marantz pm68 πως συνδεω sub

Reaction score
834
Ρε συ lancelotos τα ίδια ρωτούσες πριν 3 χρόνια και οι ερωτήσεις σου έχουν απαντηθεί!

Λυπαμαι αλλα δεν μπορει να γινει η εξοδος processor in out ειναι πριν απο το ρυθμιστικο εντασης οποτε εαν συνδεθεις εκει με οποιοδηποτε τροπο δεν θα μπορεσεις να ρυθμιζεις την ενταση του sub μαζι με την ενταση των υπολοιπων .

Σφαξιμο μονο η crude μεθοδος με εξωτερικο διαιρετη τασης και απομονωσης σε βαρος της ποιοτητας

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

Reaction score
725
Ρε συ lancelotos τα ίδια ρωτούσες πριν 3 χρόνια και οι ερωτήσεις σου έχουν απαντηθεί!
Φιλε εχεις μπερδευτει.
Τωρα ποτε δεν ρωτησα για το processor in out ..ενας φορουμιτης το ρωτησε και του παρεθεσα την απαντηση του east electronics.
Συγκεκριμενες ερωτησεις κανω,που δεν εχουν απαντηθει.
Οσο για την απαντηση σου νωριτερα,ειδες τι κανει αυτο το καλωδιο που λεει ο dimifoot?διαβασε το λιγο πιο προσεκτικα.

Timaras

Reaction score
2.153
Μα δεν το έγραψα?
Ότι σου έγραψε ο zizik στο 3ο ποστ ή αλλιώς....
Λοιπόν φίλε μου καλέ:
3 subwooferάκια βρήκα με high level inputs.Διαλέγεις και παίρνεις
1.http://www.skroutz.gr/s/346847/B-W-ASW-610.html
2.http://www.skroutz.gr/s/349070/Velodyne-Impact-12.html
3.http://www.skroutz.gr/s/348784/Focal-Chorus-SW-800-V.html

Υπάρχει και η λύση του να αλλάξεις ενισχυτή αν δε θέλεις να χεριάσεις τον δικό σου όπως σου είπε τότε ο Πετρόπουλος και να πάρεις πάλι δικάναλο που θα βγάζει sub pre out όπως π.χ. ο Harman kardon

Reaction score
725

Reaction score
725
Μα δεν το έγραψα?

Λοιπόν φίλε μου καλέ:
3 subwooferάκια βρήκα με high level inputs.Διαλέγεις και παίρνεις
1.http://www.skroutz.gr/s/346847/B-W-ASW-610.html
2.http://www.skroutz.gr/s/349070/Velodyne-Impact-12.html
3.http://www.skroutz.gr/s/348784/Focal-Chorus-SW-800-V.html

Υπάρχει και η λύση του να αλλάξεις ενισχυτή αν δε θέλεις να χεριάσεις τον δικό σου όπως σου είπε τότε ο Πετρόπουλος και να πάρεις πάλι δικάναλο που θα βγάζει sub pre out όπως π.χ. ο Harman kardon
Απο Harman kardon μου αρεσει ο 3770...
Οι ραδιοενισχυτες βγαζουν καλο ηχο οπως οι ολοκληρωμενοι στερεο ενισχυτες;

Reaction score
295
Επεσε στα χέρια μου πριν λίγες μέρες, ενα κουτακι της Jamo, που στα αριστερα του έχει 4 μπορνες (2 κόκκινες και 2 μαύρες) για να συνδεθουν στον ενισχυτή. Δεξιά του άλλες 4 μπόρνες για να συνδεθούν στα ηχεία. Στη μέση εχει ένα RCA θηλυκό για το SUB.
Ti λέτε αυτό κάνει τη δουλειά που θέλει ο φίλος η θα αποκοπτει τις χαμηλές απο τα ηχεία?
Μέσα που το άνοιξα, συνδέει τα αρνητικά (μαύρα) in - out απευθείας, ενώ τα θετικά ( κόκκινα) μέσω πυκνωτή.
Στο RCA δίνει σήμα μέσω αντιστάσεων.
Δεν πρόλαβα να το συνδέσω ακόμα για να δώ.

