Δώρα Χριστουγέννων

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.963
Άντε, έχω άλλο ένα πολύ φανταστικούλι!
Για πρώτη φορά σε χαρίσματα, ουώντ. Μπατ ουώουν'τ. :)

Έρχεται τώρα σπίτι μου ο gonis, μου είπε πως θα προσθέσει κάτι πολύ σημαντικό στα Cambridge. :party:

Reaction score
30.455
Αν ο νικητής των Cambridge επιθυμεί, μπορούμε να ικανοποιήσουμε πολλά γούστα.
Γλείψιμο απ' τον S, "κέρασμα" απο τον xfader, Blu Tack και "χάιδεμα" απο εμένα, μέχρι ίσως και μερικές ηβικές τρίχες του Ιδρυτού μέσα στα ports για να σας σηκώνεται η τρίχα κάγκελο όταν ακούτε την αγαπημένη σας μουσική.
Θα ήθελα να δω τις μετρήσεις αυτού του ηχείου μετά από τόσες "βελτιώσεις"...!
Αν και εδώ που τα λέμε ,με τέτοιου είδους "βελτιώσεις" τις μετρήσεις δεν τις βλέπεις...τις νιώθεις..:D
[DOUBLEPOST=1479460718][/DOUBLEPOST]
Έρχεται τώρα σπίτι μου ο gonis, μου είπε πως θα προσθέσει κάτι πολύ σημαντικό στα Cambridge. :party:
Τα Kii???????????

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.963
Τα Kii???????????
:roflmao::roflmao::roflmao:

Αν ο νικητής των Cambridge επιθυμεί, μπορούμε να ικανοποιήσουμε πολλά γούστα.
Γλείψιμο απ' τον S, "κέρασμα" απο τον xfader, Blu Tack και "χάιδεμα" απο εμένα, μέχρι ίσως και μερικές ηβικές τρίχες του Ιδρυτού μέσα στα ports για να σας σηκώνεται η τρίχα κάγκελο όταν ακούτε την αγαπημένη σας μουσική.
Άλλη μιά σημαντική λεπτομέρεια για να προτιμήσετε το δικό μου δώρο:
Μπορεί να γίνει όποιος συνδυασμός γούστων επιθυμεί ο νικητής, για μάτσινγκ και τιουνάρισμα στις αισθήσεις σας.
Ο χώρος δε θα έχει σημασία πιά. ;)

Reaction score
30.455
Προς wizzy...ΕΠΕΙΓΟΝ!

Ανέλαβε όπως και τις προηγούμενες χρονιές τα ηνία του νήματος ,γιατί με τη φετινή εμπλοκή του Σαρδανάπαλου ,υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ηθικής παρεκτροπής τις άγιες τούτες μέρες..
[DOUBLEPOST=1479461957][/DOUBLEPOST]
:roflmao::roflmao::roflmao:

Ο χώρος δε θα έχει σημασία πιά. ;)
Είναι αυτό που λένε...τα κάνω όλα στο χώρο σου...:p

melina

Cargo 200
Reaction score
44.525
Εγώ δεν μπορώ να αντισταθώ στο hobbit trilogy BD και μπαίνω στη σειρά και για αυτό (αλήθεια μπορώ;)...αν κερδίσω όμως και τα δύο θα κρατήσω το ένα από τα δύο και το άλλο θα πάει στον επόμενο. Θα προτιμήσω το hobbit.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.183
Προς wizzy...ΕΠΕΙΓΟΝ!

Ανέλαβε όπως και τις προηγούμενες χρονιές τα ηνία του νήματος ,γιατί με τη φετινή εμπλοκή του Σαρδανάπαλου ,υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ηθικής παρεκτροπής τις άγιες τούτες μέρες...
Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητες του συναδέλφου Zizik.

Με την ευκαιρία, να τον ευχαριστήσω για τις διορθώσεις και τις συμπληρώσεις. Ανανεωμένη λίστα δώρων και συμμετοχών θα αναρτηθεί το βράδυ.

Προς melina: Εάν κερδίσεις το δώρο στην πρώτη κλήρωση που συμμετέχεις, δεν θα συμμετάσχεις στη δεύτερη.:)

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: μέχρι να αποφασίσει ο Zizik τον αριθμό των κληρώσεων που θα μπορεί να συμμετάσχει ο καθένας (π.χ. αναλόγως αριθμού posts), θα πρότεινα να δηλώνετε συμμετοχή σε μία κλήρωση έτσι ώστε να μην βρεθεί κάποιος στη δύσκολη θέση να χρειαστεί να διαλέξει μεταξύ δύο συμμετοχών.

Last edited:

Reaction score
30.455
Προσφέρω μια βραδιά αφιερωμένη στον έρωτα μαζί με @gonis, Μ kai @Mufasa με όλα τα έξοδα πληρωμένα.
Για το συγκεκριμένο δώρο απαγορεύεται η συμμετοχή στην κλήρωση του μέλους @Zizik .:)
Αδύνατον να συμμετέχει στην κλήρωση ούτως ή άλλως...αφού αυτός θα είναι το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου...:p

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.065
- καλησπέρα , προσφέρω το κάτωθι βιβλίο σε άψογη κατάσταση , και θα ήθελα να μπώ στην κλήρωση για Ford Mustang 1965 "fastback" , εάν προκύψει

. . . 666 σελίδες σκοτεινής απόλαυσης

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.344
Members
38.447
Νεότερο μέλος
GeorgieK