- Reaction score
- 5.945
Ναι.IDEAL
Οχι.Ενα χαρτι απλο οτι περασε απο ελεγχο.σου έδωσε καμιά αναλυτική με συγκεκριμένο πρόγραμμα?
Ναι.IDEAL
Οχι.Ενα χαρτι απλο οτι περασε απο ελεγχο.σου έδωσε καμιά αναλυτική με συγκεκριμένο πρόγραμμα?
άρα απλά κάποιος το έβαλε μπροστά και είδε ότι ρολλάρειΝαι.
Οχι.Ενα χαρτι απλο οτι περασε απο ελεγχο.

Για ποιο laptop πρόκειται ακριβώς;Kαλημερα!
Απο την ημερα που εγινε η αναβαθμιση το λαπτοπ σερνεται,σε σημειο να μου σπαει τα νευρα και να το εχω σχεδον παροπλισει.
http://www.toshiba-greece.com/discontinued-products/satellite-c50-b-158/Για ποιο laptop πρόκειται ακριβώς;
Ανασυγκροτηση στον σκληρό δίσκο έκανες;
Καλά όλα αυτά και πολύ σωστά.Δεν είναι όμως η αιτία που κολλάει το laptop μετά την αναβάθμιση σε καλύτερο λειτουργικό.Αν έφταιγε το hardware θα κόλλαγε και πριν την αναβάθμιση!Σόρρυ, τώρα το είδα. Κατ' αρχάς, δεν έπρεπε να πάρεις λάπτοπ με N2840 διότι είναι πολύ αργός επεξεργαστής. (Είναι το ίδιο γρήγορος με τον T5800 που κυκλοφόρησε το 2008). Τώρα ό,τι έγινε, έγινε.
Πάμε παρακάτω. 2GB ram δεν είναι μνήμη, κακόγουστο αστείο είναι. Άσε τη μανίσια μνήμη ως έχει, και βάλε στο άλλο σλοτ ένα 4άρι DDR3L, όπως αυτό εδώ, να έχεις 6GB. Επίσης, πέταξε αυτο το ψοφίμι που η Toshiba ονομάζει 500άρη δίσκο και βάλε έναν επαρκή SSD. Αν μπορείς να δώσεις κανα 30άρι παραπάνω βάλε 250άρη SSD. Μην κάθεσαι και χτυπιέσαι, να ξηλώσω αυτό να βάλω εκείνο και μην ακους την κάθε εμμηνοπαυμένη άσχετη μουστόγρια που τα έχει βάλει όλα στη φορμόλη και να είναι όπως 8 χρόνια πριν.
Με 2GB και δίσκο 5,4κ πού πας! Και i7 να είχε το λάπτοπ πάλι θα σερνόταν...
Δεν κολλάει, απλώς καθυστερεί πολύ, λαγγάρει. Λαγγάρει τόσο που νομίζεις ότι κόλλησε. N2840, 2GB και 2,5άρης 5,4κ δίσκος. Απελπισία σκέτη...Καλά όλα αυτά και πολύ σωστά.Δεν είναι όμως η αιτία που κολλάει το laptop μετά την αναβάθμιση σε καλύτερο λειτουργικό.Αν έφταιγε το hardware θα κόλλαγε και πριν την αναβάθμιση!
Εφτιαξα,αλλα οσες προσπαθειες εκανα να κανει boot απο το usb απετυχαν.Γιατί δεν φτιάχνεις ένα iso σε usb;
Το 2003 δεν υπήρχαν Core2.Εγω με pc του 2003 (core 2 duo 1.86 ghz)
Το μόνο σίγουρο είναι ότι το ότι σέρνεται ΔΕΝ έχει καμιά απολύτως σχέση με τα win10...ψάξε αλλού την αιτία..και εγώ έχω παρόμοια περίπτωση laptop...ASUS με i5 + 6GB RAM με αρχικά win 8.1 που αυτόματα αναβαθμίστηκαν σε win10 και το laptop πετάει στην κυριολεξία (δουλεύω πολύ photoshop για επεξεργασία RAW αρχείων 18ΜΒ χωρίς κανένα κόλλημα)...ούτε φυσικά σε Internet και άλλες πιο ήπιες εφαρμογές....επίσης έχω και windows phone που και αυτό μετά την αναβάθμιση σε win10 επίσης δεν παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα...Kαλημερα!
Απο την ημερα που εγινε η αναβαθμιση το λαπτοπ σερνεται,σε σημειο να μου σπαει τα νευρα και να το εχω σχεδον παροπλισει.