- Reaction score
- 2.248
Μεγάλες προσδοκίες έχετε από τα ADC του κ@λου 

αν άκουγες προσεκτικά τα αρχεία θα διαπίστωνες ότι το μεγαλύτερο σε μήκος έχει νωρίτερα το σημείο έναρξης της ηχογράφησης.. άκουσέ τα λοιπόν στο χίφι σοβαρά να μας πεις τη γνώμη σου κι εσύ και οι υπόλοιποι φίλοι.. εγώ την είπα την δική μου..Σύμφωνα με το παραπάνω βίντεο της "ανάλυσης" που έκανε ο μπομπ ο μάστορας, μάλλον αντεστραμμένα λέει ότι έχει τα ονόματα στα αρχεία, οπότε μάλλον το τεκνικς σου άρεσε λίγο παραπάνω, και φυσικά δεν έχει καμία σημασία ποιο σου άρεσε λίγο παραπάνω.
Προσωπικά εντυπωσιάζομαι που ακούς διαφορά!
Το ότι τα αρχεία παρουσιάζουν διαφορετικό συνολικό χρόνο, είναι το πιο χειροπιαστό στοιχείο, όπερ σημαίνει ότι κάποιο πικάπ γυρνούσε πιο γρήγορα το δίσκο, και κάποιο πιο αργά, ή ένα πικάπ το έπαιζε σωστά και το άλλο βιαζόταν ή καθυστερούσε. Δεδομένου ότι το τεκνικς διαθέτει στροβοσκόπιο πάνω στο πλατό για τον έλεγχο της ταχύτητας, το οποίο ακόμα και ο Μιχάλης αποκλείεται να μη το έστησε σωστά καθώς υπάρχει δυνατότητα μικρομετρικης ρύθμισης της ταχύτητας, έχω την υπόνοια ότι το ακριβό πικάπ έκανε λίγο λάθος στο χρόνο, πράγμα βεβαίως που αδυνατεί οποιοσδήποτε να το καταλάβει με το αφτί.
Προσωπικά, από τα εξαιρετικά στερεοφωνικά ηχεία του κινητού μου, ίδια τα ακούω.![]()
του κ@λου ή του ξεκ@λου και τα δυο γράφτηκαν με το ίδιο.. τα άκουσες?? για πες..Μεγάλες προσδοκίες έχετε από τα ADC του κ@λου![]()
Α, εντάξει τότεΈλα ρε, στο TAS ήταν ο Μιχάλης, μην είσαι αυστηρός μαζί του..
Ακριβώς έτσι . Σε μία αξιόπιστη μέτρηση - σύγκριση θα πρέπει το σύστημα μεταφοράς - μέτρησης - σύγκρισης να είναι μεγαλύτερης ακρίβειας - ποιότητας και οπωσδήποτε υψηλότερων προδιαγραφών . Αλλιώς η μέτρηση - σύγκριση περιορίζεται σε προκαθορισμένο επίπεδο και προφανώς ακούς το ίδιο . Είναι σαν να συγκρίνης δύο τάσεις πχ 12,64 και 12,61 Volt με βολτόμετρο ακρίβειας ενός δεκαδικού που και τις δύο θα τις δείξει 12,6 Volt ( η πρώτη όμως είναι μεγαλύτερη ...... )Θα ισχυριστώ λοιπον πως (προφανως παλι) για να βγει κάποιο συμπέρασμα η δική μας τηλεόραση πρέπει να ειναι "καλύτερη" και απο τις δυο συγκρινόμενες. Αν δεν ισχύει αυτο, η ανεπάρκεια της δικής μας τηλεόρασης μπορει να οδηγούσε σε αντίστροφο συμπέρασμα.
βαρύ αναλογικό ήχο?? και αυτό το παρακάτω πικάπιο δεν παίζει βαρύ αναλογικό ήχο?? και ποιανού είναι αυτό το πικάπιο παλιοψηφιοφρίκουλα!!Είμαι ο μόνος που απο αυτό το τέστ βγάζω το συμπέρασμα οτι "κοίταξε να δείς η τέκνικς με μόλις 2000 ευρώ έφτιαξε ένα απο τα καλύτερα πικάπ στον κόσμο"? Και το ακούω και απο το στόμα του κλασικού τύπου που αγαπάει τον βαρύ αναλογικό ήχο?
!!!!!!!!!!!!Το δισκάκι είναι ωραίο πάντως!
Πέφτω από τα σύννεφαΜε λίγα λόγια πιο πολύ παιχνίδι μάρκετινγκ μεταξύ τέκνικς - φρέμερ μου φαίνεται παρά για κάτι σοβαρό το οποίο έχει κάποια επιστημονική ή τεχνική εξήγηση..
To τέκνικς έρχεται πακέτο με την Lyra Etna των 7000+ dollars της δοκιμής ή χωρίς ?Είμαι ο μόνος που απο αυτό το τέστ βγάζω το συμπέρασμα οτι "κοίταξε να δείς η τέκνικς με μόλις 2000 ευρώ έφτιαξε ένα απο τα καλύτερα πικάπ στον κόσμο"? Και το ακούω και απο το στόμα του κλασικού τύπου που αγαπάει τον βαρύ αναλογικό ήχο?
Παιχνιδια μαρκετινγκ παιζονται μεταξυ πολλων και πολλων για πολλες δεκαετιες τωραΜε λίγα λόγια πιο πολύ παιχνίδι μάρκετινγκ μεταξύ τέκνικς - φρέμερ μου φαίνεται παρά για κάτι σοβαρό το οποίο έχει κάποια επιστημονική ή τεχνική εξήγηση...
Όχι βέβαια!Είμαι ο μόνος που απο αυτό το τέστ βγάζω το συμπέρασμα οτι "κοίταξε να δείς η τέκνικς με μόλις 2000 ευρώ έφτιαξε ένα απο τα καλύτερα πικάπ στον κόσμο"?
Προφανώς δεν ήταν στις προθέσεις του Μιχάλη, αλλά ανέδειξε με απόλυτη σαφήνεια ότι ένα 1200 είναι αρκετό για τους δίσκους βινυλίου σου, τα υπόλοιπα είναι απλώς φύκια!Πάντως IMHO αυτή η κίνηση του Μιχάλη, δείχνει ότι το 1200 αρκεί.
Κι αυτό είναι μεγάλη του επιτυχία.![]()
Μένει λοιπόν να ανεβάσει κάποιος ανάλογος "Μιχάλης" δύο ριπαρισμενα αρχεία από κεφαλή των 7.000 αμέρικαν νταλαρς και μία φτηνή, να πέσει κι αυτό το "κάστρο".To τέκνικς έρχεται πακέτο με την Lyra Etna των 7000+ dollars της δοκιμής ή χωρίς ?
Όχι.Είμαι ο μόνος που απο αυτό το τέστ βγάζω το συμπέρασμα οτι "κοίταξε να δείς η τέκνικς με μόλις 2000 ευρώ έφτιαξε ένα απο τα καλύτερα πικάπ στον κόσμο"?
Ποιο thorensτο Thorens στα ψηλά της ντουλάπας.
TD 280 MkIIΠοιο thorens
Τhanks.Αυτο θα το εβαζα και γω στην ντουλαπαTD 280 MkII