Mr Spock
demokratischer - sektor
- Reaction score
- 53.114
- you mean dryhammer ?έτσι ξεροσφύρι ?![]()

- you mean dryhammer ?έτσι ξεροσφύρι ?![]()
Καλημέρα,
τι θα λέγατε αν οι τυχεροί της κλήρωσης (και όχι μόνο) καταθέσουν ένα συμβολικό ποσό στο "χαμόγελο του παιδιού";
Σε προηγούμενα παρόμοια threads υπήρχε αυτή η εθελοντική πρόνοια (για συνεισφορά στο "Χαμόγελο του Παιδιού" από δωροθέτες, τυχερούς και απλούς συμμετέχοντες). Στο παρόν thread, ο Zizik θα αποφασίσει εάν θα συμπεριληφθεί.Αυτο θα επρεπε να γινεται ετσι και αλλιως (και απο καποιους γίνεται συστηματικά) άσχετα απο κληρωσεις δωρων avsite κτλ! Ειναι κατι προσωπικο αν θα δώσεις και τι θα δώσεις, και δεν μπορεί να ελεγχθεί! O καθένας μπορει να δηλώσει οτι θέλει!
ΟΚ, έκανα την αλλαγή στη λίστα δώρων και συμμετοχών.Εθελοντική ήταν, εθελοντική είναι και τώρα. Δεν υπάρχει τίποτα να αποφασίσω.
ΟΚ η συμμετοχή στην κλήρωση. Η προσθήκη του δώρου θα γίνει αργότερα.Mπραβο σε ολους τους δωροθετες,και να μου επιτραπει να προσφερω και εγω ενα ηχειο portable της JBL On Tour.
Θα ηθελα να συμμετεχω και για το 10ο Δώρο: Google Chromecast II (melina, post #21)
View attachment 65978
Επειδή προστίθενται συνεχώς νεα κίνκυ δωρα ,όπως το μια βραδυά με τον ζιζικ ,λεω να περιμένω λίγο ακόμα..@haris1308: στο post #37 έκανες κάποιες σκέψεις συμμετοχής σε κλήρώσεις. Επειδή, όπως γράφεις, δεν είναι οριστικές, δεν συμπεριέλαβα κάποια από αυτές στην πιο πάνω λίστα.
Την χρειάζομαι για τις μπύρες μου.Βασικά περιμένω πότε θα δώσει ο αβγδ την χτένα του για δώρο για να δηλώσω συμμετοχή..![]()
Λίγα μυνηματα θέλεις ακόμα και θα μπορεις να λάβεις μέρος, εχουμε αρκετές μέρες μεχρι τις γιορτές!Μιας και δεν μπορω να συμμετασχω στις κληρωσεις , προσφερω τα ακολουθα ( δυστυχώς δεν εχω φωτο)
α) DVD Player SONY με το τηλεχειριστηριο του -χωρις μπαταριες μην ειμαστε και πλεονεκτες- .
β) Δορυφορικός αποκωδικοποιητης HUMAX με DVD Player και το τηλεχειριστηριο του
γ) Δορυφορικός αποκωδικοποιητής με τηλεχειριστηριο
Όλα είναι λειτουργικά και ο τυχερός θα αναλάβει το ξεσκόνισμα τους.
Παρακαλώ τον διαχειριστή να επικοινωνησει για λεπτομερειες
Ευχαριστώ και καλες Γιορτες
Ρώτησε τον nima.- θα είστε καλά παιδγιά όμως ; . . .![]()