ελληνιδα και αλβανος=ρατσισμος

Status
Not open for further replies.

Reaction score
20.853
Αντωνία πως και μπήκες να πεις τον πόνο σου εδώ πέρα; Γιατί όχι σε κάποιο άλλο φόρουμ?
Ήταν ανοιχτή η πόρτα, είδε φως, και μπήκε... Βέβαια γιατί έκατσε δεν καταλαβαίνω... :rolleyes::roflmao:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.791
Μετά απο απαίτηση S, ο οποίος με απείλησε οτι θα έρθει να με δείρει, ξεκλειδώνεται για σήμερα.
Α, με πήρε και ο Ιδρυτής που τον πήρε ο S.
Άντε να δούμε γιατί με είχε πιάσει ένα άγχος για την κατάληξη της κουβέντας.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Μπλεξανε οι μεγαλοτσ@@νοι και το φαγανε το κοριτσι. Μη πει καποιος τον πονο του, κατευθειαν μπουλινγκ. Και που ξερετε ρε αγκορια οτι οι Ελληναρες τον εχουν μεγαλυτερο απο τους Αλβανους? Θα ελεγα τιποτα για προσωπικες εμπειριες αλλα ειναι βαρυ και ειναι κριμα. Κοπελια προχωρα με το αγορι σου, και εγω εχω ακουσει οτι τα ξαντελφια κανουν αγριο κρεβατι. Οι Ελληναρες εχουμε γινει πολυ λαιτ. Στο πληκτρολογιο ειμαστε βεβαια πολυ αντρες. Οι Αλβανοι ειναι σαφως πιο μπρουταλ. Δηλαδη αυτο που θελουν οι γυναικες. Στην διαθεση σου για οποιαδηποτε απορια.

ika

News
Reaction score
16.759
Νομίζω το θέμα λύνεται, αν τα παιδιά πηγαίνουν σε στέκια που δεν συχνάζουν Έλληνες

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.187
εμ, τη φαγατε την κοπελα, αμα αρχισει να λεει για ενεργα και subwoofer και ηχεια και καλωδια , οπως θα πρεπε δηλαδη σ ενα τετοιο forum , εκει να σας δω...

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517