- Reaction score
- 107
α μονο ετσι; δεν εχω premιum.. δεν πειραζει εξαλλου το Spotify εχει υποδεεστερο ηχο.. ευχαριστωTo Spotify εμφανίζει το pioneer στις διαθέσιμες συσκευές ? Υπ'οψιν πρεπει να είναι στο ιδιο δυκτιο και premιum συνδρομή !
α μονο ετσι; δεν εχω premιum.. δεν πειραζει εξαλλου το Spotify εχει υποδεεστερο ηχο.. ευχαριστωTo Spotify εμφανίζει το pioneer στις διαθέσιμες συσκευές ? Υπ'οψιν πρεπει να είναι στο ιδιο δυκτιο και premιum συνδρομή !
Απο ποιο;α μονο ετσι; δεν εχω premιum.. δεν πειραζει εξαλλου το Spotify εχει υποδεεστερο ηχο.. ευχαριστω
Τα συγκρίνεις με ίδιο dac? Αν το περνάς πάλι μέσα από τον AV, δεν θα το ευχαριστηθείς.Ξαναέκανα το τέστ Α-Β tidal vs cd. Πάλι τα ίδια μου έβγαλε. Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει.!
TIDAL πνιγμένη μεσαία , πιο μπροστά τα μπάσα πρίμα.
CD μπροστά η μασαία σχεδόν σε ευθεία με τα μπάσα πρίμα.
Μα αυτό λέω παιδιά , από το τάμπλετ , παίζω στο κύριο σύστημα.Δεν γινεται ομως απο ταμπλετ, μονον απο pc![]()
Κοίτα Δημήτρη , δεν είναι ένας απλός AV αλλά ένας εξαιρετικός PREPRO. Περνάει το σήμα direct στην έξοδο από το dac.Χωρίς άλλη ενδιάμεση επεξεργασία. Υποστηρίζει DSD και DXD, και ότι άλλο σχεδόν μπορεί να φανταστεί κανείς.Τα συγκρίνεις με ίδιο dac? Αν το περνάς πάλι μέσα από τον AV, δεν θα το ευχαριστηθείς.
Κάνε και τη ρύθμιση που σου λέει ο Βαγγέλης.
Δοκίμασε τότε και το cd μεσω του Denon, κάνε αυτή την σύγκριση αν έχεις διάθεσηΚοίτα Δημήτρη , δεν είναι ένας απλός AV αλλά ένας εξαιρετικός PREPRO. Περνάει το σήμα direct στην έξοδο από το dac.Χωρίς άλλη ενδιάμεση επεξεργασία. Υποστηρίζει DSD και DXD, και ότι άλλο σχεδόν μπορεί να φανταστεί κανείς.
Aν μιλαμε για ποιοτητα, μεταξυ spotify premium και tidal (εχω δοκιμασει και τα 2), η διαφορα υπερ του Tidal ειναι τεραστια για μενα. Καμια σχεση με το spotify premium. Πολυ κατωτερο το τελευταιο.Υπάρχει και το Deezer. Το έχετε υπόψη; Με τεράστια database τραγουδιών και εξαιρετική ποιότητα ήχου!
Εγώ βαθμολογώ Deezer και Spotify ισοβαθμία στην πρώτη θέση και Tidal στη δεύτερη.
Γιάννη το CD σου έχει σχεδίαση τέτοια, που δικαιολογεί όχι μόνο αυτή τη διαφορά από Tidal, αλλά κι άλλη τόση.Ξαναέκανα το τέστ Α-Β tidal vs cd. Πάλι τα ίδια μου έβγαλε. Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει.!
TIDAL πνιγμένη μεσαία , πιο μπροστά τα μπάσα πρίμα.
CD μπροστά η μασαία σχεδόν σε ευθεία με τα μπάσα πρίμα.

"Πολυ" δεν θα το ελεγα- παιζοντας ομως μεσω dacAν μιλαμε για ποιοτητα, μεταξυ spotify premium και tidal (εχω δοκιμασει και τα 2), η διαφορα υπερ του Tidal ειναι τεραστια για μενα. Καμια σχεση με το spotify premium. Πολυ κατωτερο το τελευταιο.
Σταμάτη δεν παίζει το tablet αλλά ο denon ως dac. Το cdp-xa7es είναι μία κατηγορία από μόνο του ούτως ή άλλως. Απλώς οι διαφορές μεταξύ τους θεωρώ ότι δεν δικαιολογούνται.Γιάννη το CD σου έχει σχεδίαση τέτοια, που δικαιολογεί όχι μόνο αυτή τη διαφορά από Tidal, αλλά κι άλλη τόση.
Μιλάμε συγκρίνεις την κορυφαία κατασκευαστικά συσκευή CD της Sony, με Tidal μέσω tablet?
![]()
Ναι τέτοια λέγε μας και εσύ να μας τρελάνεις τελείως.Υπάρχει και το Deezer. Το έχετε υπόψη; Με τεράστια database τραγουδιών και εξαιρετική ποιότητα ήχου!
Εγώ βαθμολογώ Deezer και Spotify ισοβαθμία στην πρώτη θέση και Tidal στη δεύτερη.
..τελος οι συνδρομες! Δε σου φτανουν οι τρεις;Komhst πας φιρι φιρι να παρουμε και 4η συνδρομη;![]()
Χρεωκοπησαμε..τελος οι συνδρομες! Δε σου φτανουν οι τρεις;
.οχι, οχι ακομα, υπαρχει αρκετο λιπος ακομη, δε σωθηκε!!!!Χρεωκοπησαμε![]()
Δεν τα έχει ακριβώς έτσι καταχωρημένα. Π.χ. το CD «Αθανασία» (Athanasia) τό βρίσκει αν ψάξεις Manolis Mitsias ή Dimitra Galani και όχι Manos Chatzidakis.To Deezer free στην αναζητηση "Chatzidakis" βγαζει ...τρια (3) αλμπουμ!
Το Spotify (premium ομως) ΟΛΑ του!
Όπως πολύ σωστά είπε κι ο Γιάννης παραπάνω το Tidal είναι σαν να έχει ένα ελαφρύ loudness. Αυτό ίσως να ακούγεται πιο ευχάριστα στο αυτί και να «πείθει» για καλύτερη ποιότητα ήχου.Aν μιλαμε για ποιοτητα, μεταξυ spotify premium και tidal (εχω δοκιμασει και τα 2), η διαφορα υπερ του Tidal ειναι τεραστια για μενα. Καμια σχεση με το spotify premium. Πολυ κατωτερο το τελευταιο.