CDάκια για χάρισμα

Status
Not open for further replies.
Reaction score
290
Μού έχει έρθει μιά επιθυμία ν'α χαρίσω περί τά 400 cd πού σημειωτέον δέν έχουν μουσική τού πεταμού, έχει αφιερωθεί χρόνος καί χρήμα γιαυτά.Τό ιδανικό γιά μένα θά ήταν νά γίνουν πακετάκια τών 10 καί να δωθούν σέ ανθρώπους όχι καλοζωησμένους΄, χαιφιντελιστες πού ακουν απο συστήματα τών 300-500-600 ευρώ καί πού οί επιλογές τους ήταν ,είναι καί θά είναι μετρημένες΄,τά δισκάκια νά είναι όσο τό δυνατόν κοντά στά γούστα τών ενδιαφερόμενων ,νά μήν εμπλακώ καθάλου μέ τήν όλη διαδικασία καί τό αυτονόητο νά γινει τίμια καί μέ διαφάνεια...Εάν νομίζετε ότι μπορουν νά γίνουν έτσι τά πράγματα καί εχει κάποια αξία αυτή ή επιθυμία καλώ τούς διαχειριστες καί όποιον αλλο να δούμε πώς..Είμαι μισό αιώνα καί έχω αρχίσει νά κουράζομαι εύκολα ψυχολογικά οπότε καλό είναι νά μήν γίνουμε φλύαροι καί εξυπνάκηδες ,προσόν στή παρούσα φάση η γρηγοράδα και η αποτελεσματικότητα καί φυσικα νά μήν βαρύνουμε τό θέμα μέ σχόλια καί μπράβο. Εάν δέν έχει αντίρριση θέλω νά ορίσω υπεύθυνο τού θέματος καί συντονιστή τής συζήτησης τόν zizik λόγο ότι μού αρέσει τό avatar πού έχει επιλέξει.

Reaction score
59
Μού έχει έρθει μιά επιθυμία ν'α χαρίσω περί τά 400 cd πού σημειωτέον δέν έχουν μουσική τού πεταμού, έχει αφιερωθεί χρόνος καί χρήμα γιαυτά.Τό ιδανικό γιά μένα θά ήταν νά γίνουν πακετάκια τών 10 καί να δωθούν σέ ανθρώπους όχι καλοζωησμένους΄, χαιφιντελιστες πού ακουν απο συστήματα τών 300-500-600 ευρώ καί πού οί επιλογές τους ήταν ,είναι καί θά είναι μετρημένες΄,τά δισκάκια νά είναι όσο τό δυνατόν κοντά στά γούστα τών ενδιαφερόμενων ,νά μήν εμπλακώ καθάλου μέ τήν όλη διαδικασία καί τό αυτονόητο νά γινει τίμια καί μέ διαφάνεια...Εάν νομίζετε ότι μπορουν νά γίνουν έτσι τά πράγματα καί εχει κάποια αξία αυτή ή επιθυμία καλώ τούς διαχειριστες καί όποιον αλλο να δούμε πώς..Είμαι μισό αιώνα καί έχω αρχίσει νά κουράζομαι εύκολα ψυχολογικά οπότε καλό είναι νά μήν γίνουμε φλύαροι καί εξυπνάκηδες ,προσόν στή παρούσα φάση η γρηγοράδα και η αποτελεσματικότητα καί φυσικα νά μήν βαρύνουμε τό θέμα μέ σχόλια καί μπράβο. Εάν δέν έχει αντίρριση θέλω νά ορίσω υπεύθυνο τού θέματος καί συντονιστή τής συζήτησης τόν zizik λόγο ότι μού αρέσει τό avatar πού έχει επιλέξει.
Φίλε μου καλημέρα και συγχαρητήρια για την κίνηση αυτή που προτείθεσαι να κάνεις,θα με ενδιέφερε να αποκτήσω κάποια από τα cd που θα δώσεις.
Όταν κανονιστεί ο τρόπος ''διανομής'' τους τα ξαναλέμε.
Και πάλι μπράβο σου.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.830
regious, όταν ξεκινήσουν οι συμμετοχές μπορώ να κάνω ξεκαθάρισμα με τα στοιχεία απο τα posts του καθενός.

Reaction score
1.128
Ωραία κίνηση.Αν τελικα πρέπει να δηλώσουμε ενδιαφέρον για να ξεκίνησει η διαδικασία,δηλώνω.

Reaction score
290
Ωραία,ξεκιναω εγώ.Μία πρώτη σκέψη είναι.,νά βρεθούμε σέ κάποιο χώρο μερικά άτομα που θά εχου διαθεση και χρόνο νά βοηθήσου νά καταγραφουν τά δισκακια σέ είδος μουσικης καί καλιτέχνη.Κρατανε όλοι από ενα αντιτυπο,καί κάποιοι θά αναρτίσουν τή λιστα σέ ενα καινούργιο θέμα που θα ανοιχτεί.Βασική προυπόθεση πριν δημοσιοποιηθη η λιστα είναι νά έχουν επιλεχθεί αυτοί που θά πρέπει νά πάρουν τά σιντι καί νά πούν τί είδος μουσικης τους ενδιαφέρει.Τό μεγαλύτερο πρόβλημά μου είναι τά κριτήρια καί τρόπος πού θά επιλεχθούν τά άτομα,ο τρόπος διανομής,και λιγοτερο ό τρόπος επιλογης τών σιντι μεταξυτους.Ακουω σκεψεις γνώμες διορθωσεις

Reaction score
5.722
μηπως να βρεις τα άτομα που θες και να λες σε έναν με πμ να περνά και να διαλέγει πχ 10 κομμάτια ;
Πιο εύκολο δεν ειναι ;

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.624
Συγχαρητηρια, εφοσων μπορω να βοηθησω καπου σε ολο αυτο, ειτε σαν καταγραφη, ταξινομηση και απο οτι βλεπω αβαταρ του @regious , πιστευω θα ειναι αρκετα ενδιαφερων :)
Νομιζω το πιο απλο ειναι μια καταγραφη των CD , μετα αναρτηση της λιστας, συμμετοχες και επειτα παραδοση και μεσω μελων. Μπορει εφοσων φτασει στο τελευταιο σταδιο ολο αυτο, να γινει μεσω ενος προσωπικου μηνηματος (με ολους τους συμετεχοντες) η επικοινωνια για τη παραλαβη, παρουσια μοντερειτορ/δωροθετη για λογω διαφανειας και συντονισμου.
Τελος, θα ηθελα να πω οτι με ενδιαφερουν κυριως τα ειδη: punk rock/ garage/rockabilly/country/experimental.

Last edited:

Reaction score
1.128
Ωραία,ξεκιναω εγώ.Μία πρώτη σκέψη είναι.,νά βρεθούμε σέ κάποιο χώρο μερικά άτομα που θά εχου διαθεση και χρόνο νά βοηθήσου νά καταγραφουν τά δισκακια σέ είδος μουσικης καί καλιτέχνη.Κρατανε όλοι από ενα αντιτυπο,καί κάποιοι θά αναρτίσουν τή λιστα σέ ενα καινούργιο θέμα που θα ανοιχτεί.Βασική προυπόθεση πριν δημοσιοποιηθη η λιστα είναι νά έχουν επιλεχθεί αυτοί που θά πρέπει νά πάρουν τά σιντι καί νά πούν τί είδος μουσικης τους ενδιαφέρει.Τό μεγαλύτερο πρόβλημά μου είναι τά κριτήρια καί τρόπος πού θά επιλεχθούν τά άτομα,ο τρόπος διανομής,και λιγοτερο ό τρόπος επιλογης τών σιντι μεταξυτους.Ακουω σκεψεις γνώμες διορθωσεις
Εγω συμφωνω με τον μακη.να αναρτηθει λιστα με τα cd κατα δεκαδες και ειδος μουσικης.εκδηλωση ενδιαφεροντος και μετα κληρωση.σε καθε περιπτωση διατιθεμαι να βοηθησω.επισης καλο θα ειναι να μας πειτε για τι ειδος .μουσικης προκειται

Reaction score
290
μηπως να βρεις τα άτομα που θες και να λες σε έναν με πμ να περνά και να διαλέγει πχ 10 κομμάτια ;
Πιο εύκολο δεν ειναι ;
αυτό ρώτάω πώς θά γίνει νά βρεθούν τά άτόμα πού νά αξιζει νά τά πάρουν,όσο νά περνούν καί να τά πέρνουν ούτε γιά σκέψη αυτό,και άν κάποιος είναι από επαρχεία΄

Reaction score
290
συμφωνούμε μέ τήν καταγραφή καί τή ταξινόμιση ένα πρωινό μέ 3-4 ατομα μπορουμε νά τό κάνουμε είναι ευκολο, ποιός θά αναλάβει τήν αναρτηση? Η μουσική που υπαρχει είναι από όλα τά είδη.εκτός από σκυλαδικο καί σκληρό ροκ.

Last edited:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.624
συμφωνούμε μέ τήν καταγραφή καί τή ταξινόμιση ένα πρωινό μέ 3-4 ατομα μπορουμε νά τό κάνουμε είναι ευκολο, ποιός θά αναλάβει τήν αναρτηση?
I am in, μπορω αυτη τη τριτη ή τεταρτη ή πεμπτη πρωι (μια απο αυτες τις μερες),περα απο σαβατοκυριακο. Να ρωτησω για ποια περιοχη μιλαμε ? Μπορω να ενημερονω μια λιστα excel :)

Reaction score
290
Αν κατάλαβα καλά ο decembered μπορεί νά αναλάβει τήν ανάρτηση από τά χαρτιά στήν οθόνη ,τότε βρίσκουμε σέ ποιούς καί μέ ποιον τρόπο γίνεται η μοιρασιά, οί μέρες πού μπορούμε είναι τό τελευταίο.

Reaction score
290
Τή γνώμησας γιά τά κριτήρια επιλογής τών ατόμων πού θά τά παρουν καί πώς θά γίνει αυτό καί ΄νομιζω είναι καλύτερα τά πακέτα αντί για 10 νά είναι 20.

Reaction score
1.128
Τή γνώμησας γιά τά κριτήρια επιλογής τών ατόμων πού θά τά παρουν καί πώς θά γίνει αυτό καί ΄νομιζω είναι καλύτερα τά πακέτα αντί για 10 νά είναι 20.
Τι κριτήρια θα έθετες?Εσύ τα χαρίζεις.Στο πρώτο πόστ γράφεις κάτι αλλά δεν είναι απόλυτα σαφές.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.624
Τη λιστα την εχω στο μυαλο με στηλες
αα|Ειδος|Καλλιτεχνης|Αλμπουμ|Μελος
αλλα ενα εξελακι ειναι οτι θελουμε κανουμε,
Μολις ανεβει η λιστα, με σειρα προτεραιοτητας γινεται η κρατηση με αυξ.αριθμο οποτε διπλα προσθετουμε το ονομα μελους. Οταν δεν μεινει κατι μπορουμε να βρουμε τροπο αποστολης. Οροι/δικαιωμα για τη συμμετοχη συνηθως ειναι η υπαρξη καποιου αριθμου αναρτησεων και η παραμονη στο φορουμ για καποιο χρονικο διαστημα, αυτον αν δεν κανω λαθος το αποφασιζει ο δωροθετης κ ο μοντερειτορ.

Reaction score
15.469
Τι κριτήρια θα έθετες?Εσύ τα χαρίζεις.Στο πρώτο πόστ γράφεις κάτι αλλά δεν είναι απόλυτα σαφές.
Μα -αν καταλαβα καλα- να 'ναι "φτωχαδακια"
(σαν κι εμενα που ακουω για καλωδιο ρευματος μεταχειρισμενο και λεω "λες μωρε ? η' καλυτερα να παρω καινουριο αλυσοπριονο στα ιδια λεφτα ...?)
... κι αυτο ισως φαινεται απο το συστημα του καθενος.
Εγω δεν ενδιαφερομαι ,να ξεκαθαρισω, γιατι ειμαι πσηφιακος :help:
... αμα ειναι κατι που μ' ενδιαφερει απο τη λιστα θα μου το πσηφιοποιησει-στειλει καποιος ? :)

Reaction score
15.469
Αληθεια, εμεις ειμαστε εθισμενοι ... αλλα καμμια φορα πρεπει να συνερχομαστε και να σκεφτομαστε ποσο πολλα ειναι τα λεφτα που δινουμε στα στερεα Για τον κανονικο κοσμο ...

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.149
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound