Μού έχει έρθει μιά επιθυμία ν'α χαρίσω περί τά 400 cd πού σημειωτέον δέν έχουν μουσική τού πεταμού, έχει αφιερωθεί χρόνος καί χρήμα γιαυτά.Τό ιδανικό γιά μένα θά ήταν νά γίνουν πακετάκια τών 10 καί να δωθούν σέ ανθρώπους όχι καλοζωησμένους΄, χαιφιντελιστες πού ακουν απο συστήματα τών 300-500-600 ευρώ καί πού οί επιλογές τους ήταν ,είναι καί θά είναι μετρημένες΄,τά δισκάκια νά είναι όσο τό δυνατόν κοντά στά γούστα τών ενδιαφερόμενων ,νά μήν εμπλακώ καθάλου μέ τήν όλη διαδικασία καί τό αυτονόητο νά γινει τίμια καί μέ διαφάνεια...Εάν νομίζετε ότι μπορουν νά γίνουν έτσι τά πράγματα καί εχει κάποια αξία αυτή ή επιθυμία καλώ τούς διαχειριστες καί όποιον αλλο να δούμε πώς..Είμαι μισό αιώνα καί έχω αρχίσει νά κουράζομαι εύκολα ψυχολογικά οπότε καλό είναι νά μήν γίνουμε φλύαροι καί εξυπνάκηδες ,προσόν στή παρούσα φάση η γρηγοράδα και η αποτελεσματικότητα καί φυσικα νά μήν βαρύνουμε τό θέμα μέ σχόλια καί μπράβο. Εάν δέν έχει αντίρριση θέλω νά ορίσω υπεύθυνο τού θέματος καί συντονιστή τής συζήτησης τόν zizik λόγο ότι μού αρέσει τό avatar πού έχει επιλέξει.
Most visitors online was 3439 , on 16 Sep 2025