- Reaction score
- 83.325

μη βρε...περιμεντε..ακόμα δεν έβρασε ο καφές
ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕ ΠΑΟΚΤΖΗ ΜΗΠΩΣ?Γειά σου Αντωνία. Νομίζω είναι καλοί οι Αλβανοί αλλά με μαύρο έχεις βγει ποτέ?
Να παρεις καφετιερα...
μη βρε...περιμεντε..ακόμα δεν έβρασε ο καφές![]()
Γεια σου αντωνια καλωσορισες στην παρεα μας....Ενεργα να παρεις...Γεια σας λέγομαι Αντωνία Είμαι 19 και θέλω να ρωτησω για ποιο λόγο όταν μια ελληνίδα βγαίνει η έχει σχέση με αλβανό όλοι κοιτάνε με μισό μάτι?γενικά και εγώ αλλά και άλλες ελληνίδες αυτό βλέπουμε γιατί?για να τους επιλέξαμε κάτι ξέρουμε παραπάνω.....αυτο!!!
Όχι.Βγάζει μάτι οτί είναι μούφα η δουλεια...μηπως παίζει κανα διπλό προφίλ?
τι φάση....να βγαίνεις βόλτα και να βλέπεις παντού τέτοιουςΤο όλοι σημαίνει ότι και οι Αλβανοί σας κοιτάνε με μισό μάτι?
Όχι μόνο με αλβανούς δεν Είμαι ξενομανεις αλλά μ'αρέσουν οι αλβανοί κάνουν τέλειο κρεβατιΓειά σου Αντωνία. Νομίζω είναι καλοί οι Αλβανοί αλλά με μαύρο έχεις βγει ποτέ?
Έλληνες μονοΤο όλοι σημαίνει ότι και οι Αλβανοί σας κοιτάνε με μισό μάτι?
Βγάζει μάτι οτί είναι μούφα η δουλεια...μηπως παίζει κανα διπλό προφίλ?
Προφανώς δεν έχεις δοκιμάσει με μαύρο γι αυτό το λες.Όχι μόνο με αλβανούς δεν Είμαι ξενομανεις αλλά μ'αρέσουν οι αλβανοί κάνουν τέλειο κρεβατι
Έγραψα σε γενικά θεματα.εγώ και παντρεμένη ξέρω αλλά και πάλι την απαξιώνουνΑντωνία μου εγω εχω γνωστο ζευγάρι, Αλβανο με Ελληνίδα και ειναι μια χαρά όλα στην ζωή τους! Συμπαθέστατα και πολύ καλά παιδιά και οι δύο. Εχουν τους φίλους τους και τον κοινωνικο τους περίγυρο και δεν αντιμετωπιζουν κανένα ρατσισμό απο όσο ξέρω! Τα πράγματα δεν ειναι τόσο άσχημα όσο νομίζεις, η Ελληνικη κοινωνία πιστευώ οτι ειναι αρκετά ανοιχτομυαλη πλέον. Αλλα όλα αυτά τι σχέση έχουν με ενα τεχνολογικό σαιτ. Εχεις τουλάχιστον και καμιά αγάπη για τα ενεργά ηχεια η τα πικαπ?![]()
έχουμε αν θέλεις και μια ειδική κατηγορία για στρώματα..μπορείς να μοιραστείς τις εμπειρίες σου και εκείΌχι μόνο με αλβανούς δεν Είμαι ξενομανεις αλλά μ'αρέσουν οι αλβανοί κάνουν τέλειο κρεβατι
Γειά σου Αντωνία. Νομίζω είναι καλοί οι Αλβανοί αλλά με μαύρο έχεις βγει ποτέ?
Fake Ναι αλαξτε σελιδαΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ....
ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΚΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΒΑΡΤΙΣ.......![]()
γιατι ρε Χαρι? και εγω οταν ειπα στην μανα μου οτι θα παντρευτω Αλβανο...στραβα με κοιταξεσυμβαίνει στ'αλήθεια αυτό τώρα?
Είναι βίτσιο δεν έχει να κάνει με το μέγεθος που λες σε πληροφορο οι αλβανοί έχουν μεγεθοςΠροφανώς δεν έχεις δοκιμάσει με μαύρο γι αυτό το λες.
Ο καιρός θα δείξει αν έχεις κάνει καλή επιλογή ανθρώπου,το μεγαλύτερο ποσοστό αλβανων παντός δεν είναι εντάξει εκτός αν τράβηξες ΤζόκερΑυτό κάνω αλλά σε φέρνει σε δύσκολη θέση εντάξει Είμαι ελληνίδα αλλά γουστάρω να Είμαι με αλβανό τι να κανω
μόνο για τα καλώδιαΑλλα όλα αυτά τι σχέση έχουν με ενα τεχνολογικό σαιτ. Εχεις τουλάχιστον και καμιά αγάπη για τα ενεργά ηχεια η τα πικαπ?![]()
Ανατομικά είναι λίγο δύσκολο οι Αλβανοί να έχουν το... δικό μας μέγεθος, αλλά σε γενικές γραμμές δεν φημίζονται κιόλας για το κρεβάτι. Σε κάθε περίπτωση μια δοκιμή με μαύρο πιστεύω ότι θα σε πείσει. Δεν είναι τυχαίο το γνωστό ρητό: once you go black you never go back...Είναι βίτσιο δεν έχει να κάνει με το μέγεθος που λες σε πληροφορο οι αλβανοί έχουν μεγεθος