Απεγκατασταση windows 10

Reaction score
5.952
Εχω ενα λαπτοπ,οπου ειχε windows 8.1,οπου εγκατασταθηκαν αυτοματα τα 10αρια. Εντος 30ημερων μπορουσα να γυρισω πισω στα 8.1

Τωρα θελω να κανω φορματ,και να εγκαταστησω τα windows 7 οπου τα εχω σε usb.
Παω στις ρυθμισεις των windows 10
Ενημερωση και ασφαλεια>αποκατασταση>εκκινηση για προχωρημενους>χρηση συσκευης usb>uefi usb divice.

Kανει επανεκινηση και ξεκιναει ξανα οχι απο το usb.

Tι κανω να ξεφορτωθω τα 10αρια?? Μια βοηθεια please!!!!

Reaction score
28.144
ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΑΤΑΣ ΤΟ F12 ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΒΟΟΤ.

ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΒΕΛΑΚΙΑ ΤΟ USB KAI ENTER.
[DOUBLEPOST=1505427277][/DOUBLEPOST]8ΑΡΙΑ ΚΑΙ 10ΑΡΙΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΜΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ....

Reaction score
5.952
ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΑΤΑΣ ΤΟ F12 ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΒΟΟΤ.

ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΒΕΛΑΚΙΑ ΤΟ USB KAI ENTER.
[DOUBLEPOST=1505427277][/DOUBLEPOST]8ΑΡΙΑ ΚΑΙ 10ΑΡΙΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΜΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ....
To εκανα,
Bγηκε η επιλογη για boot,επελεξα usb>enter.

Mαυρισε η οθονη και βγηκε το λογοτυπο της toshiba,κολλησε για δεκα λεπτα,και εκανε επανεκινηση οχι απο το usb
[DOUBLEPOST=1505428859][/DOUBLEPOST]
8ΑΡΙΑ ΚΑΙ 10ΑΡΙΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΜΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ....
Γρηγορη συμφωνω απολυτα μαζι σου!!

Reaction score
28.144
Mαυρισε η οθονη και βγηκε το λογοτυπο της toshiba,κολλησε για δεκα λεπτα,και εκανε επανεκινηση οχι απο το usb
ΠΑ ΝΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΤΟ USB ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΓΙΑ ΒΟΟΤ ΟΠΟΤΕ

ΒΡΕΣ ΤΑ 7ΑΡΙΑ ΣΕ DVD-ROM ΚΑΙ ΒΑΛΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ DVDRW ME Φ12

ΠΑΛΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΤΕΡ ΣΤΟ DVDRW.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
85.020
τα 10 είναι ένα (επιτέλους) θαύμα της φύσης από την microsoft...
έχουν by far την καλύτερη διαχείριση μνήμης από τις υπόλοιπες εκδόσεις
εφόσον είχες 8.1 από την μαμά στο λάπιτοπ έχεις επιλογή το UEFI στο bios
μπες μέσα και γύρισε σε Legacy και τσέκαρε και το boot priority και είσαι έτοιμος ;)

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.959
Γιάννη, αυτό που περιγράφεις, είχε συμβεί και σε μένα, σε ένα από τα laptops/HY που αναβάθμισα (δεν θυμάμαι ποιο). Έκανα υπομονή, δεν "γύρισα" πίσω στα Win7 και σε κάποια φάση "έστρωσε" μόνο του. Δεν ξέρω πώς και γιατί, αλλά πλέον όλα τα laptops/HY που έχω κι έχουν Win10 πάνε "σφαίρα"!

@Κυριακου Γιαννηs : Να, δες εδώ. Αν δεις βιαστικά τα υπόλοιπα posts μου στο thread, θα δεις και την εξέλιξη κι ότι τελικά όλα βαίνουν καλώς.

Last edited:

Reaction score
1.766
Kαλημερα!
Απο την ημερα που εγινε η αναβαθμιση το λαπτοπ σερνεται,σε σημειο να μου σπαει τα νευρα και να το εχω σχεδον παροπλισει.
Πάνε βάλε ενα SSD και καθάρισες!

500% αυξηση ταχυτητας, διπλασια διαρκεια στην μπαταρία, 50% μειωση της θερμοκρασιας, και θα μπαινει στα win 10 σε δυο δευτερολεπτα!

Αντε, τόσα χρονια με τους κωλοδίσκους, «κρουκου, κρουκου» και defragment και παλι «κρουκου κρουκου»!!

Reaction score
5.952
τα 10 είναι ένα (επιτέλους) θαύμα της φύσης από την microsoft...
Δεν ξερω τι λετε παιδια και τι σουπερ ντουπερ πισια εχετε τα 10ρια,αλλα με οσους εχω μιλησει,εχουν σουταρει τα 10αρια.
Πχ. φιλος ασφαλιστης στο γραφειο του προσφατα αλλαξε υπολογιστες,και μετα απο κανα μηνα απο την αγορα τους,ζητησε να του περασουν τα 7αρια γιατι ειχε συνεχεια προβληματα.
εφόσον είχες 8.1 από την μαμά στο λάπιτοπ έχεις επιλογή το UEFI στο bios
μπες μέσα και γύρισε σε Legacy και τσέκαρε και το boot priority και είσαι έτοιμος
Θα το δοκιμασω!

Reaction score
5.952
Γιάννη, αυτό που περιγράφεις, είχε συμβεί και σε μένα, σε ένα από τα laptops/HY που αναβάθμισα (δεν θυμάμαι ποιο). Έκανα υπομονή, δεν "γύρισα" πίσω στα Win7 και σε κάποια φάση "έστρωσε" μόνο του. Δεν ξέρω πώς και γιατί, αλλά πλέον όλα τα laptops/HY που έχω κι έχουν Win10 πάνε "σφαίρα"!
Εμενα δεν εστρωσε ποτε. Κολληματα πολλα,δεν φορτωνουν οι σελιδες με τιποτα,ασε αν χρειαστει και εγκαταστησω καποια εξτρα προγραμματα. Εκει γινεται τελειως καρβουνιαρης.

Ενταξει δεν ειναι και κανα σουπερ λαπτοπ.
http://www.toshiba-greece.com/discontinued-products/satellite-c50-b-158/

Το πισι που γραφω τωρα ειναι ενα πολυ παλιο,με Win 7.
Παει σφαιρα,και δεν εχει χρειαστει να κανω κανενα φορματ,η να μου βγαλει προβλημα ποτε.
Screenshot_1.png

[DOUBLEPOST=1505460412][/DOUBLEPOST]
Πάνε βάλε ενα SSD και καθάρισες!
Αν ειναι να σταματησουν τα προβληματα να το κανω.

Last edited:

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.476
Το οτι μπορεί να βελτιωθεί βάζοντας 7 και SSD δε σημαίνει οτι φταίνε τα 10 και ο αργός σκληρός. ;)
Έψαξες τις διεργασίες, είδες τι κάνει η μνήμη; Είναι αργό όλο το πισί ή μόνο το browser;
Ελπίζω να μην έχεις antivirus ή κανένα πρόσθετο στο browser.

daharis666

Moderator
Reaction score
85.020
Δεν ξερω τι λετε παιδια και τι σουπερ ντουπερ πισια εχετε τα 10ρια,αλλα με οσους εχω μιλησει,εχουν σουταρει τα 10αρια.
Πχ. φιλος ασφαλιστης στο γραφειο του προσφατα αλλαξε υπολογιστες,και μετα απο κανα μηνα απο την αγορα τους,ζητησε να του περασουν τα 7αρια γιατι ειχε συνεχεια προβληματα.

Θα το δοκιμασω!
Δεν ξέρω το μοντέλο και την ηλικία του αλλά....πάρα πολλοί χρήστες είχαν πρόβλημα με την αναβάθμιση σε 10,
λόγοι πολλοί...συνήθως επειδή δεν άφηναν το μηχάνημα να κάνει update,επανεκκινήσεις και γενικά έμεναν στάσιμα όλα...ή το άλλο πιο πιασάρικο ''δεν έκατσαν'' καλά:D

με μια καθαρή εγκατάσταση θα είναι κομπλέ και με τα update θα έχεις έτοιμο μηχάνημα σε 1,5 ώρα για χρήση...
εκτός και αν έχεις θέματα με τον σκληρούλη σου..που στα 10 διογκώνεται και σπάει @@

και φυσικά αν έχεις την ευχέρεια να βάλεις ssd,θα δεις ένα σούπερ νέο μηχάνημα σημερινών τιμών στα 400+ ευρώ;)
κάντο! κάντο! κάντο!:party:

Reaction score
5.952
Έψαξες τις διεργασίες, είδες τι κάνει η μνήμη; Είναι αργό όλο το πισί ή μόνο το browser;
Ελπίζω να μην έχεις antivirus ή κανένα πρόσθετο στο browser.
Πριν κανενα 3μηνο του εκανα φορματ. Εσβησα ολα τα αχρηστα προγραμματα που το ειχε φορτωσει ο κατασκευαστης,απενεργοποιησα να μην ξεκινανε ολα τα προγραμματα με την εκκινηση του,γενικα εκανα τα παντα ωστε να μην το επιβαρυνω στην λειτουργια του.Ο παπους που γραφω τωρα ειναι ι7 μπροστα του Δημητρη!:laugh:

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
11.716
Άνοιξε τον υπολογιστή. Άστον κανα 20λεπτο χωρίς να κάνεις τίποτα.
Μπες στην διαχείριση εργασιών. Διεργασίες. Επιλέγοντας, cpu - μνήμη - δίσκος. Βρες ποια διεργασία σου τερματίζει κάποιο από τα 3, συνήθως τον δίσκο. Δεξί κλικ πάνω στην διεργασία ''αναζήτηση στο internet'' για να βρεις τι είναι και τι κάνει. Μετά δες και στην καρτέλα εκκίνηση μήπως ανοίγει πολλά προγράμματα. Δες και ένα ccleaner
Δοκίμασε και αυτό μετά.
Για τον σκληρό τρέξε ένα crystal disk mark

Last edited:

daharis666

Moderator
Reaction score
85.020
Για αυτο το θεμα ειχε παει στην Τoshiba περσυ για ελεγχο,και ηταν οκ ο σκληρος.
Το λαπτοπ ειναι λιγο παραπανω απο 3 ετων.
καλά Γιάννη...μην τρελαίνεσαι ότι η IDEAL(εκεί φαντάζομαι εννοείς) λένε και αναλυτικά τι συμβαίνει
από service μηδεν οι εταιρίες-εισαγωγείς (εξαίρεση η Dell:party:)
σου έδωσε καμιά αναλυτική με συγκεκριμένο πρόγραμμα?

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.191
Members
38.668
Νεότερο μέλος
Dragon