Ηλεκτρική κουζίνα

Reaction score
7.089
Ψαχνουμε για ελευθερη η εντοιχιζομενη κουζινα?
ελευθερη,οι εντιχοιζομενες συσκευες και αν ειναι δεσμευση......

Θελω να ευχαριστησω ολους οσους συμμετεχουν στο νημα,ειναι πολυ χρησιμη η συμμετοχη σας,η συζυγος διαβασε πριν λιγο (της εστειλα το λινκ) την ανταλλαγη αποψεων και στελνει και αυτη τις ευχαριστιες της.

Θυμηθηκα οτι κατι μου ειχε πεταξει για τις επαγωγικες κουζινες (δεν τις γνωριζα το ομολογω),αλλα αυτο σημαινει νεα κατραρολικα και τελικα μεγαλο κοστος.

Κατι τελευταιο,το εργοστασιο της pitsos στην χωρα μας κλεινει,αυτο πρακτικα τι σημαινει? η συναρμολογηση δεν γινταον εδω απο οσο ξερω,αρα απλα κατασκευαζαν καποια εξαρτηματα για τις συσκευες και τα εστελναν αλλου για συναρμολογηση? Ξερει κανεις?

Reaction score
2.316
Στις ελευθερες πεφτει πολυ φασον.Απ την αλλη αλλαζουν πιο ευκολα.Παρε μια να σου αρεσει στο ματι και οχι πολυ ακριβη.Και τελικα 10 χρονια να σου βγαλει την αλλαζεις χωρις να κλαις χιλιαρικα.....

Reaction score
25.458
εκει ειναι που θες αλλα σκευη.
στην επαγωγικη παιζουν σχεδον τα παντα

Reaction score
1.391
Αν θέλεις να μαγειρεύεις στο μισό περίπου χρόνο.. κερτινγκ
[DOUBLEPOST=1509013682][/DOUBLEPOST]Φυσικά η καθε εταιρία έχει κ τα διάφορα μοντελα της

Reaction score
7.089
Γιατί; Τί σας λείπει; Τί περισσεύει;
Eμενα τιποτα,στη συζυγο λειπουν....θελει καινουργια και ντιζαινια, γιατι αυτη λεει την εχει χρονια (πριν την γνωρισω),αργει λεει να ψησει,η μικρη (η κορη μας) λεει πειραζει τους διακοπτες και θελει αλλη με βυθιζομενους κλπ. Εγω για τετοιες συσκευες ειμαι της γνωμης που διατυπωσε ο συντροφος λιγο πιο πανω,αγοραζεις κατι αξιοπιστο με λογικα ομως χρηματα,χωρις πολλα μπιχλιμπιδια και εφε και οταν την βαρεθεις την πετας. Αλλα αν μπλεξεις με γυναικες απο τη μια και οταν εχεις και αλλαγη ηχειων στα πλανα σου......ε κανεις τον μ@λακα.

Siemens και bosch τελικα φαινονται οι πιο αξιοπιστες αλλα μου θυμιζουν τα audi στην χωρα μας.....αν χαλασει κατι το πληρωνεις χρυσο.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.579
Αν θέλεις να μαγειρεύεις στο μισό περίπου χρόνο.. κερτινγκ
Πώς γίνεται αυτό;

Έχει διπλάσια watt κατανάλωσης; :rolleyes:

Reaction score
67
καλησπερα τα πραγματα οσον αφορα τις ηλ.συσκευες εχουν ως εξης, καταρχην αυτο που ειπε ο φιλος petermeni για τα fisher and paykel ειναι σωστα ειναι μια κλαση επανω οσο αφορα ποιοτητα κατασκευης και αντοχη απο τις γνωστες μαρκες που υπαρχουν στην ελλαδα,εκτος απο τη miele που ειναι αλλου ειδικα στα πλυντηρια ρουχων αλλα οποιος παρει miele πρεπει να εχει υποψην του οτι τα ανταλλακτικα της ειναι πανακριβα και δεν υπαρχουν αλλου παρα μονο στην εταιρια,απο κει και περα η εμπειρια μου λεει ατι παιζει ρολο και τι συσκευη θελεις να αγορασεις πχ αν ηθελα ψυγειο θα πηγαινα σε sharp η fisher and paykel για πλυντηριο ρουχων σε bosch.αλλο ενα πραγμα πολυ σημαντικο ειναι το service και η διαθεσιμοτητα των ανταλλακτικων σε αυτο το τομεα μακραν καλυτερη ειναι η pitsos siemens bosch

melina

Cargo 200
Reaction score
45.256
Κατι τελευταιο,το εργοστασιο της pitsos στην χωρα μας κλεινει,αυτο πρακτικα τι σημαινει? η συναρμολογηση δεν γινταον εδω απο οσο ξερω,αρα απλα κατασκευαζαν καποια εξαρτηματα για τις συσκευες και τα εστελναν αλλου για συναρμολογηση? Ξερει κανεις?
Δεν σε επηρεάζει το θέμα καθόλου.

Reaction score
725
Α ξεχασα να πω τα αυτονομα μάτια ειναι μικτα,δηλαδη 2 ματια αεριου και 2 ηλεκτρικά.
99% τα αερίου χρησιμοποιούμε.

Reaction score
2.316
Τρεις ομιλοι βγαζουν την πολυ μεγαλη πλειοψηφια των λευκων συσκευων....

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.511
Νεότερο μέλος