- Reaction score
- 158
Γεια χαρά στην παρεα!μετά την ανακάλυψη του σάιτ μπήκα σε πειρασμο και εγώ για να φτιαξω το δικό μου home cinema στο υπόγειο!
εχεις τετοιο χωρο ανεκμεταλευτο???
Όντως σε αυτό το υπόγειο μπορώ να κάνω πολλά πράγματα σκοπεύω κάτι σαν home cinema και playroomεχεις τετοιο χωρο ανεκμεταλευτο???
ξεκινα της εργασιες![]()
ευχαριστω!εννοειται οτι θα χρειαστω βοηθεια!καλη αρχη! και οτι θελεις ρωτα!![]()
ευχαριστω!οντως ετσι ειναι..ενας χωρος που σε κανει να ξεχνιεσαι απο ολα τα προβληματα σου!Καλή αρχή.Με σωστο σχεδιασμο ο χωρος θα γινει super.Ωραιες αναμησεις μου ξυπνας.Πριν 3 χρονια ξεκινησα και εγω την κατασκευη του χωρου μου στο υπογειο και τωρα πλεον απολαμβανω τους κοπους μου.Καλη αρχη λοιπον![]()
Μεγάλο για desktop.
οι κορνες ειναι της cadence οπως και τα midrange που ειναι 300w peak με 150 rms το καθενα. τα ειχα στο αυτοκινητο και ειπα να τα δοκιμασω με εναν φτηνο δικαναλο 2χ50 w rms που εχω, οσοι το ακουσαν τους αρεσε πολυ τρομερη δυναμη αρκετα καλη ποιοτητα.Πες τίποτα για τα ηχεία!
χαχαΜεγάλο για desktop.
Χώρος με προοπτικές και μάλλον θα κανεις ωραία πράγματα και θα τον ευχαριστηθείς με το παραπάνω όταν τελειώσεις τις "εργασίες"! Μια ερώτηση μόνο: όταν παίζει δυνατά το sub δεν "χορεύει" το κεντρικό;
αυτό το Sub το εχώ πρόχειρα εκεί ,δεν δουλευει.τώρα ετοιμάζω τα άλλα Sub που θα χορεύει όλο το υπογειοΧώρος με προοπτικές και μάλλον θα κανεις ωραία πράγματα και θα τον ευχαριστηθείς με το παραπάνω όταν τελειώσεις τις "εργασίες"! Μια ερώτηση μόνο: όταν παίζει δυνατά το sub δεν "χορεύει" το κεντρικό;![]()