Technics SL-1200 CLUB

Reaction score
715
Καλημέρα!
Σταύρο λυπάμαι αλλά δεν την γνωρίζω την απάντηση. Λογικά όμως κάποιος θα ξέρει και θα απαντήσει. Έχε μόνο λίγο υπομονή.
_DSC6370.JPG

Από την άλλη εγώ γιατί δεν έχω δώσει παρουσία στο club;
Μία εικόνα της χθεσινής νύχτας λοιπόν και από εμένα! (αθάνατο τσίπουρο.. ζωγράφισα πάλι..)

(Διαβάζω 2 μέρες και έχω φτάσει μέχρι την 52 σελ.)

Και μια ερώτηση προς το club. Η interteck συνεχίζει να έχει ανταλλακτικά για τα mk2; Χρειάζομαι ένα καπάκι και τους μεντεσέδες του καθώς και 2 rubber mat. Πήρα τηλ. και μια κυρία με έκανε πάσα σε ένα servise λέγοντας μου πως έκλεισε το εργοστάσιο. Εγώ από την άλλη διαβάζω πως θα βγει καινούριο mk. Τελικά τι γίνεται;

Last edited:

Reaction score
715
Τούμπανο δείχνει να είναι.

Στο δια ταύτα τώρα. Φθηνό καπάκι με τους μεντεσέδες του και 2 rubber mat's που μπορώ να βρω;

Reaction score
715
Μάλλον στο ebay , αλλά βάλε πρώτα μια αναζήτηση στις μικρές αγγελίες του forum.
Το έχω βρει Αθήνα στα 75€ και Γερμανία στα 80€. Συνεχίζω να ψάχνω για φθηνότερο για λίγο καιρό ακόμα. Στο forum δεν έχω εντοπίσει κάτι. Έχω κοιτάξει.

Reaction score
1.147
Τα ίδια παντελάκι μου τα ίδια παντελή μου. Από τα 800 (σκάρτα) ευρώ πήγε στα ~5Κ και ακόμα γίνονται οι ίδιες μοντιφες. Το λατρεύω αυτό το deck αλλά απαράδεχτο.
Γιατί το θεωρείτε απαράδεκτο ?

T

Tadakis

Guest
Μ
Γιατί το θεωρείτε απαράδεκτο ?
Δεν φαντάζομαι να το εννοείς το ερώτημα αυτό. Αν διάβασες το άρθρο κάνουν ότι έκαναν κάποιοι και στο παλαιό. Αλίμονο μετά από 5πλασιασμο της τιμής του να κάναμε τις ίδιες (γελοίες) μετατροπές. Σου ακούγεται λογικό;

Reaction score
1.147
Μ

Δεν φαντάζομαι να το εννοείς το ερώτημα αυτό. Αν διάβασες το άρθρο κάνουν ότι έκαναν κάποιοι και στο παλαιό. Αλίμονο μετά από 5πλασιασμο της τιμής του να κάναμε τις ίδιες (γελοίες) μετατροπές. Σου ακούγεται λογικό;
Παρανόηση ,υπέθεσα ότι χαρακτήρισες απαράδεκτο το 1200. Προφανώς αναφερόσουν στις μετατροπές :).

Reaction score
5

Reaction score
715
ΟΙ κεφαλές είναι Stanton TrackMaster με custom βελόνες για audio hifi. Θα κρατήσω σίγουρα τη μια για τα πιο dance βινύλια και έχω μια audio technical 440mla. Θα ήθελα για αυτή ένα καλό phono και μια καλή επιλογή για αναβάθμισή της στο κοντινό μέλλον.
Ποιες trackmaster έχεις; Και ποιες είναι οι custom βελόνες που αναφέρεις;

Έχω ένα ζευγάρι 2sk και αναρωτιέμαι τι βελόνες θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για hi fi ήχο πάνω σε αυτές τις κεφαλές.

