To σαλόνι του SurfDrifter

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
92.774

Εγω και η γυναίκα μου, αυτή την περίοδο (Δείτε το βίντεο μεταξύ 4ου και 6ου λεπτου)
Στο τέλος του βίντεο τους δίνει απο 1500 ευρώ, το είδατε;

Κατευθείαν οθόνη και προβολέα, όρμα Γιώργαρε! :party:

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.141
Στο τέλος του βίντεο τους δίνει απο 1500 ευρώ, το είδατε;

Κατευθείαν οθόνη και προβολέα, όρμα Γιώργαρε! :party:
ρε αμα ειναι ετσι παω και εγω με τη γυναικα μου!!! :D τη ρωταω αν θελει να βγαλει 1000ευρ και θα μου πει σιγουρα ναι, οποτε μου μενουν 2000 για ψωνια:roflmao::roflmao::roflmao::laugh:

Reaction score
640
Άρη, θα ασφαλίζεται με κάποιο τρόπο το ρακ στο μπαλκόνι;
Με κανένα τρόπο δεν ασφαλίζεται (από ασφαλιστική ) το ρακ στο μπαλκόνι γιατί άλλο είναι το cable management και αλλο το risk management λυπαμαι τον underwriter που θα το πιασει στα χερια του.
Επιτηδες το σχεδιασες ετσι για να γλυτωσεις τα ασφαλιστρα πονηρουλη :p

Reaction score
2.482
Με κανένα τρόπο δεν ασφαλίζεται (από ασφαλιστική ) το ρακ στο μπαλκόνι γιατί άλλο είναι το cable management και αλλο το risk management λυπαμαι τον underwriter που θα το πιασει στα χερια του.
Επιτηδες το σχεδιασες ετσι για να γλυτωσεις τα ασφαλιστρα πονηρουλη :p
Μπα, μην ανησυχεις. Εχω έναν γαμάτο ασφαλιστη με ατσαλινα @@ που θα μου τον ασφαλίσει τον χώρο μια χαρα. Αμα θες, να σου στειλω με PM τα στοιχεία του.
[DOUBLEPOST=1484822216][/DOUBLEPOST]
IMG_7277.JPG
IMG_7279.JPG
IMG_7278.JPG

Reaction score
2.482
Όπως έχετε καταλαβει, κρατάω σιγή ιχθύος τον τελευταίο καιρό, διότι θέλω κάτι τελευταία μερεμετάκια να κάνω και μετα να ετοιμασω φωτογραφικό υλικό... Οπότε λίγο υπομονή ακόμα...

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.781
Όπως έχετε καταλαβει, κρατάω σιγή ιχθύος τον τελευταίο καιρό, διότι θέλω κάτι τελευταία μερεμετάκια να κάνω και μετα να ετοιμασω φωτογραφικό υλικό... Οπότε λίγο υπομονή ακόμα...
Η εμπειρία μου λέει ότι τα μερεμετάκια κρατάνε πιο πολύ κι απ' το στήσιμο του hc. Οπότε ανέβαζε να δούμε!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.892
Members
38.627
Νεότερο μέλος
Athanasios1962