- Μηνύματα
- 15
- Reaction score
- 6
Το πρωτο βιντεο το χω κανει θα δω το 2ο
TIMESTEP EVOKE SL-1200GAE
DIRECT DRIVE TURNTABLE
![]()
http://www.hi-fiworld.co.uk/index.php/vinyl-lp/30/827.html?showall=1
Το έχω βρει Αθήνα στα 75€ και Γερμανία στα 80€. Συνεχίζω να ψάχνω για φθηνότερο για λίγο καιρό ακόμα. Στο forum δεν έχω εντοπίσει κάτι. Έχω κοιτάξει.Μάλλον στο ebay , αλλά βάλε πρώτα μια αναζήτηση στις μικρές αγγελίες του forum.
Γιατί το θεωρείτε απαράδεκτο ?Τα ίδια παντελάκι μου τα ίδια παντελή μου. Από τα 800 (σκάρτα) ευρώ πήγε στα ~5Κ και ακόμα γίνονται οι ίδιες μοντιφες. Το λατρεύω αυτό το deck αλλά απαράδεχτο.
Δεν φαντάζομαι να το εννοείς το ερώτημα αυτό. Αν διάβασες το άρθρο κάνουν ότι έκαναν κάποιοι και στο παλαιό. Αλίμονο μετά από 5πλασιασμο της τιμής του να κάναμε τις ίδιες (γελοίες) μετατροπές. Σου ακούγεται λογικό;Γιατί το θεωρείτε απαράδεκτο ?
http://www.ebay.co.uk/itm/TECHNICS-...3c34034&pid=100005&rk=2&rkt=6&sd=152354696422Το έχω βρει Αθήνα στα 75€ και Γερμανία στα 80€. Συνεχίζω να ψάχνω για φθηνότερο για λίγο καιρό ακόμα. Στο forum δεν έχω εντοπίσει κάτι. Έχω κοιτάξει.
Παρανόηση ,υπέθεσα ότι χαρακτήρισες απαράδεκτο το 1200. Προφανώς αναφερόσουν στις μετατροπέςΜ
Δεν φαντάζομαι να το εννοείς το ερώτημα αυτό. Αν διάβασες το άρθρο κάνουν ότι έκαναν κάποιοι και στο παλαιό. Αλίμονο μετά από 5πλασιασμο της τιμής του να κάναμε τις ίδιες (γελοίες) μετατροπές. Σου ακούγεται λογικό;
http://www.artsound.gr/catalog/technics-sfad122-dust-cover-1200mk2m3d-p-10117.htmlΤο έχω βρει Αθήνα στα 75€ και Γερμανία στα 80€. Συνεχίζω να ψάχνω για φθηνότερο για λίγο καιρό ακόμα. Στο forum δεν έχω εντοπίσει κάτι. Έχω κοιτάξει.
Ευχαριστώ! Θα το παραγγείλω σήμερα. Μεντεσέδες χρειάζομαι μόνο για το καπάκι. Το πικάπ είναι το 1200 και έχει βάσεις.
Ποιες trackmaster έχεις; Και ποιες είναι οι custom βελόνες που αναφέρεις;ΟΙ κεφαλές είναι Stanton TrackMaster με custom βελόνες για audio hifi. Θα κρατήσω σίγουρα τη μια για τα πιο dance βινύλια και έχω μια audio technical 440mla. Θα ήθελα για αυτή ένα καλό phono και μια καλή επιλογή για αναβάθμισή της στο κοντινό μέλλον.
- ok , ούτε και εγώ θα έκανα τέτοια αναβάθμιση , αλλά προφανώς μας επιδεικνύουν την δυναμική και την ικανότητα αναβάθμισης του 1200Τα ίδια παντελάκι μου τα ίδια παντελή μου. Από τα 800 (σκάρτα) ευρώ πήγε στα ~5Κ και ακόμα γίνονται οι ίδιες μοντιφες. Το λατρεύω αυτό το deck αλλά απαράδεχτο.
Θα περίμενα να μην υπάρχει περιθώριο αναβάθμισης σε αυτές τις περιοχές και όχι δυνατότητα αναβάθμισης. Anyway, όπως το βλέπει κανεις- ok , ούτε και εγώ θα έκανα τέτοια αναβάθμιση , αλλά προφανώς μας επιδεικνύουν την δυναμική και την ικανότητα αναβάθμισης του 1200
Μα στο 1210 νομίζω πως πρέπει να είναι μαύρο. Διαφορετικά το αλλάζεις και επί της ουσίας το μπασταρδεύεις.. Στο 1200 είναι ασημί.Καλησπερα χαιρομαι παρα πολυ που διαβασα ολες αυτες τις σελιδες επιτελους κ που σιγουρα θα με βοηθησετε..κατοχος 3 πικαπ ανακατασκευσα μονος μου το ενα το οποιο ειχα αγορασει μεταχειρισμενο 20 χρονια πριν..οπως θα δειτε στην φωτογραφια ο βραχιονας ειναι απο sl 1200 (ασημι)ενω το ενδιαμεσο (δεν θυμαμαι τωρα τον αγγλικο ορο) που τον κραταει ειναι προφανως απο sl 1210 (μαυρο).Το πικαπ ειναι το sl 1200 κ εχω φαει σκαλωμα για να ειναι τελειοτατο να αλλαξω τον βραχιονα κ να ειναι ολος ασημι (αν κ ετσι μου αρεσει δε θελω περιεργες 'ενωσεις').. οι ερωτησεις μου ειναι: ειναι ακομα ανοικτη η intertech? Ποιο το ακριβες εξαρτημα που πρεπει να παρω γιατι ο βραχιονας ειναι αψογος..να τον παρω ολοκληρο τον βραχιονα η' μονο το ασημι το ενδιαμεσο κ που μπορω να το παω για να το αλλαξουν αν δεν μπορω να το κανω ο ιδιος; (εκτος απο eastelectronics παρακαλω)..συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις ανυπομονω για απαντησεις ευχαριστω πολυ.