence, ε?) τα posts του Γιώργου, η ερώτησή σου απαντάται ήδη.

Θα εγκαταστήσεις τα Windows 10 χωρίς να βάλεις το "κλειδί" σου (η εγκατάσταση προχωράει απρόσκοπτα και χωρίς αυτό) κι όταν τελειώσει η εγκατάσταση, ακολουθείς τη διαδικασία του που περιγράφει ο Γιώργος (Select the Start button κτλ) και είσαι έτοιμος.:)
ΟΚ, ευχαριστώ και τους δύο. Αυτό ακριβώς ήθελα να διευκρινίσω, δηλαδή αν το ISO File των 10 θα ενεργοποιηθεί με το κλειδί των 7. Και ίσως αυτό (η εξ αρχής, δηλαδή, καθαρή εγκατάσταση) να είναι και η λύση στο ήδη συζητημένο θέμα που αντιμετωπίζω με το Intel Compute Stick. Αφού όμως αφήσω πρώτα να παιδευτούν λίγο οι "τεχνικοί" του ΠΛΑΙΣΙΟΥ, που μου το πούλησαν. ;)

Υ.Γ.:
Τα 10 που μόλις κατέβασα, τί έκδοση νάναι, άραγε;
Δηλαδή, το ISO File που κατεβάζει κάποιος από τη Microsoft, αυτή την εποχή που το συζητάμε το θέμα, είναι ακόμα η προηγούμενη έκδοση ή η νεότερη 10586;
-

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
H Microsoft είχε δηλώσει ότι μετά την απόσυρση της αναβάθμισης, λόγω κάποιον προβλημάτων, η διάθεσή της θα γινόταν σταδιακά.
Δεν ξέρω πως κάνουν την επιλογή, στο δικό μου εμφανίστηκε στις 25 Νοεμβρίου αμέσως μόλις την έδωσαν πάλι, ίσως να παίζει ρόλο το πόσο ενεργός insider ήσουν-είσαι.

Reaction score
3.085
Εγώ που έχω την 10240, πότε θα δω τη νέα έκδοση στο Windows Update;
:biggrin::biggrin::biggrin:

Και για να σοβαρευτούμε τώρα:
Πώς γίνεται σε κάποια PC να γίνεται διαθέσιμη η 10586 και σε κάποια άλλα να μην είναι (ακόμα, τουλάχιστον) διαθέσιμη;
Θέλω να πως δηλαδή, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που εμφανίζεται στα updates ή είναι τυχαία η εμφάνιση;

Edit:
Μάλλον γράφαμε μαζί με το Γιώργο. Οπότε η απορία μου λύθηκε (προσωρινά, τουλάχιστον).

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
μέρα αναβαθμίσεων σήμερα με 2 στις 2 επιτυχίες ...
το βασικό PC πήρε το build 10856 χωρίς προβλήματα
στο toshiba satellite έκανα καθαρή εγκατάσταση του build 10856, η ενεργοποίηση έγινε με το κλειδί των Win 7
με τα τελευταία updates το build έγινε 10586.29

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.207
Δηλαδή, η επιτυχής εγκατάσταση των αναβαθμίσεων θεωρείται είδηση; :whistling:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.317
Δηλαδή, η επιτυχής εγκατάσταση των αναβαθμίσεων θεωρείται είδηση; :whistling:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
ανάλογα από πια πλευρά το βλέπεις....
από τα 20+ PC που έχουν περάσει από τα χέρια μου δεν έχει αποτύχει κανένα

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.317
Δηλαδή, θέλει τεχνίτη υπολογιστών για να πετύχει; :p

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.411
Άντε πια! Επιτέλους! Ίσως είναι το ένα extension (μαζί με το Ghostery) που περιμένω να "κουμπώσει" στον Edge για να "στείλω" τον Chrome.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.210
H Microsoft είχε δηλώσει ότι μετά την απόσυρση της αναβάθμισης, λόγω κάποιον προβλημάτων, η διάθεσή της θα γινόταν σταδιακά.
Δεν ξέρω πως κάνουν την επιλογή, στο δικό μου εμφανίστηκε στις 25 Νοεμβρίου αμέσως μόλις την έδωσαν πάλι, ίσως να παίζει ρόλο το πόσο ενεργός insider ήσουν-είσαι.
Χρησιμοποίησα το Windows media creation tool για να κάνω upgrade στο τελευταίο build αλλά μετά από ένα μισάωρο κατέβασμα και αναβάθμιση το build παρέμεινε το ίδιο. Άρα και η έκδοση που υπήρχε για download μέσω του tool ήταν η παλιά.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads