Ηλεκτρική κουζίνα

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.971
Το μονο που μενει ειναι να ανοιξετε και νημα - το συστημα μου - και να βαζετε φωτο με τις κουζινες σας :laugh:,
induction vs gas , πως βελτιωσα την κεραμικη μου κλπ κλπ :p

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.566
Ξεκινάω!
Η κουζίνα της προγιαγιάς μου, στην υπόγα:

IMG_20171025_191044.jpg

Δεν είναι τρύπια. :p Λειτουργεί, αλλά αργεί λίγο. :D

EDIT για τον @tanto:
Μιά πολύ κακομεταχειρισμένη απο τους προηγούμενους φρικτούς ενοικιαστές Siemens του '95-'96 που είναι εγκατεστημένη στο σπίτι που κατοικώ, λειτουργεί άψογα. Πάρε τέτοια. :)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Με τη μάνικα τους καθάριζες; :D
Πώς μπορεί να τρυπήσει φούρνος;

ξερεις ..........εγω (λεμε) μπορει να την καθαριζα με τροχο (μεγαλο) - 2 ατομα ειμαστε
σπανια δουλευει ο φουρνος......
Της πεθερας μου (παλι νεφ ) αγορασμενη το 1995 ,,,,,,,και με λιγη χρηση 3 ατομων
στην 8τιας τρυπησε και αυτης ο φουρνος.....
αλλους 2 που ξερω με νεφ....προβληματα στο φουρνο ΜΟΝΟ στο φουρνο...
ολα τα αλλα ειναι αψογα

Reaction score
17.406
Η κορυφαία εταιρία ηλεκτρικών συσκευών είναι η Fisher & Paykel.
Δεν σου λέω να αγοράσεις γιατί οι τιμές είναι αλλού.
Δες ας πούμε τον φούρνο της εδώ. Πήγαινε όμως να τις δεις από κοντά και μετά σύγκρινε με τις υπόλοιπες.
Με σωστή χρήση δεν νομίζω να ξαναγοράσεις, οπότε συνολικά συμφέρει.
Χωρίς πολλά φρου-φρού και αρώματα αλλά με ποιότητα. Γύρνα ας πούμε έναν διακόπτη ή δες την ποιότητα βαφής.
Έχουν δε τόση μελέτη που ακόμα και αν χρειαστεί επισκευή μπορεί να την κάνει η νοικοκυρά.

Δεν την γνωρίζω την εταιρεία, και επειδή κορυφαία την χαρακτηρίζεις,έκανα μια περιήγηση με τ όνομα και πρώτα απ ολα μου βγήκαν αναπνευστικές μάσκες.

Συνεχίζοντας το ψάξιμο και κάνοντας το πιο συγκεκριμένο, διάβασα κριτικη από κατοχο πλυντηρίου πιάτων όχι θετική.

Το μόνο συν τους ειναι το σχέδιο - Design γι αυτό και τα προτείνουν σε πολυ ακριβά σύνολα κουζίνας στα οποία προφανώς ταιριάζουν τιμολογιακα . Σχεση απόδοσης - κόστους = 1 αστέρι από πέντε .

Όπως προείπα,δεν εχω ξανακούσει η διαβάσει γι αυτήν την νεοζηλανδικη εταιρεία που ιδρύθηκε το 1934.

https://www.kuechen-atlas.de/bewert...-paykel/52e22a93-df28-4d21-bff9-1c385f8e4e0e/

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428
Δεν την γνωρίζω την εταιρεία, και επειδή κορυφαία την χαρακτηρίζεις,έκανα μια περιήγηση με τ όνομα και πρώτα απ ολα μου βγήκαν αναπνευστικές μάσκες.

Συνεχίζοντας το ψάξιμο και κάνοντας το πιο συγκεκριμένο, διάβασα κριτικη από κατοχο πλυντηρίου πιάτων όχι θετική.

Το μόνο συν τους ειναι το σχέδιο - Design γι αυτό και τα προτείνουν σε πολυ ακριβά σύνολα κουζίνας στα οποία προφανώς ταιριάζουν τιμολογιακα . Σχεση απόδοσης - κόστους = 1 αστέρι από πέντε .

Όπως προείπα,δεν εχω ξανακούσει η διαβάσει γι αυτήν την νεοζηλανδικη εταιρεία που ιδρύθηκε το 1934.

https://www.kuechen-atlas.de/bewert...-paykel/52e22a93-df28-4d21-bff9-1c385f8e4e0e/
Μια εταιρία δεν γίνεται κορυφαία από την σειρά εύρεσης της στο διαδίκτυο ή από το αν βλέπεις διαφημίσεις γύρω σου.
Την κάνουν οι ίδιες οι συσκευές της και η ποιότητα τους.
Το κορυφαίο ας πούμε σπορ αυτοκίνητο της koenigsegg το έχεις ακούσει ή δει να διαφημίζεται?
Αν θέλεις να έχεις ιδία άποψη πήγαινε σε κάποιο κατάστημα που πουλάει ηλεκτρικές συσκευές και συνέκρινε με ότι υπάρχει γύρω.

Υ.Γ.
Σε Γερμανική σελίδα περιμένεις να διαβάσεις καλή κριτική για ανταγωνιστικό προϊόν άλλης χώρας?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.566
Ούτε εγώ τα γνώριζα, αλλά "σφιχτός" φίλος που έφτιαξε hiend κουζίνα πριν λίγα χρόνια, μόνο τέτοια λευκά έβαλε μετά απο πολύ ψάξιμο.

melina

Cargo 200
Reaction score
45.267
Η Fischer-Paykel είναι πολύ καλή εταιρεία και στην Αμερική θεωρείται πρώτο όνομα μαζί με τη liebherr στα ψυγεία. Στην Ευρώπη είναι λιγότερο γνωστή και στην Ελλάδα την ξέρουν ελάχιστοι, το οποίο μεταφράζεται σε πολύ λίγες πωλήσεις. Είναι από Νεα Ζηλανδία! Το μόνο πρόβλημα που βλέπω με αυτές τις συσκευές είναι ότι ο χαμηλός όγκος πωλήσεων δεν δικαιολογεί σοβαρό service team, δίκτυο, άμεση διάθεση ανταλλακτικών. Μπορεί να μη ζητήσει τίποτα ποτέ αλλά όταν ζητήσει μπορεί να περιμένεις πολύ.
Από την άλλη τα bosch, siemens, pitsos, neff επειδή έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο πωλήσεων με την ίδια την εταιρεία (θυγατρική του ομίλου) στη χώρα και όχι κάποιο εισαγωγέα γενικά το service είναι καλύτερο και πιο εύκολο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πέσεις σε περίεργες περιπτώσεις (όπως έπεσα εγώ πέρσι με το ψυγείο και περίμενα το ανταλλακτικό ένα μήνα) αλλά οι πιθανότητες είναι σαφώς πιο λίγες.

Reaction score
29.542
Τα αμερικανάκια δεν πρέπει να τα θεωρούμε σοβαρούς καταναλωτές γιατί απλά δεν είναι.
Οπότε όποιος θέλει ας μιλήσει για ότι θέλει και όποια εταιρεία θέλει , αλλά εκτός της αμερικής.

Reaction score
25.466
Liebherr πρώτο όνομα στα ψυγεία ...
Ήμαρτον ...
Για κάνα γερανό καλοί είναι.

Αδερφέ sugah 750ml μπρίκι δε θα το λεγες λίγο μεγάλο για καφε;
[DOUBLEPOST=1508964239][/DOUBLEPOST]Πριν αλεκτορ και λοιπά

http://www.parousiasi.gr/?product=cilio-μπρικι-350ml-professiona-299601

Τουτέστιν ρισπεκτ Ναούμ
Το μοναδικό πρόβλημα της επαγωγης λύθηκε

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.309
Ξεκινάω!
Η κουζίνα της προγιαγιάς μου, στην υπόγα:

View attachment 81948

Δεν είναι τρύπια. :p Λειτουργεί, αλλά αργεί λίγο. :D

EDIT για τον @tanto:
Μιά πολύ κακομεταχειρισμένη απο τους προηγούμενους φρικτούς ενοικιαστές Siemens του '95-'96 που είναι εγκατεστημένη στο σπίτι που κατοικώ, λειτουργεί άψογα. Πάρε τέτοια. :)

:o:o:o:o
για δες καλέ από πίσω..
γράφει Aουσβιτς ? :p:roflmao:

Reaction score
17.406
Μια εταιρία δεν γίνεται κορυφαία από την σειρά εύρεσης της στο διαδίκτυο ή από το αν βλέπεις διαφημίσεις γύρω σου.
Την κάνουν οι ίδιες οι συσκευές της και η ποιότητα τους.
Το κορυφαίο ας πούμε σπορ αυτοκίνητο της koenigsegg το έχεις ακούσει ή δει να διαφημίζεται?
Αν θέλεις να έχεις ιδία άποψη πήγαινε σε κάποιο κατάστημα που πουλάει ηλεκτρικές συσκευές και συνέκρινε με ότι υπάρχει γύρω.

Υ.Γ.
Σε Γερμανική σελίδα περιμένεις να διαβάσεις καλή κριτική για ανταγωνιστικό προϊόν άλλης χώρας?
Μετά το υστερόγραφο αυτό σαν επιχειρηματολογία σε θέμα ηλεκτρικής κουζίνας....το σταματώ.

Οδήγησε εσυ το κορυφαίο Αυγό του Βασιλιά,απόλαυσε τις βολτουλές σου και μετά μπορείς να μας το προτείνεις για την επόμενη αγορά αυτοκινήτου μας.

Φιλικά.

Reaction score
1.078
ξερεις ..........εγω (λεμε) μπορει να την καθαριζα με τροχο (μεγαλο) - 2 ατομα ειμαστε
σπανια δουλευει ο φουρνος......
Της πεθερας μου (παλι νεφ ) αγορασμενη το 1995 ,,,,,,,και με λιγη χρηση 3 ατομων
στην 8τιας τρυπησε και αυτης ο φουρνος.....
αλλους 2 που ξερω με νεφ....προβληματα στο φουρνο ΜΟΝΟ στο φουρνο...
ολα τα αλλα ειναι αψογα
Βρε μήπως ψήσατε κανένα alien; :focus:
Μήπως υπερβάλλεις λιγάκι;

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members
38.513
Νεότερο μέλος
panosvlachos89