Νέα προσθήκη στον κανονισμό των αγγελιών

Status
Not open for further replies.

melina

Cargo 200
Reaction score
45.579
Παρατηρήσαμε τον τελευταίο καιρό ολοένα και περισσότερα νέα μέλη που εγγράφονται μόνο για να δημοσιεύσουν αγγελίες στο AVSite. Αυτό όμως που επιθυμούμε είναι η ενεργή συμμετοχή των μελών στα θέματα του forum.

Για τον λόγο αυτό δικαίωμα στη δημοσίευση νέας αγγελίας θα έχουν τα μέλη που θα έχουν συμπληρώσει αφ' ενός 3 μήνες από την εγγραφή τους, και αφ' ετέρου 100 μηνύματα. Η απόφαση αυτή προστέθηκε στον πρώτο όρο του κανονισμού λειτουργίας των αγγελιών:
http://www.avsite.gr/forum/threads/Κανονισμός-λειτουργίας-Αγγελιών-avsite.58309/

Ελπίζουμε ότι τα νέα μέλη θα κατανοήσουν τους λόγους της απόφασης της συντονιστικής και διαχειριστικής ομάδας του AVSite. Θα χαρούμε να συζητήσουμε μαζί σας τις εμπειρίες, τις απορίες και τις απόψεις σας!
Για σκεφτείτε μια κατηγορία αγγελιών μόνο για νέα μέλη. Θα μπορούν να γράφονται στο φόρουμ, να βάζουν μόνο την αγγελία τους εφόσον αυτό θέλουν αλλά για όσο διάστημα δεν είναι ενεργά μέλη (π.χ. 10 ποστ το μήνα και 2 μηνών min) δεν θα μπορούν να βάλουν δεύτερη και δεν θα μπορούν να κάνουν up. Αν πιάσουν το στόχο του ενεργού μέλους τότε αυτόματα η αγγελία τους θα περνάει στις "κανονικές" κατηγορίες αγγελιών με τον κανονισμό που ακολουθούμε "οι παλιοί".
Στην τελική δεν είναι κακό αν κάποιος θέλει μόνο να βάλει την αγγελία του εδώ, ας τη βάλει στην ειδική κατηγορία για non active members και όποιος νομίζει ότι θέλει και αξίζει να αγοράσει κάτι απο εκεί why not.

D

Deleted member 23222

Guest
...........

Αυτό που σκέφτομαι για τα πολιτικά είναι τα χωρίσουμε σε δύο κατηγορίες:
1 "Real-Llife Politics" για πράγματα που έχουν σχέση με την πραγματικότητα και τη δύναμη του χρήματος.
2 "Woodstock Generation" για τους ρομαντικούς με τη μαργαρίτα στο στόμα που φιλοσοφούν.

:D
Στην κατηγορία σας να μιλάτε στα Γερμανικά όμως!!!
Για να μην χάνονται τα νοήματα στην μετάφραση δηλαδή...

Last edited by a moderator:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.492
Στην κατηγορία σας να μιλάτε στα Γερμανικά όμως!!!
Για να μην χάνονται τα νοήματα στην μετάφραση δηλαδή...
Όποιος κρίνει τα του οίκου του δεν είναι απαραίτητα με τους Γερμανούς.
Εγώ θα γράφω στα Αμερικάνικα πάντως. 8-)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Τι πειραζει αν η ...αγγελιοσυνη ειναι ελευθερη (αν δεν υπαρχει θεμα με τον σερβερ); Θα μου πειτε "σάητ αγγελιων θα το κανουμε;" - οχι βεβαια, μα πιστευω πως καποιος που θα μπει μονο για να βαλει/ αγγελια θα υπαρξει πιθανοτητα να "κολλησει" ενεργα εδω, αφου θα ειναι σχετικος με το "αντικειμενο". Ειμαι ομως υπερ ενος μινιμουμ αριθμου μηνυματων (πχ 30), μονο και μονο για να ξερετε (οι ...αρμοδιοι) τι "καπνο" φουμαρει (λεμε τωρα) γενικως...

Reaction score
0
Δεν νομίζω πως τα 100 μηνύματα είναι σωστό. Σε αντίστοιχο φόρουμ που είμαι και εκεί χρόνια ακόμα δεν έχω συμπληρώσει τα 100 μηνύματα. Ένας λόγος που με προσέλκυσε το forum εδώ ήταν η αγγελίες που έχω βάλει και δεν είχε περιορισμούς και από τότε μπαίνω ποιο συχνά . Μην γίνουμε και όλα τα φόρουμ ίδια. Για τις αγγελίες θα πρότεινα περιορισμό στον 1 μήνα και μετά να διαγράφονταν αυτόματα.

Reaction score
7.111
μαλλον θα εχουμε το φαινομενο να βλεπουμε ασχετα μηνυματα (κοινως παπαριες) ,απλα και μονο για να πιασουν τον αριθμο των 100 μηνυματων.Συμφωνω ομως με το χρονικο οριο των τριων μηνων,αυτο θα αποτρεψει οποιον γραφεται απλα και μονο για να πουλησει κατι.
Θα αντιπροτεινω το εξης,αν και δεν ξερω αν αυτο απαιτει και νομικες διαδικασιες. Ανεβασμα αγγελιας με χρηματικο αντιτιμο,για οσους δεν ειναι ενεργα μελη. Ενα ποσο της ταξης των 5 ευρω (η κατι τετοιο τελος παντων). Τουλαχιστον ετσι θα γινεται ενα αρχικο ξεσκαρταρισμα.Το λεω γιατι λογω της παρατεταμενης οικονομικης κρισης,υπαρχουν πλεον πολυ καλες ευκαιριες σε συσκευες .

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.492
Ο κανονισμός είναι προσωρινός, μέχρι να αποφασιστεί η τελική μορφή που θα έχει η κατηγορία των αγγελιών.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.492
Εχετε βαλει και εσεις κοκκινες γραμμες βλεπω....!
;)

Περίπου. Σε προσωπικό επίπεδο αντιπαθώ τις αγγελίες όλων των ειδών. Δέχομαι όμως ότι βοηθούν αρκετά μέλη που ασχολούνται με αγοραπωλησίες. Αλλά... όπου μπαίνουν χρήματα, η κουτοπονηριά και η καχυποψία έρχονται παρέα. Άρα και η ανάγκη "παρακολούθησης" εκ μέρους μας.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67