Reaction score
725
Επεσε στα χέρια μου πριν λίγες μέρες, ενα κουτακι της Jamo, που στα αριστερα του έχει 4 μπορνες (2 κόκκινες και 2 μαύρες) για να συνδεθουν στον ενισχυτή. Δεξιά του άλλες 4 μπόρνες για να συνδεθούν στα ηχεία. Στη μέση εχει ένα RCA θηλυκό για το SUB.
Ti
Ti λέτε αυτό κάνει τη δουλειά που θέλει ο φίλος η θα αποκοπτει τις χαμηλές απο τα ηχεία?
Μέσα που το άνοιξα, συνδέει τα αρνητικά (μαύρα) in - out απευθείας, ενώ τα θετικά ( κόκκινα) μέσω πυκνωτή.
Στο RCA δίνει σήμα μέσω αντιστάσεων.
Δεν πρόλαβα να το συνδέσω ακόμα για να δώ.
Εχεις καποιο λινκ να το δω;

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.475
Το καλώδιο που γράφει ο Dimifoot είναι για να συνδέσεις τον ενισχυτή με το Anti-Mode 8033. Καμία σχέση με αυτό που θες.
Όχι μονο
σύμφωνα με την εταιρία:
Can be used with any active subwoofers without Anti-Mode 8033 connected to it.
Προσωπικά δεν εχω ιδέα για το αν λειτουργεί, απλως μεταφέρω τι λέει η εταιρία. Η οποία ειναι σοβαρή σημειωτέον.

Reaction score
725
Όχι μονο
σύμφωνα με την εταιρία:

Προσωπικά δεν εχω ιδέα για το αν λειτουργεί, απλως μεταφέρω τι λέει η εταιρία. Η οποία ειναι σοβαρή σημειωτέον.
Αν δεις πιο πανω εβαλα ενα λινκ που στο σχεδιο 3 δειχνει να συνδεετε απο καναλι εξοδου ηχειων μεσω του καλωδιου αυτου σε sub..αλλα μου λεει κανω λαθος..
[DOUBLEPOST=1474582074][/DOUBLEPOST]
Οχι δεν έχω, ουτε γραφει τίποτα πάνω , μόνο Jamo.
Καμια φωτογραφια ή μοντελο πανω δε λεει;

Dimifoot

Editor
Reaction score
91.475
Είναι για να έχεις τον ολοκληρωμένο σαν προ και να βάλεις τελικό.
Αν ισχύει αυτο Νίκο, τοτε λογικα αυτη η έξοδος ειναι μετα το volume control.

Ρωτάω λοιπον:
Αν πάρει RCA απο την έξοδο του προενισχυτη, συνδέσει το sb2000 στις κάτω δεξιά εισόδους (δες ποστ ν. 4) , και πάρει απο εκεί έξοδο και την γυρίσει πίσω στην είσοδο του τελικού του Marantz δεν θα γίνει δουλεια;
(Αυτη ειναι δεύτερη επιλογή , διαφορετική απο το καλώδιο του Antimode)
[DOUBLEPOST=1474582260][/DOUBLEPOST]
Αν δεις πιο πανω εβαλα ενα λινκ που στο σχεδιο 3 δειχνει να συνδεετε απο καναλι εξοδου ηχειων μεσω του καλωδιου αυτου σε sub..αλλα μου λεει κανω λαθος..
[DOUBLEPOST=1474582074][/DOUBLEPOST]

Καμια φωτογραφια ή μοντελο πανω δε λεει;
Όχι δεν κανεις λαθος, αυτο προτείνει η εταιρία.
Λες να ειναι μαϊμού το καλωδιοανταπτορακι τους; τι να πω, τους εχω για σοβαρούς, δεν νομίζω...

