Klipsch Greek club

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.529
Αυτο που θελω να πω ειναι το εξης, ακομη και με τα παθητικα φιλτρα, η επιλογη διενισχυσης ειναι καλυτερη, απο την απλη , μιλαμε για τα ιδια ηχεια, ενα-δυο ζευγη μπορνες, εσυ το χροντρινες:), σαφως ειναι αυτο που δειχνεις το σωστο, υπο αυτο το πρισμα οπως καταλαβενεις ομως ειναι λαθος καθε φιλτρο μετα τελικου;).
Τωρα για το θεμα οικονομιας επετρεψε μου να αμφιβαλλω σε τι σημειο μπορει να φτασουν, γραμμη παραγωγης ειναι.
- да , και διενισχυμένα τα παίζω τα rb82 ll , και κελαηδάνε ( στις καλές ηχογραφήσεις .
- τι κακό είναι αυτό ! ακόμα και στον ίδιο δίσκο ακούω κομμάτια με άλλη μίξη από τα υπόλοιπα
[DOUBLEPOST=1457710880][/DOUBLEPOST]
Το 2ο ηχείο που βρίσκεται;
- στο μπάνιο , το ξέχασε μετά το ξύρισμα

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.529
Από προσωπική εμπειρία θεωρώ ότι κοντά στον ήχο της, αλλά με ανεβασμένο όμως κόστος κτήσης είναι η zingali.
- δεν έχουν όμως την τεστοστερόνη των klipsch

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.529
Εσείς τα rf7 με τι καλωδίωση τα έχετε?
- πολλά klipsch , έχουν εσωτερική καλωδίωση monster cable , οπότε καλό είναι να βλέπουν πίσω τους τά ίδια.
- εγώ τα έχω με το z1r thw monster-c. όπως και όλα τα interconect

Reaction score
62
rb81 + adcom 5400 ( 2 τεμ ) + adcom προ + adcom gcd 750 + βινύλιο

οριζόντια διενισχυμένα , ανακαλωδιωμένα με monster z1r ( που είναι και τα καλώδια ηχείων μου )

όλα τα interconect monster m-1000

. . . . και ακούω ΚΑΘΑΡΑ στον δρόμο ( δοκιμή έκανα ) , ενώ αυτά παίζουν στον 5ο όροφο
Φίλε @Mr Spock Στη διενίσχυση, έχεις παρεμβάλλει και εξωτερικό crossover μεταξύ προενισχυτή και των 2 τελικών ώστε να διαχωρίζεις LF από HF και ουσιαστικά να έχεις καθαρή ξεχωριστή τελική ενίσχυση στο κάθε πεδίο? Η το θεωρείς περιττό?

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.457
Κάποια επιλογή από την παραπάνω επιλογή?

Καλό Σαββατοκύριακο.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.457
- да , και διενισχυμένα τα παίζω τα rb82 ll , και κελαηδάνε ( στις καλές ηχογραφήσεις .
- τι κακό είναι αυτό ! ακόμα και στον ίδιο δίσκο ακούω κομμάτια με άλλη μίξη από τα υπόλοιπα
[DOUBLEPOST=1457710880][/DOUBLEPOST]

- στο μπάνιο , το ξέχασε μετά το ξύρισμα
Κατά την γνώμη μου για έναν μικρομεσαίο χώρο γύρω στα 20 -30 τμ τα rb82 II, είναι από τις ιδανικότερες επιλογές ηχείων: Καλό μπάσο για ραφιού, άνετα ρίχνει σε χαμηλό πολλά δαπέδου του ανταγωνισμού, διαθέτει όλα εκείνα τα χαρίσματα που χαρακτηρίζουν την klipsch (καθαρότητα, ανάλυση, ιδανική μεσαία περιοχή), καθώς και βολικό μέγεθος!

Ωραίος φίλε!!! :hi:

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.457
Ας επανέλθουμε στα καλώδια, προτείνετε λοιπόν μονόκλωνα και διενίσχυση από ότι κατάλαβα.
Κάποιες επιλογές σε μάρκες υπάρχουν? (παρακαλώ αν υπάρχουν σε διάθεση γύρω στα 2,7 μ με ενδιαφέρουν) - 'Οχι βέβαια αστρονομικού κόστους......

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.529
Φίλε @Mr Spock Στη διενίσχυση, έχεις παρεμβάλλει και εξωτερικό crossover μεταξύ προενισχυτή και των 2 τελικών ώστε να διαχωρίζεις LF από HF και ουσιαστικά να έχεις καθαρή ξεχωριστή τελική ενίσχυση στο κάθε πεδίο? Η το θεωρείς περιττό?
- καλημέρα ,
δεν έχω εξωτερικό +over , αν και δεν το θεωρώ περιττό , απλά μέχρι εκεί έχω φτάσει προς στιγμή

Reaction score
245
Δεν ειναι το καταλληλο θεμα για την ερωτηση μου αλλα επειδη προκειται για τα αγαπημενα μου 280f.

Επειδη εχω πλακακι και δεν μπορω να πω οτι πατανε καλα τα ηχεια και παιδευομαι με τα spices των ηχειων, απο τι υλικο ειναι αυτες οι πλακες που βαζετε κατω απο τα ηχεια?

Reaction score
1.019
Δεν ειναι το καταλληλο θεμα για την ερωτηση μου αλλα επειδη προκειται για τα αγαπημενα μου 280f.

Επειδη εχω πλακακι και δεν μπορω να πω οτι πατανε καλα τα ηχεια και παιδευομαι με τα spices των ηχειων, απο τι υλικο ειναι αυτες οι πλακες που βαζετε κατω απο τα ηχεια?
συνηθως μαρμαρο.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.457
Η klipsch συνήθως χρησιμοποιεί μέγεθος 6m. Προσωπικά χρησιμοποιώ αυτές που συνοδεύουν τα rf II. Σαν προστατευτικά χρησιμοποιώ αυτές: http://www.odes.gr/shop/vaseis/vase...kes-akides-patakia/oehlbach-55048-4-timi.html
Ok την δουλειά μου κάνω, δηλαδή όχι ότι καλύτερο (εμφανισιακά). Που και που κοιτάω για κάτι ποιοτικότερο, αλλά δεν μπορώ να εντοπίσω κάτι άξιο λόγου.

Πχ κάτι τέτοιο θα ήθελα... http://www.soundocity.com/Gallery.html

Reaction score
3.513
εγώ χρησιμοποιώ αυτά για το sub δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό :(αλλά τουλάχιστον έχω γλυτώσει το κυνηγητό του μέσα στο δωμάτιο:roflmao:
51QuLoqusTL._SX300_.jpg

Reaction score
17
Παιδια καλησπερα.ποιον ενισχυτη integraded συστηνετε για τα klipch r-15m σε συνδιασμο με sub pioneer s-w90s

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster