- Reaction score
- 1.391
Δε νομίζω...Πώς γίνεται αυτό;
Έχει διπλάσια watt κατανάλωσης;![]()
Μακαρονάδα 3 λεπτά λιγότερο..
Γεμιστά κ κοτόπουλο στο φούρνο 25 λεπτά λιγότερο..
Κέικ 15 λεπτά λιγότερο..
Σε κάλυψα?
Δε νομίζω...Πώς γίνεται αυτό;
Έχει διπλάσια watt κατανάλωσης;![]()
Εν συγκρίσει προς την ελεύθερη, η εντοιχισμένη κουζίνα πλεονεκτεί. Πολύ. Η καλύτερη λύση είναι να βάλετε μια κουζίνα εντοιχισμένη με ελεύθερες εστίες, κατά προτίμηση με κεραμική πλάκα. Η πλάκα μπαίνει σε ανάλογη τρύπα στον πάγκο και κρέμεται από την πατούρα της, οπότε ο πάγκος είναι συνεχής, και ασύγκριτα πιο εύχρηστος. Δεν υπάρχει δηλαδή ο πονοκέφαλος της σώρρευσης σκουπιδιών στις χαραμάδες ένθεν και ένθεν της κουζίνας (πατάτες, φλούδια, υγρά, σκόνη, διάφορα).ελευθερη,οι εντιχοιζομενες συσκευες και αν ειναι δεσμευση...
Μήπως η κουζίνα σου έχει ρολόι που παεί αργά, οπότε σου φαίνεται ότι μαγειρεύει γρήγορα;Δε νομίζω...
Μακαρονάδα 3 λεπτά λιγότερο..
Γεμιστά κ κοτόπουλο στο φούρνο 25 λεπτά λιγότερο..
Κέικ 15 λεπτά λιγότερο..
Σε κάλυψα?![]()
οι σοβαρές λύσεις, είναι με ανακλαστικούς οπτοζεύκτες ή χωρητικές επαφές και μπαίνουν κάτω από το τζάμι, οπότε δεν υπάρχει διακοπή της επιφάνειας....Αποφύγετε κάτι αηδίες που κυκλοφορούν με τα ρυθμιστικά στο επάνω μέρος, δίπλα στις εστίες. Η κεραμική πλάκα πρέπει να είναι συνεχής και "σκέτη" ώστε να σφουγγαρίζεται εύκολα, με τα χειριστήρια στην πρόσοψη για να μην κινδυνεύουν από χυμένο φαΐ
Με cortana που θα του λέει πότε και τι θέλει να φάει πριν ακόμα πεινάσει, δεν θα είναι καλύτερα;Εγω λεω να βαλει με Alexa και φωνητικες εντολες !!
Με τους 2 φούρνους τις μάνας μου αξίας 1500 κ 1800 έκαστος...Μήπως η κουζίνα σου έχει ρολόι που παεί αργά, οπότε σου φαίνεται ότι μαγειρεύει γρήγορα;
Επίσης μαγειρεύει πιο γρήγορα σε σχέση με τι/ποια; Με το φούρνο της γιαγιάς του Zizik;
υγ χρόνια πολλά
[DOUBLEPOST=1509033696][/DOUBLEPOST] οι σοβαρές λύσεις, είναι με ανακλαστικούς οπτοζεύκτες ή χωρητικές επαφές και μπαίνουν κάτω από το τζάμι, οπότε δεν υπάρχει διακοπή της επιφάνειας.