Reaction score
725

Ρωτάω λοιπον:
Αν πάρει RCA απο την έξοδο του προενισχυτη, συνδέσει το sb2000 στις κάτω δεξιά εισόδους (δες ποστ ν. 4) , και πάρει απο εκεί έξοδο και την γυρίσει πίσω στην είσοδο του τελικού του Marantz δεν θα γίνει δουλεια;

Λες να ειναι μαϊμού το καλωδιοανταπτορακι τους; τι να πω, τους εχω για σοβαρούς, δεν νομίζω...
Σωστες ακουγονται οι σκεψεις σου...
Ως προς το καλωδιοανταπτορακι ας μας πει και καποιος αλλος την γνωμη του...εμενα στη φωτο 3 μου φαινεται οτι το συνδεει μεσω καλωδιου και anti mode 8033 σε sub...

Dimifoot

Editor
Reaction score
91.475
Σωστες ακουγονται οι σκεψεις σου...
Ως προς το καλωδιοανταπτορακι ας μας πει και καποιος αλλος την γνωμη του...εμενα στη φωτο 3 μου φαινεται οτι το συνδεει μεσω καλωδιου και anti mode 8033 σε sub...
Δυστυχώς δεν εχω τεχνικες γνωσεις για να σε βοηθήσω.
Αυτα βρήκα, αυτα λεω, try at your own risk...

Reaction score
725
Παιδια ζυγισα τα πραγματα και αποφασισα να αγορασω ενα sub με high level inputs...
Συνεπως ψαχνω ενα τετοιου ειδους sub να ειναι 500 watt RMS ...
Αν εχετε υποψιν σας καποιο μοντελο (αυτα απο σκρουτζ τα ειδα ειναι λιγα watt) θα το εκτιμουσα ειλικρινα να μου απαντησετε σε αυτο το thread :)
Σας ευχαριστω πολυ ολους για το ενδιαφερον και τις απαντησεις σας,με βοηθησατε πολυ.

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.562

Ρωτάω λοιπον:

Tα γεφυρωμενα? (αν δεν ειναι μονο πλαστικες ταπες) in και out πανω αριστερα στον ολοκληρωμενο ειναι για να συνδεθει αναλογικο Eq ή κατι τετοιο.
Δεν χωριζει τον ενισχυτη σε προ και τελικο. Αρα δεν πορει να γινει αυτο που λεει ο Δημητρης,
γιατι αν π.χ. εχεις επιλεξει (απο το selector του ενισχυτη) να ακουσεις την πηγη στη AUX 1 και μετα το στειλεις στο σαμπ και απο κει παλι πισω στον ενισχυτη, θα πρεπει να επιλεξεις αλλη εισοδο.

Reaction score
725
Tα γεφυρωμενα? (αν δεν ειναι μονο πλαστικες ταπες) in και out πανω αριστερα στον ολοκληρωμενο ειναι για να συνδεθει αναλογικο Eq ή κατι τετοιο.
Δεν χωριζει τον ενισχυτη σε προ και τελικο. Αρα δεν πορει να γινει αυτο που λεει ο Δημητρης,
γιατι αν π.χ. εχεις επιλεξει (απο το selector του ενισχυτη) να ακουσεις την πηγη στη AUX 1 και μετα το στειλεις στο σαμπ και απο κει παλι πισω στον ενισχυτη, θα πρεπει να επιλεξεις αλλη εισοδο.
Ναι μονο για eq ειναι.

Παιδια οτι sub με high level input εχετε υποψιν σας γυρω στα 500 watt RMS μου λετε :)

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.562
Should I use High Level Input Connection or Low Level Input Connection?

Unless your amplifier does not allow for High Level Connection we always recommend using the High Level Connection. The purpose of using the High Level Input, instead of the Low Level Input, and connecting to the speaker output terminals is one of the unique secrets of REL’s success. By connecting to the high-level input on the REL from the amplifier you build forward the sonic signature of your main system, including the tonal balance and timing cues of the entire electronics chain. In the way, the REL is fed the exact signal that is fed to the main speakers. This is a very important point and together with REL’s Active Bass Controller (ABC), ensures far superior system integration of the sub-bass with the main system.

http://rel.net/support/faq/

http://rel.net/products/serie-s/s-3/

http://usa.xtz.se/subwoofers/12/xtz-12.18-ice?stat=1

Last edited:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090