gkontoletas
trouble in my brain
- Reaction score
- 2.192
Ναι μπορείς να κάνεις καθαρή εγκατάσταση των Win 10 και να τα ενεργοποιήσεις με το κλειδί των Win 7, προσοχή το κλειδί δεν το βάζουμε κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης.
Ναι μπορείς να κάνεις καθαρή εγκατάσταση των Win 10 και να τα ενεργοποιήσεις με το κλειδί των Win 7, προσοχή το κλειδί δεν το βάζουμε κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης.
ΟΚ, ευχαριστώ και τους δύο. Αυτό ακριβώς ήθελα να διευκρινίσω, δηλαδή αν το ISO File των 10 θα ενεργοποιηθεί με το κλειδί των 7. Και ίσως αυτό (η εξ αρχής, δηλαδή, καθαρή εγκατάσταση) να είναι και η λύση στο ήδη συζητημένο θέμα που αντιμετωπίζω με το Intel Compute Stick. Αφού όμως αφήσω πρώτα να παιδευτούν λίγο οι "τεχνικοί" του ΠΛΑΙΣΙΟΥ, που μου το πούλησαν.Παναγιώτη, εάν διαβάσεις προσεκτικά (no offence, ε?) τα posts του Γιώργου, η ερώτησή σου απαντάται ήδη.
Θα εγκαταστήσεις τα Windows 10 χωρίς να βάλεις το "κλειδί" σου (η εγκατάσταση προχωράει απρόσκοπτα και χωρίς αυτό) κι όταν τελειώσει η εγκατάσταση, ακολουθείς τη διαδικασία του που περιγράφει ο Γιώργος (Select the Start button κτλ) και είσαι έτοιμος.![]()
Εγώ που έχω την 10240, πότε θα δω τη νέα έκδοση στο Windows Update;από 25 Νοεμβρίου δίνουν και πάλι την 10586
Εγώ που έχω την 10240, πότε θα δω τη νέα έκδοση στο Windows Update;
ποτέ![]()
Χρησιμοποίησα το Windows media creation tool για να κάνω upgrade στο τελευταίο build αλλά μετά από ένα μισάωρο κατέβασμα και αναβάθμιση το build παρέμεινε το ίδιο. Άρα και η έκδοση που υπήρχε για download μέσω του tool ήταν η παλιά.H Microsoft είχε δηλώσει ότι μετά την απόσυρση της αναβάθμισης, λόγω κάποιον προβλημάτων, η διάθεσή της θα γινόταν σταδιακά.
Δεν ξέρω πως κάνουν την επιλογή, στο δικό μου εμφανίστηκε στις 25 Νοεμβρίου αμέσως μόλις την έδωσαν πάλι, ίσως να παίζει ρόλο το πόσο ενεργός insider ήσουν-είσαι.