Κεντρικό ηχείο Tannoy D750 (τεράστιο)

Status
Not open for further replies.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.931
Μάλλον έφτασε η ώρα να αποχωριστώ το τέρας.

Tannoy D750, μερικές φωτογραφίες που βρήκα στο διαδίκτυο για να καταλάβετε για το μέγεθός του:

Στοιχεία που βρήκα στο ίντερνετ:

Power Handling: 300 watts
Sensitivity: 90dB
Nominal Impedance: 6 ohms
Frequency Response: 45Hz - 30kHz
Drivers: 1 x 8" Cast Chassis Dual Concentric | +2 x 8" Supplementary Cast Chassis Bass Unit
Enclosure Type: Closed box
Dimensions: 960 x 360 x 530mm (W x H x D)
Ύψος: 23,5 cm
Βάθος: 40 cm
Πλάτος: 83 cm
Weight: 33kg

Δύσκολο στην οδήγηση. Με 100 βατ μη το δοκιμάζετε, θα αδικιθεί. Παίζει μεν, λόγω υψηλής ευαισθησίας, αλλά τις χάρες του τις δείχνει με ενισχυτικά μεγάλης ισχύος.

Θέλει ένα ενκορ, τέτοιου μεγέθους ισχύ, πάνω από 200 καθαρά κι άνετα βατ για να κελαϊδήσει. Προδιαγράφεται ως 300 βατ...

3 οχτάιντσα μεγάφωνα, με ομοαξονικό τουιτερ στο κεντρικό μεγάφωνο.

Εξαιρετικό πολικό διάγραμμα απόκρισης, καθότι ομοαξονικό το τουιτερ.

Τεράστιες στάθμες, εξαιρετικά διάφανος ήχος.

Είναι σε άριστη λειτουργική κατάσταση, καμία απολύτως φθορά στα μεγάφωνα, μετράει σωστά.

Εξωτερικά έχει κάποιες ήπιες φθορές, όχι τίποτα τρομερό.

Χωρίς καμία απολύτως μετατροπή σε υλικά, όπως το πήρα, "μαμά", απείραχτο.

Το ηχείο βρίσκεται Θεσσαλονίκη, και χωρίς την "μαμά" συσκευασία του. Ακρόαση για έλεγχο, εύκολη.

Κάποτε, καινούργιο, το πουλούσαν 3.800€..

Μια "φυσιολογική" τιμή για αυτό το κορυφαίο κεντρικό ηχείο, θεωρώ τα 1000 ευρωπουλα, κάτω από το 1/3 της αξίας αγοράς..

Last edited:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.309
Βάλτο πεντέμιση κατοστάρικα να δείς .:prankster:
Μέχρι τόσα δίνει ο Αβγδ?:p:D

Προσφορά στα 1.250€ ειδική τιμή μόνο για τον αβγδ, γιατί είναι πολύ φιλαράκι, συγχωρήστε με.

Δέχομαι και ανταλλαγή με τον προβολέα του, συν τη διαφορά (900€) που θα πρέπει να μου τη δώσει σε κας.

Για να δείτε πόσο τον αγαπάω.

Last edited by a moderator:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.931
Ανταλλαγή με b&w :D:D
Προς το παρόν, δε γνωρίζω κανένα μπιενταμπλεγιου που θα ήθελα να το έχω στο σπίτι μου. ;)

Λόγου χάριν για κεντρικό, αυτό είναι μια λογική επιλογή για μένα, φυσικά με την προϋπόθεση και τα κυρίως ηχεια να είναι όμοια, όπως και τα πίσω. ;)

Άγριο σενάριο, αλλά απλής λογικής. Χονδρικά, μία 5-αδα πάει όσο βγαίνει ένα ζευγάρι κιι με τα τζιμπράγκαλά τους. >:(

Reaction score
1.469
Προς το παρόν, δε γνωρίζω κανένα μπιενταμπλεγιου που θα ήθελα να το έχω στο σπίτι μου. ;)

Λόγου χάριν για κεντρικό, αυτό είναι μια λογική επιλογή για μένα, φυσικά με την προϋπόθεση και τα κυρίως ηχεια να είναι όμοια, όπως και τα πίσω. ;)

Άγριο σενάριο, αλλά απλής λογικής. Χονδρικά, μία 5-αδα πάει όσο βγαίνει ένα ζευγάρι κιι με τα τζιμπράγκαλά τους. >:(
αυτο θα ειναι ενα συστημα που θα χει ενδιαφερον...!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.931
Λόγω ημέρας:drinks:, ας κεράσω μια μείωση τιμής 10% στον επίδοξο νέο κάτοχο. :drinks:

• Like
Reactions: PPG

Status
Not open for further replies.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.875