TEAC VRDS-10 CD Αποψεις

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
Φιλος ψαχνει το εν λογο player θυμαμαι ηταν ενα τανκ το εχει κανενας απο δω μεσα να μας πει τη γνωμη του?
Ειναι αληθεια οτι εβγαινε την δεκαετια του 90? ειναι τοσο παλιο?
Διαφορες του SE με το απλο?

Reaction score
30.456
Φιλος ψαχνει το εν λογο player θυμαμαι ηταν ενα τανκ το εχει κανενας απο δω μεσα να μας πει τη γνωμη του?
Ειναι αληθεια οτι εβγαινε την δεκαετια του 90? ειναι τοσο παλιο?
Διαφορες του SE με το απλο?
Είναι τόσο παλιό όσο και το μέσο που αναπαράγει:wink:

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616
Η δεκαετία του 90 δεν είναι παλιά! >:( Είναι κάτι μεταξύ χτές - προχτές! :idk: Μερικοί έχουμε e-mail από τότενες! :D Άλλο τώρα που μερικοί γεννημένοι ΣΗΜΕΡΑ, έμαθαν κιόλας γραφή κι ανάγνωση! :smg: :D
Και 5 αστέρια στο VRDS!
Αλλά 20 αστέρια στο TASCAM !!! :drinks:

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
Δηλαδη μαπα το καρπουζι το εν λογο player που καποτε υποσχοταν αερατες χροιες και ωραιο μπασο και καθαρες μεσαιες μεταφραζοταν σαν το esoteric της αμερικης δεν αξιζει την 500αρου που πουλιεται μεραχειρα!

Ωραιο το tascam μινιατουρα ομως χαθηκε ενα πιο χοντρο κανονικο σασι...!

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.326
Δηλαδη μαπα το καρπουζι το εν λογο player που καποτε υποσχοταν αερατες χροιες και ωραιο μπασο και καθαρες μεσαιες μεταφραζοταν σαν το esoteric της αμερικης δεν αξιζει την 500αρου που πουλιεται μεραχειρα!

Ωραιο το tascam μινιατουρα ομως χαθηκε ενα πιο χοντρο κανονικο σασι...!
Ο πιο σίγουρος τρόπος για να διώξεις ένα απωθημένο είναι να το αποκτήσεις.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.819
[...] Ωραιο το tascam μινιατουρα ομως χαθηκε ενα πιο χοντρο κανονικο σασι...!
Ο λόγος που το TASCAM είναι σε αυτό το μέγεθος (1U) είναι επειδή προορίζεται για τοποθέτηση σε rack επαγγελματικών μηχανημάτων, μιας κι ο εμπορικός "προσανατολισμός" του είναι οι επαγγελματίες του χώρου του ήχου κι όχι οι απλοί ακροατές/ερασιτέχνες.

Φυσικά, το πιο πάνω δεν (θα πρέπει να) αποτρέπει τον εκάστοτε δυνητικό αγοραστή να το αποκτήσει, απλώς θα πρέπει να "υποχωρήσει" λίγο στο θέμα της εμφάνισης.:) Στο κάτω κάτω, δεν ακούμε με τα μάτια, σωστά;:)

Last edited:

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.807
TEAC VRDS - 10 , TDA-1547
Ένα αξιόλογο cd player .
Γιά ένα σκαλοπάτι παραπάνω , θέs πιό πολλά 100ρικα , 500ρικα , κ.ο.κ. .
Πάντα θα υπάρχει το καλύτερο .
Αλλά μέ ένα 500ρικο , πρέπει να είναι στίs επιλογέs σου .

-

-

Y

Yiannis_B

Guest
TEAC VRDS - 10 , TDA-1547
Ένα αξιόλογο cd player .
Γιά ένα σκαλοπάτι παραπάνω , θέs πιό πολλά 100ρικα , 500ρικα , κ.ο.κ. .
Πάντα θα υπάρχει το καλύτερο .
Αλλά μέ ένα 500ρικο , πρέπει να είναι στίs επιλογέs σου .

-

-
Με ένα 500 παίρνει μεταχειρισμένο Yamaha CD-S1000 για χρήση ως transport. - Σαν player έτσι και αλλιώς με τα σημερινά standards, to TEAC είναι της πλάκας. End of story.

Reaction score
8.905
To CD είναι ήδη R.I.P, ενώ την σήμερον ημέρα είναι RIP (άρουμε) σε σκληρό δίσκο... :rolleyes: :laugh:

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.807
Με ένα 500 παίρνει μεταχειρισμένο Yamaha CD-S1000 για χρήση ως transport. - Σαν player έτσι και αλλιώς με τα σημερινά standards, to TEAC είναι της πλάκας. End of story.

-
Κάτι παραπάνω από εμένα θα ξέρειs .
" με τα σημερινά standards, to TEAC είναι της πλάκας. "
Σωστόs ! ( γιά σένα , γιά τα δικά σου standards )
Καί σε 10 χρόνια από τώρα , αγαπητέ Γιάννη , ίσωs άλλα θα λέs .
Τα δικά μου standards , ξεκινάνε από δίσκο , κασέτα μέχρι cd , άν μου το επιτρέπειs φυσικά .
Είμαι και λίγο πουρό .
Τό 1978 άκουγεs την μποτιά απο το ηχείο και κόλλαγε το στομάχι σου στην πλάτη σου .
Ε αυτό μου λείπει από τό σήμερα .
Έχω μείνει μέχρι τό cd .
Προσωπικά μου αρέσει το TEAC πιό πολύ από το Yamaha και άs φτιάχνει και ....καφέ . :hi:
Άποψη μου .

-

Reaction score
660
Πάντως ενημερωτικά έχω δει στο Νάκα ένα Yamaha cd-s1000 639 ευρώ εκθεσιακό ασημί

Reaction score
284
-
Κάτι παραπάνω από εμένα θα ξέρειs .
" με τα σημερινά standards, to TEAC είναι της πλάκας. "
Σωστόs ! ( γιά σένα , γιά τα δικά σου standards )
Καί σε 10 χρόνια από τώρα , αγαπητέ Γιάννη , ίσωs άλλα θα λέs .
Τα δικά μου standards , ξεκινάνε από δίσκο , κασέτα μέχρι cd , άν μου το επιτρέπειs φυσικά .
Είμαι και λίγο πουρό .
Τό 1978 άκουγεs την μποτιά απο το ηχείο και κόλλαγε το στομάχι σου στην πλάτη σου .
Ε αυτό μου λείπει από τό σήμερα .
Έχω μείνει μέχρι τό cd .
Προσωπικά μου αρέσει το TEAC πιό πολύ από το Yamaha και άs φτιάχνει και ....καφέ . :hi:
Άποψη μου .

-κατσκευαστικα το μηχανημα αυτο ειναι πολυ πανω απο σημερινα μηχανηματα,αν το πας σε κανενα ψαγμενο ηλεκτρονικο στο παει σε αλλο επιπεδο ηχητικα,και αν θες τον εχω τον καταλληλο.Αυτος θα σου πει αν οντως αξιζει η αγορα του και τι δυνατοτητες αναβαθμισης εχει,ολα αυτα πρωτου προβεις σε αγορα θα ηταν καλυτερα,αλλα γενικα θα αεναφερθω στο εξης,τα μηχανηματα της δεκαετιας του 80 και του 90 ηταν σε αλλο επιπεδο κατα μεσο ορο σε σχεση με τα σημερινα,απο θεμα κατασκευης αλλα και αποδοσης,και δεν αναφερομαι στο ψηφιακο κομματι αλλα στο αναλογικο.(ηχεια ενιοχυτες)

Reaction score
204
Το κυρίως πρόβλημα με τα παλαιότερα players είναι η μη ύπαρξη original κεφαλών laser παρά μόνον χαζές και προβληματικές κινέζικες απομιμήσεις. Ειδκότερα στα teac δεν υπάρχουν ούτε αυτές (φορά κεφαλή sony kss-151a).
Πάντως ότι αξίζει από το TEAC είναι φυσικά το transport, πολύ ανώτερο από του yamaha που ουσιαστικά είναι cdrom.
Βέβαια οι τότε κεφαλές δύσκολα παθαίναν προβλήματα εκτός αν ο κάτοχος του μηχανήματος το είχε στη κυριολεξία λιώσει. Τα σημερινά laser και ακίνητα που είναι χαλάνε, κακής ποιότητας πλαστικό. Αυτή είναι, κατ'εμέ, η αλήθεια

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.805
Πάντως ότι αξίζει από το TEAC είναι φυσικά το transport, πολύ ανώτερο από του yamaha που ουσιαστικά είναι cdrom.
Δυστυχώς όμως, πλέον, δεν υπάρχει κάποιος λόγος το CD-ROM να μην είναι άριστη επιλογή ως transport.

Και εννοείται πως το tascam είναι (ανεξαρτήτως ποσού) ο,τι καλύτερο μπορείτε να αγοράσετε με λεφτά, ως transport.

Τα δε DAC που διαθέτει, είναι σαφώς καλύτερα από όσο μπορείτε να ακούσετε, από όσο χρειάζεστε στο ηχοσύστημα-χώρο σας και από όσο φαντάζεστε, βλέποντας την τιμή του και το μικρό του μέγεθος που δε γεμίζει το μάτι.

Δυστυχώς το κάτωθεν δεν είναι αληθές:
Στο κάτω κάτω, δεν ακούμε με τα μάτια, σωστά;
Με τα μάτια ακούτε, και απωθημένα ψάχνετε να ικανοποιήσετε. :)

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.819
Με τα μάτια ακούτε, και απωθημένα ψάχνετε να ικανοποιήσετε. :)
"Ακούτε"; "Ικανοποιήσετε"; Δηλαδή, βγάζεις τον εαυτό σου απ' έξω;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.579
Members
38.576
Νεότερο μέλος
Eleni Sousani