D
Deleted member 23222
Guest
Που να πάει όμως?δεν σε βλεπω να ανεβαινεις
6 ως 26![]()
Αν κινήσει κατά τον νοτιά,θα ανεβαίνει ο Χαρούλης μου...
Αυτόν ούτε στην Εθνική δεν θα θέλει να τον πετύχει...
Που να πάει όμως?δεν σε βλεπω να ανεβαινεις
6 ως 26![]()
Στον spylab, θα πεις τα γνωστά...Φέτος θα είναι η 7η χρονιά σερί.
Οπότε ρωτήστε με ότι θέλετε.
Μας δίνει μια φίλη μια σπιτάρα και παίρνω τα σκυλιά μαζί.Γείτονα, από περιέργεια, γιατί τόσο κόλλημα με Καρδαμύλη;
Δεν θα πάει ο Σπύρος βρε...Στον spylab, θα πεις τα γνωστά...
Ψησταριές,πιτσαρίες
, τον Πολιούχο της πόλης
και την Μητρόπολη...
![]()
Γ@μώτο..ναι...Δεν θα πάει ο Σπύρος βρε...
Camping παλι, επιτέλους, μετα απο αρκετά χρόνια και πρώτη φορα με τα παιδια.Για να δούμεΘα πάμε στην Κορώνη για πρώτη φορα και βέβαια θα γυρίσουμε όλες τις κοντινες παραλίες! Και για να προλάβω τους κακεντεχείς, δεν έχω μπάρμπα εκεί
![]()
ole!Camping παλι, επιτέλους, μετα απο αρκετά χρόνια και πρώτη φορα με τα παιδια.Για να δούμεΘα πάμε στην Κορώνη για πρώτη φορα και βέβαια θα γυρίσουμε όλες τις κοντινες παραλίες! Και για να προλάβω τους κακεντεχείς, δεν έχω μπάρμπα εκεί
![]()
Άσε μας να κάνουμε διακοπές ρε φίλε.Α και μην ακουσω κανενα να λεει < η σκοτεινη πλευρα της Σεληνης> γιατι ειναι λαθος![]()
Γεια σου μπάρμπαole!
εχεις και μπαρμπα.... πλέον...
δεν θα πας πουθενα, μια είναι η παραλία εκεί...(μυστικο πμ που αν το αποκαλύψεις...καηκαμεν)
ποσο είναι τα παιδια?
Πηγαίνουμε τα τελευταία δέκα χρόνια στο Μαυροβούνι και αν εξαιρέσεις τον αέρα που πιάνει από τις 11 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα, το μέρος είναι τέλειο και ιδανικό για να εξερευνήσεις τη Μάνη.Εξαιρετικό το Γύθειο και με πολύ καλό φαγητό (πήγαινε στο ψητοπωλείο του Τάκη στην παραλία οπωσδήποτε). Στο Μαυροβούνι που μένεις? Θα πάω φέτος
Ωραία, θα παίζουν με τα δικά μου...(8 και 6)Γεια σου μπάρμπαΔύο κόρες 9 και 5!
5 με 12 Αυγούστου στο camping κορώνη. Αν ταιριάζουν οι ημερομηνίες θα χαρώ να σε γνωρίσω.Ωραία, θα παίζουν με τα δικά μου...(8 και 6)
Πότε θα πάτε;
Εγώ θα είμαι λίγο πριν τον Δεκαπενταύγουστο.
Κράτα μια μεγάλη φωτό του Κυριάκου, να σε γνωρίσω από μακρυά.
12-19 Αυγούστουδεν σε βλεπω να ανεβαινεις
6 ως 26![]()
Πότε θα πας καλέ , θα είμαι και εγώ από 27/08 στο Λαούτι.Φετος εχει Τηνο (χωρις πλακα). Στον Αγιο Φωκα. Μεγαλη η χαρη του.