Απεγκατασταση windows 10

Reaction score
5.971
Δυστηχως Γρηγορη ουτε αυτο βοηθησε.
Κατεβασα mozilla σε ενα στικακι απο αλλο υπολογιστη,και το εγκατεστησα. Δυστηχως ουτε απο mozilla μπαινει.
[DOUBLEPOST=1505578892][/DOUBLEPOST]
Ναι αλλα πως θα μπω απο την στιγμη που μου βγαζει μυνημα μη ασφαλους σελιδας οπου εχω προσπαθησει.

Attachments

Reaction score
28.421
Δυστηχως Γρηγορη ουτε αυτο βοηθησε.
Κατεβασα mozilla σε ενα στικακι απο αλλο υπολογιστη,και το εγκατεστησα. Δυστηχως ουτε απο mozilla μπαινει.
[DOUBLEPOST=1505578892][/DOUBLEPOST]
Ναι αλλα πως θα μπω απο την στιγμη που μου βγαζει μυνημα μη ασφαλους σελιδας οπου εχω προσπαθησει.
H ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ?

Reaction score
583
1. Δοκίμασε να βγάλεις το S απο το http
2. Μπες στης ρυθμίσεις του internet explorer, και δώσε μας της ρύθμισης που εχεις εκεί.
3. Αν ανοίξεις ενα παράθυρο DOS μπορείς να κάνεις ping www.google.com
4. Λίγο οτι νάνε αλλα η ημερομηνία και η ώρα είναι σωστά ρυθμισμένες; https://support.mozilla.org/en-US/questions/1130326

Reaction score
5.971
H ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ?
Εδω ηταν το προβλημα. Ολα οκ τωρα!!
tigergreg Γρηγορη χιλια ευχαριστω για την βοηθεια σου,και τους υπολοιπους συμφορουμιτες.
Παντως το "ριμαδακι"μου τωρα πεταει!! Μπαινει-βγαινει στα windows αερα,χωρις κανενα κολλημα σε οτι εντολη του δωσω.

Επρεπε να ειχα σκεφτει να περασω τα 7αρια πολυ νωριτερα!

Ευχαριστω ολους!!

Reaction score
726
Εδω ηταν το προβλημα. Ολα οκ τωρα!!
tigergreg Γρηγορη χιλια ευχαριστω για την βοηθεια σου,και τους υπολοιπους συμφορουμιτες.
Παντως το "ριμαδακι"μου τωρα πεταει!! Μπαινει-βγαινει στα windows αερα,χωρις κανενα κολλημα σε οτι εντολη του δωσω.

Επρεπε να ειχα σκεφτει να περασω τα 7αρια πολυ νωριτερα!

Ευχαριστω ολους!!
Εννοειται και ειναι γρηγοροτερα τα 7αρια.
Ιδια περιπτωση σε ενα παλιο λαπτοπ με 2 gb μνημη ειχα,του ειχα βαλει τα 7 και βρηκε την υγεια του.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.615
Members
38.723
Νεότερο μέλος
ΜΙΧΑΛΗΣ 21