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.355
Τα ίδια παντελάκι μου τα ίδια παντελή μου. Από τα 800 (σκάρτα) ευρώ πήγε στα ~5Κ και ακόμα γίνονται οι ίδιες μοντιφες. Το λατρεύω αυτό το deck αλλά απαράδεχτο.
- ok , ούτε και εγώ θα έκανα τέτοια αναβάθμιση , αλλά προφανώς μας επιδεικνύουν την δυναμική και την ικανότητα αναβάθμισης του 1200

T

Tadakis

Guest
- ok , ούτε και εγώ θα έκανα τέτοια αναβάθμιση , αλλά προφανώς μας επιδεικνύουν την δυναμική και την ικανότητα αναβάθμισης του 1200
Θα περίμενα να μην υπάρχει περιθώριο αναβάθμισης σε αυτές τις περιοχές και όχι δυνατότητα αναβάθμισης. Anyway, όπως το βλέπει κανεις :)

Reaction score
6
Καλησπερα χαιρομαι παρα πολυ που διαβασα ολες αυτες τις σελιδες επιτελους κ που σιγουρα θα με βοηθησετε..κατοχος 3 πικαπ ανακατασκευσα μονος μου το ενα το οποιο ειχα αγορασει μεταχειρισμενο 20 χρονια πριν..οπως θα δειτε στην φωτογραφια ο βραχιονας ειναι απο sl 1200 (ασημι)ενω το ενδιαμεσο (δεν θυμαμαι τωρα τον αγγλικο ορο) που τον κραταει ειναι προφανως απο sl 1210 (μαυρο).Το πικαπ ειναι το sl 1200 κ εχω φαει σκαλωμα για να ειναι τελειοτατο να αλλαξω τον βραχιονα κ να ειναι ολος ασημι (αν κ ετσι μου αρεσει δε θελω περιεργες 'ενωσεις').. οι ερωτησεις μου ειναι: ειναι ακομα ανοικτη η intertech? Ποιο το ακριβες εξαρτημα που πρεπει να παρω γιατι ο βραχιονας ειναι αψογος..να τον παρω ολοκληρο τον βραχιονα η' μονο το ασημι το ενδιαμεσο κ που μπορω να το παω για να το αλλαξουν αν δεν μπορω να το κανω ο ιδιος; (εκτος απο eastelectronics παρακαλω)..συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις ανυπομονω για απαντησεις ευχαριστω πολυ.

Attachments

Reaction score
715
Καλησπερα χαιρομαι παρα πολυ που διαβασα ολες αυτες τις σελιδες επιτελους κ που σιγουρα θα με βοηθησετε..κατοχος 3 πικαπ ανακατασκευσα μονος μου το ενα το οποιο ειχα αγορασει μεταχειρισμενο 20 χρονια πριν..οπως θα δειτε στην φωτογραφια ο βραχιονας ειναι απο sl 1200 (ασημι)ενω το ενδιαμεσο (δεν θυμαμαι τωρα τον αγγλικο ορο) που τον κραταει ειναι προφανως απο sl 1210 (μαυρο).Το πικαπ ειναι το sl 1200 κ εχω φαει σκαλωμα για να ειναι τελειοτατο να αλλαξω τον βραχιονα κ να ειναι ολος ασημι (αν κ ετσι μου αρεσει δε θελω περιεργες 'ενωσεις').. οι ερωτησεις μου ειναι: ειναι ακομα ανοικτη η intertech? Ποιο το ακριβες εξαρτημα που πρεπει να παρω γιατι ο βραχιονας ειναι αψογος..να τον παρω ολοκληρο τον βραχιονα η' μονο το ασημι το ενδιαμεσο κ που μπορω να το παω για να το αλλαξουν αν δεν μπορω να το κανω ο ιδιος; (εκτος απο eastelectronics παρακαλω)..συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις ανυπομονω για απαντησεις ευχαριστω πολυ.
Μα στο 1210 νομίζω πως πρέπει να είναι μαύρο. Διαφορετικά το αλλάζεις και επί της ουσίας το μπασταρδεύεις.. Στο 1200 είναι ασημί.

Reaction score
6
Αυτο λεω Δημητρη..το πικαπ που βλεπεις στην φωτο που εφτιαξα ειναι το sl1200 ασχετα απο το χρωμα που το εφτιαξα.. ο προηγουμενος εχει αλλαξει το ενδιαμεσο στον βραχιονα που αν δεις ειναι μαυρο κανονικα θα επρεπε να ειναι ολο ασημι..στο sl 1210 η βαση του βραχιονα ειναι επισης μαυρη μαζι με το ενδιαμεσο..ο προηγουμενος το ειχε μπασταρδεψει κ αυτο ρωταω..να παρω το ενδιαμεσο ασημι του βραχιονα η' ολο τον βραχιονα μονο;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.731
Members
38.488
Νεότερο μέλος
nikpapageo