- Reaction score
- 30.235
Πόσο είναι η αποθήκη σε τετραγωνικά?
20 τετραγωνικά.Πόσο είναι η αποθήκη σε τετραγωνικά?
Τι θες μωρέ εσύ?υπουλοι χαρακτηρες....παπαπαπα
Στο τέλος του βίντεο τους δίνει απο 1500 ευρώ, το είδατε;
Εγω και η γυναίκα μου, αυτή την περίοδο (Δείτε το βίντεο μεταξύ 4ου και 6ου λεπτου)

ρε αμα ειναι ετσι παω και εγω με τη γυναικα μου!!!Στο τέλος του βίντεο τους δίνει απο 1500 ευρώ, το είδατε;
Κατευθείαν οθόνη και προβολέα, όρμα Γιώργαρε!![]()

το μυαλο σου εκει εσενα! στα pb!Να πάνε...να τις στείλουμε όλες...
και με τα λεφτά που θα βγάλουν να τσοντάρουν για κανένα Pb16![]()
Ε! ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύται.το μυαλο σου εκει εσενα! στα pb!![]()

Με κανένα τρόπο δεν ασφαλίζεται (από ασφαλιστική ) το ρακ στο μπαλκόνι γιατί άλλο είναι το cable management και αλλο το risk management λυπαμαι τον underwriter που θα το πιασει στα χερια του.Άρη, θα ασφαλίζεται με κάποιο τρόπο το ρακ στο μπαλκόνι;
Μπα, μην ανησυχεις. Εχω έναν γαμάτο ασφαλιστη με ατσαλινα @@ που θα μου τον ασφαλίσει τον χώρο μια χαρα. Αμα θες, να σου στειλω με PM τα στοιχεία του.Με κανένα τρόπο δεν ασφαλίζεται (από ασφαλιστική ) το ρακ στο μπαλκόνι γιατί άλλο είναι το cable management και αλλο το risk management λυπαμαι τον underwriter που θα το πιασει στα χερια του.
Επιτηδες το σχεδιασες ετσι για να γλυτωσεις τα ασφαλιστρα πονηρουλη![]()

Η εμπειρία μου λέει ότι τα μερεμετάκια κρατάνε πιο πολύ κι απ' το στήσιμο του hc. Οπότε ανέβαζε να δούμε!Όπως έχετε καταλαβει, κρατάω σιγή ιχθύος τον τελευταίο καιρό, διότι θέλω κάτι τελευταία μερεμετάκια να κάνω και μετα να ετοιμασω φωτογραφικό υλικό... Οπότε λίγο υπομονή ακόμα...