Epson EH-TW 7300/9300

Reaction score
638
Αυτες οι ρυθμισεις και το καλιμπραρισμα εμενα δεν μου αρεσαν οπως και σε εναν κυριο εκει που μαζι ειδαμε και ο οποιος ειναι κατοχος του jvc 30 αν θυμαμαι καλα
Και οι δυο συμφωνησαμε στα συμερασματα
Οπως επισης και στο οτι ο καλιμπραρισμενος epson μας αρεσε λιγοτερο απο τον ακαλιμπραριστο και με καποιες ελαχιστες ρυθμισεις που αλλαξαμε εμεις

Φιλε μου στην Ελλαδα οτι δηλωσεις εισαι εαν δηλωσεις καλιμπρατορας ο κοσμος το πιστευει ...
Το προβλημα ξεκιναει οταν το πιστεψεις και εσυ ...
Δεν ειναι τυχαιο που ο καλιμπραρισμενος επσονας επαιζε χειροτερα απο τον ακαλιμπραριστο jvc :D

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.467
Εγώ δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει. Πρώτα διαβάζω οτι ο Epson ήταν καλύτερος και μετά οτι ήταν ο JVC. :idk:

Reaction score
638
Εγώ δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει. Πρώτα διαβάζω οτι ο Epson ήταν καλύτερος και μετά οτι ήταν ο JVC. :idk:
Μαλλον αρχικα ηταν ο Epson στα default μετα εβαλαν το καλιμπραρισμενο mode και επικρατησε ο jvc :p

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.179
Ευτυχώς που στην εικόνα υπάρχουν πρότυπα. Επίσης ευτυχώς υπάρχουν και πιστοποιημένοι ρυθμιστές -καλιμπράτορες κατά κόσμον. Υπάρχει και οργανισμός πιστοποίησης.

Και υπάρχουν και οι άλλοι.

Επίσης αν πάμε στα γούστα του καθενός, το χάσαμε το κορμί πατριώτη.

Reaction score
1.469
Μαλλον αρχικα ηταν ο Epson στα default μετα εβαλαν το καλιμπραρισμενο mode και επικρατησε ο jvc :p
Στο δικο μου μηνυμα ηταν καλυτερος ο epson? απο την αρχη ηταν καλυτερος ο jvc :idk:
Ομως ειπα δεν ειναι ιδιας κατηγοριας
Εχουν 1500 χιλιαρικο διαφορα
Τι δε καταλαβαινει?
[DOUBLEPOST=1476878651][/DOUBLEPOST]
Ευτυχώς που στην εικόνα υπάρχουν πρότυπα. Επίσης ευτυχώς υπάρχουν και πιστοποιημένοι ρυθμιστές -καλιμπράτορες κατά κόσμον. Υπάρχει και οργανισμός πιστοποίησης.

Και υπάρχουν και οι άλλοι.

Επίσης αν πάμε στα γούστα του καθενός, το χάσαμε το κορμί πατριώτη.
Μιλαμε για καλιμπρατορες η προτζεκτορες?
Χαθηκαμε λιγο;)

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.467
πες μας σε παρακαλω οτι κερδισε ο epsonας :D
Δυστυχως
Εδώ.

Όσον αφορά τις συγκρίσεις:
Δεν υπάρχει υποκειμενική άποψη αφού μία είναι η σωστή ρύθμιση κάθε προβολέα σ' έναν χώρο, αλλά υπάρχουν επιμέρους προτεραιότητες που είναι απόλυτα σεβαστές. Κίνηση, φως, οξύτητα και άλλα.

Οι τρόποι να συγκρίνεις προβολείς σε κάποιο χώρο είναι δύο, είτε να είναι καλιμπραρισμένοι είτε σε κάποιο default mode.
Αν είναι καλιμπραρισμένοι, οι διαφορές είναι πάντα σαφείς κι αν δεν είναι, μπορεί να μην είναι σαφείς. :)

Reaction score
638
Στο δικο μου μηνυμα ηταν καλυτερος ο epson? απο την αρχη ηταν καλυτερος ο jvc :idk:
Ομως ειπα δεν ειναι ιδιας κατηγοριας
Εχουν 1500 χιλιαρικο διαφορα
Τι δε καταλαβαινει?

Ολα τα καταλαβαινουμε Απλα ειπα να κανω και λιγο πλακα
Δεν εχουν 1500 χιλιαρικο διαφορα στην Ελλαδα κυκλοφορει το αδερφακι του Χ5000 ο rs400 που ειναι πολυ φθηνοτερος και πιο ομορφος και με 30 μηνες εγγυηση :o
Απλα στα καταστηματα δεν αφηνει μεγαλο περιθωριο κερδους και δεν το πολυ φωναζουν

Last edited:

Reaction score
1.469
Εδώ.

Όσον αφορά τις συγκρίσεις:
Δεν υπάρχει υποκειμενική άποψη αφού μία είναι η σωστή ρύθμιση κάθε προβολέα σ' έναν χώρο, αλλά υπάρχουν επιμέρους προτεραιότητες που είναι απόλυτα σεβαστές. Κίνηση, φως, οξύτητα και άλλα.

Οι τρόποι να συγκρίνεις προβολείς σε κάποιο χώρο είναι δύο, είτε να είναι καλιμπραρισμένοι είτε σε κάποιο default mode.
Αν είναι καλιμπραρισμένοι, οι διαφορές είναι πάντα σαφείς κι αν δεν είναι, μπορεί να μην είναι σαφείς. :)
Α οχι παρανοηση
Δυστυχως ηταν καλυτερος ο jvc
Και δυστυχως επειδη ειναι ο ακριβοτερος απο τους δυο:D
[DOUBLEPOST=1476880296][/DOUBLEPOST]
Ολα τα καταλαβαινουμε Απλα ειπα να κανω και λιγο πλακα
Δεν εχουν 1500 χιλιαρικο διαφορα στην Ελλαδα κυκλοφορει το αδερφακι του Χ5000 ο rs400 που ειναι πολυ φθηνοτερος και πιο ομορφος και με 30 μηνες εγγυηση :o
Απλα στα καταστηματα δεν αφηνει μεγαλο περιθωριο κερδους και δεν το πολυ φωναζουν
:D οκ
Ναι? Rs 400?
Δεν το γνωριζα
Δεν τον εχω δει κιολας

Δεν ειμαι ο καταληλος να κανω review κανενος προτζεκτορα για αυτο χθες βραδυ δεν εγραφα αλλα επειδη ο κεφαλας ρωτησε μπηκα στην διαδικασια

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.179
Μιλαμε για καλιμπρατορες η προτζεκτορες?
Χαθηκαμε λιγο;)
Ε, να βρεθούμε τότε. :D

Μιλάμε για ρυθμισμένους προβολείς. Για αρρύθμιστους, μπορεί ο καθένας να λέει ό,τι θέλει, αλλά δεν σημαίνει ότι έχει οπωσδήποτε δίκιο. :wink:

Επίσης καλό θα είναι να ξέρουμε ποιός ρύθμισε, ώστε να ξέρουμε αν τα συμπεράσματα είναι αξιόπιστα.

Reaction score
1.469
Ε, να βρεθούμε τότε. :D

Μιλάμε για ρυθμισμένους προβολείς. Για αρρύθμιστους, μπορεί ο καθένας να λέει ό,τι θέλει, αλλά δεν σημαίνει ότι έχει και δίκιο. :wink:

Επίσης καλό θα είναι να ξέρουμε ποιός ρύθμισε, ώστε να ξέρουμε αν τα συμπεράσματα είναι αξιόπιστα.
Καμια φορα μου δινεται η εντυπωση πως καλυτερα να μασαω παρα να μιλαω κ να μπλεκω σε τετοιες κουβεντες

Εγω αυτο που νομιζω ειναι πως αρυθμιστοι και οι δυο αν παίξουν θα φανει ο καλυτερος ειδικα σε συγκριση α-β
Επισης μηχανημα 5000 με 3500 ειναι αδικη συγκριση
Επισης οτανν βγαινει καποιος να αγορασει εναν προτζεκτορα αρυθμιστο θα τον δει
Ετσι νομιζω
Επισης 9300 απο 9300 η 5000 απο 5000 κι αυτο το ξερω μπορει να εχει διαφορα
Αλλα τελοςπαντων οτι νομιζει ο καθενας
Δεν διαφωνω με καποιον αλλωστε

Reaction score
638
Α οχι παρανοηση
Δυστυχως ηταν καλυτερος ο jvc
Και δυστυχως επειδη ειναι ο ακριβοτερος απο τους δυο:D
[DOUBLEPOST=1476880296][/DOUBLEPOST]
:D οκ
Ναι? Rs 400?
Δεν το γνωριζα
Δεν τον εχω δει κιολας

Δεν ειμαι ο καταληλος να κανω review κανενος προτζεκτορα για αυτο χθες βραδυ δεν εγραφα αλλα επειδη ο κεφαλας ρωτησε μπηκα στην διαδικασια
Ακριβως ιδιος ειναι οτι ειδες στον εναν βλεπεις και στον αλλον απλα ο rs 400 εχει χρυσο δαχτυλιδι και πιστοποιηση THX
περισσοτερα εδω

http://www.projecting-art.com/προϊόντα/προϊόντα-home-theater/jvc-dila-rs/

Reaction score
15.548
Καμια φορα μου δινεται η εντυπωση πως καλυτερα να μασαω παρα να μιλαω κ να μπλεκω σε τετοιες κουβεντες

Εγω αυτο που νομιζω ειναι πως αρυθμιστοι και οι δυο αν παίξουν θα φανει ο καλυτερος ειδικα σε συγκριση α-β
Επισης μηχανημα 5000 με 3500 ειναι αδικη συγκριση
Επισης οτανν βγαινει καποιος να αγορασει εναν προτζεκτορα αρυθμιστο θα τον δει
Ετσι νομιζω
Επισης 9300 απο 9300 η 5000 απο 5000 κι αυτο το ξερω μπορει να εχει διαφορα
Αλλα τελοςπαντων οτι νομιζει ο καθενας
Δεν διαφωνω με καποιον αλλωστε
φιλε μου πρεπει να λες την αποψη σου οπως ολοι...
....αυτο που λες "πως καλυτερα να μασαω παρα να μιλαω κ να μπλεκω σε τετοιες κουβεντες" ειναι λαθος...

γενικα το λεω....για να εχεις αποψη καλη απο 2 προβολεις θελουν ρυθμιση στα βασικα τουλαχιστον

Reaction score
1.469
μη μου πεις οτι αυτο εβλεπες αυτο ειναι ματς Ολυμπιακου Παναθηναικου
Ναι αυτο και οι δυο στο cinema
Χωρις κανενος καλιμπραρισμα ειναι αυτο
Μονο καποιες μικρες αλλαγες στις ρυθμισεις απο εμας

Reaction score
403
Ποιος ειναι ποιος??:D
αναφέρθηκε πιο πάνω οτι ο epsonας εχει έντονο κόκκινο..

κοκκινωπός ο epsonας
πρασινωπός ο jvc
αν και πρεπει να είναι ανάποδα γιατί ο κοκκινωπός εχει καλύτερες μαύρες μπάρες,
αρα μαλλον ειναι ο jvc.

και οι δυο πάντως (αν και δεν πρεπει να βγάζουμε συμπεράσματα απο φωτογραφίες)
τα χρώματα τους δείχνουν εκτός..

το θέμα ειναι ποιος παιζει καλύτερα υλικό 1080p; όχι ποιος παίζει καλύτερα 4k υλικό..
το 4k υλικό ειναι έλάχιστο..

για επόμενα 4-5 χρόνια (ίσως και παραπάνω) όποιος αγοράσει τώρα νέο προβολέα,
κατα κύριο λογο θα βλέπει υλικό 2k και όχι 4k..

Last edited:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.782
Members