ελληνιδα και αλβανος=ρατσισμος

Status
Not open for further replies.

Reaction score
2.343
Αντωνία μου εγω εχω γνωστο ζευγάρι, Αλβανο με Ελληνίδα και ειναι μια χαρά όλα στην ζωή τους! Συμπαθέστατα και πολύ καλά παιδιά και οι δύο. Εχουν τους φίλους τους και τον κοινωνικο τους περίγυρο και δεν αντιμετωπιζουν κανένα ρατσισμό απο όσο ξέρω! Τα πράγματα δεν ειναι τόσο άσχημα όσο νομίζεις, η Ελληνικη κοινωνία πιστευώ οτι ειναι αρκετά ανοιχτομυαλη πλέον. Αλλα όλα αυτά τι σχέση έχουν με ενα τεχνολογικό σαιτ. Εχεις τουλάχιστον και καμιά αγάπη για τα ενεργά ηχεια η τα πικαπ? :D

Reaction score
14.713
Γεια σας λέγομαι Αντωνία Είμαι 19 και θέλω να ρωτησω για ποιο λόγο όταν μια ελληνίδα βγαίνει η έχει σχέση με αλβανό όλοι κοιτάνε με μισό μάτι?γενικά και εγώ αλλά και άλλες ελληνίδες αυτό βλέπουμε γιατί?για να τους επιλέξαμε κάτι ξέρουμε παραπάνω.....αυτο!!!
Γεια σου αντωνια καλωσορισες στην παρεα μας....Ενεργα να παρεις...

Reaction score
7
Γειά σου Αντωνία. Νομίζω είναι καλοί οι Αλβανοί αλλά με μαύρο έχεις βγει ποτέ?
Όχι μόνο με αλβανούς δεν Είμαι ξενομανεις αλλά μ'αρέσουν οι αλβανοί κάνουν τέλειο κρεβατι
[DOUBLEPOST=1518024991][/DOUBLEPOST]
Το όλοι σημαίνει ότι και οι Αλβανοί σας κοιτάνε με μισό μάτι?
Έλληνες μονο

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Όχι μόνο με αλβανούς δεν Είμαι ξενομανεις αλλά μ'αρέσουν οι αλβανοί κάνουν τέλειο κρεβατι
Προφανώς δεν έχεις δοκιμάσει με μαύρο γι αυτό το λες.

Reaction score
7
Αντωνία μου εγω εχω γνωστο ζευγάρι, Αλβανο με Ελληνίδα και ειναι μια χαρά όλα στην ζωή τους! Συμπαθέστατα και πολύ καλά παιδιά και οι δύο. Εχουν τους φίλους τους και τον κοινωνικο τους περίγυρο και δεν αντιμετωπιζουν κανένα ρατσισμό απο όσο ξέρω! Τα πράγματα δεν ειναι τόσο άσχημα όσο νομίζεις, η Ελληνικη κοινωνία πιστευώ οτι ειναι αρκετά ανοιχτομυαλη πλέον. Αλλα όλα αυτά τι σχέση έχουν με ενα τεχνολογικό σαιτ. Εχεις τουλάχιστον και καμιά αγάπη για τα ενεργά ηχεια η τα πικαπ? :D
Έγραψα σε γενικά θεματα.εγώ και παντρεμένη ξέρω αλλά και πάλι την απαξιώνουν

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.325
έχουμε αν θέλεις και μια ειδική κατηγορία για στρώματα..μπορείς να μοιραστείς τις εμπειρίες σου και εκεί:D

απάντα όμως και στο φίλο να έχουμε μια ολοκληρωμένη άποψη για σένα..:roflmao::roflmao:
Γειά σου Αντωνία. Νομίζω είναι καλοί οι Αλβανοί αλλά με μαύρο έχεις βγει ποτέ?

Reaction score
584
Αυτό κάνω αλλά σε φέρνει σε δύσκολη θέση εντάξει Είμαι ελληνίδα αλλά γουστάρω να Είμαι με αλβανό τι να κανω
Ο καιρός θα δείξει αν έχεις κάνει καλή επιλογή ανθρώπου,το μεγαλύτερο ποσοστό αλβανων παντός δεν είναι εντάξει εκτός αν τράβηξες Τζόκερ

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.325
Αλλα όλα αυτά τι σχέση έχουν με ενα τεχνολογικό σαιτ. Εχεις τουλάχιστον και καμιά αγάπη για τα ενεργά ηχεια η τα πικαπ? :D
μόνο για τα καλώδια
όπως επίσης γνωρίζει Γαλλικά,πιάνο,κλαρίνο και στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την ιππασία :p:lol::lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Είναι βίτσιο δεν έχει να κάνει με το μέγεθος που λες σε πληροφορο οι αλβανοί έχουν μεγεθος
Ανατομικά είναι λίγο δύσκολο οι Αλβανοί να έχουν το... δικό μας μέγεθος, αλλά σε γενικές γραμμές δεν φημίζονται κιόλας για το κρεβάτι. Σε κάθε περίπτωση μια δοκιμή με μαύρο πιστεύω ότι θα σε πείσει. Δεν είναι τυχαίο το γνωστό ρητό: once you go black you never go back...

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης