CDάκια για χάρισμα

Status
Not open for further replies.
Reaction score
1.128
Μα -αν καταλαβα καλα- να 'ναι "φτωχαδακια"
(σαν κι εμενα που ακουω για καλωδιο ρευματος μεταχειρισμενο και λεω "λες μωρε ? η' καλυτερα να παρω καινουριο αλυσοπριονο στα ιδια λεφτα ...?)
... κι αυτο ισως φαινεται απο το συστημα του καθενος.
Εγω δεν ενδιαφερομαι ,να ξεκαθαρισω, γιατι ειμαι πσηφιακος :help:
... αμα ειναι κατι που μ' ενδιαφερει απο τη λιστα θα μου το πσηφιοποιησει-στειλει καποιος ? :)
Ναι,κάτι τέτοιο κατάλαβα κι εγώ.

Reaction score
290
Τι κριτήρια θα έθετες?Εσύ τα χαρίζεις.Στο πρώτο πόστ γράφεις κάτι αλλά δεν είναι απόλυτα σαφές.
θά ΄ηθελα νά πάνε όσο τό δυνατόν γίνεται σέ ανθρώπους που ζορίζονται οικονομικά καί δέν διαθέτουν πολλά τέλος πάντων δέν θά τό κάνουμε και ελληνικη ταινια,νομιζω οτι καλό είναι νά μπεί κατι πού να αποτρέπει κάποιους που δέν εχουν πρόβλημα οικονομικό,άς μή τό πλατύνουμε άλλο αλωστε μερικά cd είναι μόνο,

Reaction score
1.128
θά ΄ηθελα νά πάνε όσο τό δυνατόν γίνεται σέ ανθρώπους που ζορίζονται οικονομικά καί δέν διαθέτουν πολλά τέλος πάντων δέν θά τό κάνουμε και ελληνικη ταινια,νομιζω οτι καλό είναι νά μπεί κατι πού να αποτρέπει κάποιους που δέν εχουν πρόβλημα οικονομικό,άς μή τό πλατύνουμε άλλο αλωστε μερικά cd είναι μόνο,
Να,έχεις δίκιο,είναι πολύ σωστή η σκεψη σου.Επειδή όμως δεν μπορούμε να ξέρουμε την οικονομική κατάσταση του καθενός και ούτε μπορούμε να την ελέγξουμε,εκτιμώ και ελπίζω οτί κάποιος που το cd player του κοστίζει τετραψήφιο αριθμό δεν θα ασχοληθεί,υπάρχει και φιλότιμο...

Reaction score
2.362
Να,έχεις δίκιο,είναι πολύ σωστή η σκεψη σου.Επειδή όμως δεν μπορούμε να ξέρουμε την οικονομική κατάσταση του καθενός και ούτε μπορούμε να την ελέγξουμε,εκτιμώ και ελπίζω οτί κάποιος που το cd player του κοστίζει τετραψήφιο αριθμό δεν θα ασχοληθεί,υπάρχει και φιλότιμο...
Υπάρχει? :whistling:

Reaction score
1.128
επίσης καλό θα ήταν να αναφέρεις και τη περιοχή σου ωστε εμείς που θέλουμε να βοηθήσουμε στη διαδικασία να ξερουμε..
[DOUBLEPOST=1486320688][/DOUBLEPOST]
Υπάρχει? :whistling:
υπάρχει βρε!Δεν λέμε για σένα!:D:D:D

Reaction score
383
την οικονομικη κατασταση του καθενος δεν θα την μαθεις ποτε
συνηθως οι καλοζωησμενοι που λες ζητανε περισσοτερα απο τους μη
προχθες γνωρισα ενα ζευγαρι με κατι φοβερα μηχανηματα, ανεργοι και οι δυο ...
ψαξε να βρεις ανθρωπους που πραγματι θα εκτιμησουν την προσφορα σου
και αυτο θα το κρινεις μονο εσυ
και μακρια απο τους κολακες ....

Reaction score
181
Καταρχήν συγχαρητήρια για την κίνηση. Επειδή ακόμα με απασχολεί το εν λόγω μέσο και εξακολουθώ να συλλέγω, θα ήθελα να δηλώσω κι εγώ συμμετοχή, εφόσον φυσικά πληρώ τα κριτήρια που θα τεθούν.

Reaction score
290
Επιδεί έχω λίγο χρόνο στή διάθεση μου καί θέλω νήν τραβήξει πολύ αποφάσισα.Θά τά μοιράσω σέ 10 πακέτα καί θά φροντίσω νά είναι ισάξια σέ είδη. Οι 10 πρώτοι πού θα στείλουν μήνυμα εδώ καί όχι μέ Pm τά πέρνουν.Απαραίτητη προϋπόθεση νά έχουν κάρτα ανεργείας τήν οποια θά μου δείξουν καί νά είναι γραμμένοι τουλάχιστον ενα χρόνο στό σαιτ.Μόλις ανακοινώσω τά ονόματα μού στελνουν σέ pm ονομα επώνυμο και κινητό καί οριζω μέρος καί χρόνο να τους τά δώσω.Εκεί μένουν αν θέλουν λίγο ακομη καί τά βρίσκουν μεταξύ τους στίς προτίμησεις. Συμετοχες μόνο από Αθήνα. Ο χρόνος ξεκινάει από τώρα.

Reaction score
61
Ωραία, τώρα που ξεκαθάρισε το πλαίσιο που θα κινηθεί η διαδικασία και δεδομένου οτι με ενδιαφέρει η προσφορά και πληρώ τα κριτήρια που έθεσε ο regious, δηλώνω την συμμετοχή στην διαδικασία.
Στέλνω και pm με στοιχεία επικοινωνίας.
ps. Αξιέπαινη κίνηση, μπράβο regious!

Reaction score
290
Επειδή δέν περίμενα τόσο μικρή συμμετοχή στή διαδικασία αναγκάζομαι νά βάλω όριο, θά ισχύει μέχρι παρασκευή 12 το μεσημέρι,καί μετά θά συνεχίσω μέ όσους έχουν δήλωσει σύμετοχή, άν ο αριθμο΄ς είναι μικρότερος καί ανάλογα αυτόν θά αποφασίσω πόσα καί πώς,

Reaction score
2.558
Καταλαβαίνω και εκτιμώ τη διάθεσή σου να δώσεις CD σε αυτούς που δεν έχουν να τα αγοράσουν αλλά νομίζω ότι το έχεις κάνει υπερβολικά πολύπλοκο.

Αυτοί που έχουν δηλώσει συμετοχή και θα μπούν στη διαδικασία μετά την Παρασκευή πρέπει και αυτοί να έχουν κάρτα ανεργίας;

Εγώ δεν είμαι άνεργος, ούτε σε κακή οικονομική κατάσταση. Αλλά ίσως με ενδιαφέρουν κάποια δισκάκια, ιδίως Ελληνικά, αν περισσέψουν φυσικά. Φυσικά προηγούνται τυχόν άνεργοι...

Reaction score
290
Καταλαβαίνω και εκτιμώ τη διάθεσή σου να δώσεις CD σε αυτούς που δεν έχουν να τα αγοράσουν αλλά νομίζω ότι το έχεις κάνει υπερβολικά πολύπλοκο.

Αυτοί που έχουν δηλώσει συμετοχή και θα μπούν στη διαδικασία μετά την Παρασκευή πρέπει και αυτοί να έχουν κάρτα ανεργίας;

Εγώ δεν είμαι άνεργος, ούτε σε κακή οικονομική κατάσταση. Αλλά ίσως με ενδιαφέρουν κάποια δισκάκια, ιδίως Ελληνικά, αν περισσέψουν φυσικά. Φυσικά προηγούνται τυχόν άνεργοι...
Hμουν σαφής η διαδικασία σύμετοχης θά τελιωσει τήν παρασκευη μέ τούς όρους πού έχω βάλει .΄Δέν θά ξανασχοθηθω μέ, γιατί καί δέν καταλαβαινω, θά παρακαλέσω μηνηματα γιά συμετοχή μονο οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τα κρητήρια.Θα μιλήσω ξανά την παρασκευη.

Last edited:

Reaction score
2.558
Hμουν σαφής η διαδικασία σύμετοχης θά τελιωσει τήν παρασκευη μέ τούς όρους πού έχω βάλει .΄Δέν θά ξανασχοθηθω μέ γιατί καί δέν καταλαβαινω θά παρακαλέσω μηνηματα μονο οι ενδιαφερόμενοι .μιλαμε ξανα την παρασκευη.
Έγραψα "καταλαβαίνω", όχι "δεν καταλαβαίνω"...!
Εν πάσει περιπτώσει αν πληρώ τα κριτήρια, ενδιαφέρομαι.

Reaction score
383
στούς φίλους μου δίνω πράγματα που αξίζουν πραματικά και όχι πλαστικα κουτάκια.
δηλαδη στους ανεργους δινεις πλαστικα κουτακια
εγω εχω καρτα ανεργιας αλλα πολυ χρημα και ακινητη περιουσια παιρνω κατι ?

Reaction score
3.514
Συγχαρητήρια για την κίνηση αυτή! μπορείς να καταχωρήσεις ανά είδος και ο καθένας να διαλέξει ,
δικαίωμα σου να διαλέξεις που θα τα χαρίσεις αν δεν θες να κάνεις τυχαία κλήρωση.Το θέμα είναι να μην το μετανιώσεις και αλλάξεις γνώμη και μείνουν οι τυχεροί μου την χαρά ( τις περισσότερες φόρες δεν είναι η άξια του δώρου που παίρνουμε μέρος στην κλήρωση αλλά μας χαροποιεί η διαδικασία)
δεν επιθυμώ να λάβω μέρος
[DOUBLEPOST=1486429199][/DOUBLEPOST]
δηλαδη στους ανεργους δινεις πλαστικα κουτακια
εγω εχω καρτα ανεργιας αλλα πολυ χρημα και ακινητη περιουσια παιρνω κατι ?
OXI

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.668
[...]... αμα ειναι κατι που μ' ενδιαφερει απο τη λιστα θα μου το πσηφιοποιησει-στειλει καποιος ? :)
Όχι, διότι αφενός είναι παράνομο κι αφετέρου ένα τέτοιο αίτημα παραβαίνει τους όρους και τους κανονισμούς χρήσης του AVSite, με τους οποίους συμφώνησες κατά την εγγραφή σου.:)

Reaction score
62
Μαλιστα!!!! να δω λοιπον ο επομενος που θα χαρισει κατι μηπως ζητησει κ εκαθαριστικο απο την εφορια.....

Reaction score
1.128
Εγώ επειδή δεν έχω ''καρτα ανεργίας'' δεν μπορώ να συμμετέχω οποτε αποσύρω το ενδιαφέρον.

Status
Not open for further replies.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.149