Διαμέρισμα vs Μονοκατοικία

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.853
View attachment 81929

Ο τοίχος ειναι υπέροχος!Ποιημα!:thumbsup:

Μπορώ να τον φτιάξω και μόνος μου?
ναι αμε..θα σου πω την συνταγή...κλέβεις 6 αυγά:whistling::p:D

είναι μια μίξη με κόλλα πλακιδίων,που την δουλεύεις με το μυστρί ώστε να κάνει μύτες σαν βράχος(και το αφήνεις να στεγνώσει φυσικά..προσοχή να κάνεις την κόλλα λίγο σφιχτή για να μην κρεμάσει) και αρκετό τσαλακωμένο αλουμινόχαρτο σε σημεία για να γυαλίζει,στην ουσία το βουλιάζεις σε διάφορα σημεία
οι μύτες γίνονται εύκολα...εφόσον η κόλλα θα είναι μπόλικη και σφιχτή...με το που θα βεντουζώσεις το μυστρί πάνω της και το τραβήξεις προς τα έξω θα φτιάχνει μύτες..καλό είναι να είναι παχιές...κάπου πρέπει να έχω μια κοντινή..θα κοιτάξω το βράδυ να την ανεβάσω

το περνάς και με νερόπισσα σε κάποια σημεία γιατί η πίσσα αν την περάσεις πρόχειρα..δίνει ένα χαλκοειδές χρώμα που όσο και να δοκίμασα δεν μου το πέτυχε κανένα έτοιμο χρώμα
+μαύρο χρώμα σε άλλα σημεία και τέλος!:imtheking:

Reaction score
725
Μονοκατοικία με τριγύρω κάμποσο οικοπεδο...να μην εχεις κολλητα αλλη μονοκατοικια γιατι πολλες φορες ειναι χειροτερα και απο πολυκατοικια.
Τα σκυλια μεσα στο σπιτι...εξω απο το σπιτι οι επιτηδιοι τα εξουδετερωνουν ανετα και ας ειναι και 10.
Εξω απο το σπιτι μόνο ο Αμπντούλ.

Reaction score
2.657
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.
Επειδή τα πάντα προχωράνε ομαλά, ψάχνομαι να ξεκινήσω να βλέπω περιοχές.
Αυτές που με ενδιαφέρουν περισσότερο μέχρι τώρα είναι οι Θρακομακεδόνες, Μαρούσι-Κηφισιά και από νότια προάστια την Βάρη.
Όπως πάντα, ψάχνομαι για Value for Money.
Όλες έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους. Εσείς τί θα λέγατε;
Δε με απασχολούν τόσο πολύ οι αποστάσεις (σε λογικά πλαίσια) αλλά κατά κύριο λόγο η ασφάλεια της κάθε περιοχής.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.853
View attachment 81929

Ο τοίχος ειναι υπέροχος!Ποιημα!:thumbsup:

Μπορώ να τον φτιάξω και μόνος μου?

ωπα
δεν ειναι σταμπωτη τσιμεντοκονια???
όχι είναι απλή κόλλα πλακιδίων

δείτε και κάποια κοντινά(ο Θεός να τα πει) που είχα τραβήξει με το τότε σαπάκι :D

IMG226 - Αντιγραφή.jpg

IMG225 - Αντιγραφή.jpg

IMG260 - Αντιγραφή.jpg

την Κυριακή που θα πάω θα κοιτάξω(αν με πάει η καρδιά να κατέβω:() να τραβήξω καλύτερη κοντινή γιατί αδικείται το ανάγλυφο (που έχει μια παλάμη τουλάχιστον πάχος) και φαίνεται να γυαλίζει υπερβολικά που δεν είναι έτσι...η όλη μελέτη έγινε για να αποδίδει βράχο με σχετική υγρασία(πςςςςςς τι είπα τώρα και τι θα ακούσω γι'αυτό άραγε..:D)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.185
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe