underground home cinema (undisputed)

Reaction score
648
Καλή αρχή.Με σωστο σχεδιασμο ο χωρος θα γινει super.Ωραιες αναμησεις μου ξυπνας.Πριν 3 χρονια ξεκινησα και εγω την κατασκευη του χωρου μου στο υπογειο και τωρα πλεον απολαμβανω τους κοπους μου.Καλη αρχη λοιπον :)

Reaction score
158
καλη αρχη! και οτι θελεις ρωτα! :thumbsup:
ευχαριστω!εννοειται οτι θα χρειαστω βοηθεια!:)
[DOUBLEPOST=1486317014][/DOUBLEPOST]
Καλή αρχή.Με σωστο σχεδιασμο ο χωρος θα γινει super.Ωραιες αναμησεις μου ξυπνας.Πριν 3 χρονια ξεκινησα και εγω την κατασκευη του χωρου μου στο υπογειο και τωρα πλεον απολαμβανω τους κοπους μου.Καλη αρχη λοιπον :)
ευχαριστω!οντως ετσι ειναι..ενας χωρος που σε κανει να ξεχνιεσαι απο ολα τα προβληματα σου!

Last edited:

Reaction score
158
Πες τίποτα για τα ηχεία!
οι κορνες ειναι της cadence οπως και τα midrange που ειναι 300w peak με 150 rms το καθενα. τα ειχα στο αυτοκινητο και ειπα να τα δοκιμασω με εναν φτηνο δικαναλο 2χ50 w rms που εχω, οσοι το ακουσαν τους αρεσε πολυ τρομερη δυναμη αρκετα καλη ποιοτητα.
[DOUBLEPOST=1486320196][/DOUBLEPOST]
Μεγάλο για desktop.
χαχα :thumbsup:

Reaction score
60
View attachment 71061 View attachment 71062 J.L on the floor,χαρα και εργασια !:)
Χώρος με προοπτικές και μάλλον θα κανεις ωραία πράγματα και θα τον ευχαριστηθείς με το παραπάνω όταν τελειώσεις τις "εργασίες"! Μια ερώτηση μόνο: όταν παίζει δυνατά το sub δεν "χορεύει" το κεντρικό; :D

Reaction score
158
Χώρος με προοπτικές και μάλλον θα κανεις ωραία πράγματα και θα τον ευχαριστηθείς με το παραπάνω όταν τελειώσεις τις "εργασίες"! Μια ερώτηση μόνο: όταν παίζει δυνατά το sub δεν "χορεύει" το κεντρικό; :D
αυτό το Sub το εχώ πρόχειρα εκεί ,δεν δουλευει.τώρα ετοιμάζω τα άλλα Sub που θα χορεύει όλο το υπογειο ;)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.211
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney