Zappiti 4K player Duo, UHD, Dolby Atmos

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.936
Τα αρχαία μας Dune παίζουν Atmos απ' το δίκτυο, δε θα παίζει αυτό; :)
Και εγω αυτο εχω,αλλα το mini, που δεχεται μονον εξωτ.σκληρους δισκους ,και τους βλεπει μια χαρα και σχετικα γρηγορα.Με τον Explorer εχω και εγω προβλημα ,δηλαδη δεν με συνδεει παντα,και αργει. Βεβαιως , πρεπει να ειναι συνδεδεμενο με το διαδικτυο .Παρατηρησα σημαντικη βελτιωση,οταν στο πρωτο αναμα του player,το αφησω για 4-5 λεπτα σε ηρεμια να φορτωσει πληρως,και μετα ξεκιναω τη συνδεση με τον Explorer.
:idk:

Reaction score
210
Φιλε Γιαννη ,η διαδικασια εναρξης εχει ως εξης .Απο την εναυση,μεχρι να εμφανιστει το κυκλακι του Ζ που γυριζει και δειχνει οτι αρχιζει το μπουταρισμα,περναει λιγος χρονος.Μολις μπουταρει και εμφανισει το εικονιδιο ''ZAPPITI EXPLORER" ,Πρεπει να περιμενεις ακομα (λιγο η πολυ,εξαρταται απο το τι κατεβαζεις εκεινη την ωρα) μεχρι να συνδεθει στο Internet ασυρματα σε εμενα προσωρινα. Τωρα,αν εκανες το λαθος και πατησες στο εικονιδιο του Explorer πριν αποκατασταθει η επικοινωνια με το διαδικτυο , δεν σε συνδεει,ακομα κι αν καποια στιγμη πραγματοποιηθει η συνδεση. Σε τετοια περιπτωση εγω το σβυνω ,και παλι απο την αρχη.Αυτα βεβαια στο δικο μου μοντελο,To mini 4K-HDR. Τι τα θες ομως ....... οταν αρχιζει να παιζει,ειδικα τα UHD αρχεια,με το HDR στο ΟΝ ,τα ξεχνας ολα. Τελος με την ευκαιρια,να πω ,οτι θα ηθελα και απο αλλους συμφορουμιτες αποψεις -εντυπωσεις απο το Zappiti. Η ανταλλαγη αποψεων-εντυπωσεων αλλωστε δινει ουσια και αξια στην υπαρξη του AV/SITE, μεσω του οποιου υπηρετουμε το Χομπυ μας.

Reaction score
2
Φιλε Γιαννη ,η διαδικασια εναρξης εχει ως εξης .Απο την εναυση,μεχρι να εμφανιστει το κυκλακι του Ζ που γυριζει και δειχνει οτι αρχιζει το μπουταρισμα,περναει λιγος χρονος.Μολις μπουταρει και εμφανισει το εικονιδιο ''ZAPPITI EXPLORER" ,Πρεπει να περιμενεις ακομα (λιγο η πολυ,εξαρταται απο το τι κατεβαζεις εκεινη την ωρα) μεχρι να συνδεθει στο Internet ασυρματα σε εμενα προσωρινα. Τωρα,αν εκανες το λαθος και πατησες στο εικονιδιο του Explorer πριν αποκατασταθει η επικοινωνια με το διαδικτυο , δεν σε συνδεει,ακομα κι αν καποια στιγμη πραγματοποιηθει η συνδεση. Σε τετοια περιπτωση εγω το σβυνω ,και παλι απο την αρχη.Αυτα βεβαια στο δικο μου μοντελο,To mini 4K-HDR. Τι τα θες ομως ....... οταν αρχιζει να παιζει,ειδικα τα UHD αρχεια,με το HDR στο ΟΝ ,τα ξεχνας ολα. Τελος με την ευκαιρια,να πω ,οτι θα ηθελα και απο αλλους συμφορουμιτες αποψεις -εντυπωσεις απο το Zappiti. Η ανταλλαγη αποψεων-εντυπωσεων αλλωστε δινει ουσια και αξια στην υπαρξη του AV/SITE, μεσω του οποιου υπηρετουμε το Χομπυ μας.

Reaction score
7
και δοκίμασα φυσικά το Dolby Atmos Demostration Disk 2014, γιατί το 2015 δεν έχει ολοκληρώσει το κατέβασμα ακόμη (κάποιο γρήγορο link?)... Είναι ωραίο να βλέπεις και να ακούς 4Κ με Dolby Atmos... Μαγεία.....

και ο ενισχυτής μου, λίγο θολές οι φωτο...αλλά διακρίνονται καθαρά τα αποτελέσματα...

Να κάνω μια ίσως "χαζή" ερώτηση;

Γιατί να προμηθευτεί κάποιος media player με τόσο "δυνατό" ενισχυτή, όπως της εικόνας; Εννοώ εφόσον τον ήχο τον αποκοδικοποιεί ο ενισχυτής και το αρχείο βίντεο η τηλεόραση (που οι καινούριες τηλεοράσεις παίζουν σχεδόν τα πάντα) γιατί να προμηθευτεί κάποιος και έξτρα media player;

Βασικά τώρα το ψάχνω το θέμα και θα ήθελα την βοήθειά σας:
Πρόσφαρα αγόρασα την Samsung UE55MU8002 και ενώ παίζει όλα τα 4k videos που κατέβασα, ο ήχος δεν επιστρέφει από την TV στο Home Cinema (μέσω ARC) ως 5.1 αλλά ως stereo.

Μέχρι σήμερα έπαιζα όλα τις ταινίες από εξωτερικό δίσκο που συνέδεα στο Home Cinema (Samsung HT-H5550) και το HC έπαιζε όλα τα αρχεία βίντεο και ήχου χωρίς πρόβλημα (με ελληνικούς υπότιτλους) (Η σύνδεση ήταν USB -> HC -> TV μέσω HDMI). Το HC όμως δεν υποστηρίζει 4K ταινίες με αποτέλεσμα να μην μπορώ να συνδέσω τον εξωτερικό δίσκο στο HC αλλά απευθείας στην tv αλλά έτσι δεν έχω τον 5.1 ήχο της ταινίας...

Τι να κάνω;;;;; Θέλω να βλέπω 4K ταινίες με πολυκάναλο ήχο από το Home Cinema.

Υπάρχει περίπτωση να ορίσω η τηλεόραση να μην επεξεργάζεται τον ήχο και να τον στέλνω με digital passthrough στο HC ούτως ώστε να παίζει ο πολυκάναλος ήχος; (Δυστυχώς δεν βρήκα κάπου τέτοια επιλογή).

Υπάρχει άλλος τρόπος σύνδεσης των συσκευών;

Εάν προμηθευτώ κάποιο media player θα λυθεί το πρόβλημά μου (βίντεο 4Κ και πολυκάναλος ήχος)

Με αγορά καινούριου ενισχυτή (όπως της εικόνας) θα λυθεί το πρόβλημα (εξού και η "χαζή" ερώτηση στην αρχή του θέματος).

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!

Reaction score
2.654
Το δικό μου που μου έκανε συνεχώς προβλήματα, το πήγα στην αντιπροσωπεία για έλεγχο και μου είπαν πως δε βρήκαν τίποτα. Τους παίζει τα πάντα. Εδώ και 2 βδομάδες που τελειώσανε με τον έλεγχο, δεν έχω πάει να το πίσω. Δε βρίσκω το λόγο από την στιγμή που μου λένε πως όλα καλά...

Reaction score
8
Γειας σας παιδιά ,
Αγόρασα πρόσφατα το player του τίτλου , μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω έτοιμα setup για το Kodi ?
Thx

Reaction score
4
Ευχαριστώ πολύ
Γεια σας και απο μένα. Μόλις αγορασα το zappiti 4k mini HDR και ακόμα δε το έχω συνδέσει. Μια ερώτηση όσον αφορα το magic pixel που προσφέρει ως δυνατότητα. Βλεπετε πραγματικα διαφορα στην απεικόνιση σε οθόνες έως 1080p; Με την αναβάθμιση που διαθετει στην εικόνα.Περισσοτερες εντυπωσεις μολις το συνδεσω και το σεταρω . Ευχαριστώ.

Reaction score
4
και τα περιφερειακά του που συνοδεύουν το Zappiti 4K, το τηλεκοντρόλ του, ένα ασύρματο πληκτρολόγιο - mouse (πολύ βολικό), διαφορετικά καλώδια για το τροφοδοτικό , αμερικάνικο, αγγλικό, ευρωπαϊκό, αυστραλιανό, ενα καλώδιο HDMI 2.0, ενα καλώδιο microUSB->USB και ένα καλώδιο για αναλογική σύνδεση composite, καθώς δεν διαθέτει SCART. Μαζί και το manual στα Αγγλικά.

και η πίσω όψη του Zappiti 4K, οπου μπορούμε να δουμε τις 2 θύρες USB-2 ( σύνολο 4 x USB-2, 1 x USB-3), τη θύρα HDMI out, αλλά και την HDMI in (!) . Επίσης τις εξόδους Optical και AV analog και την Ethernet 1 Gbit και τον διακόπτη ON/OFF.
Εχει επίσης και 2 κεραίες Wi-Fi 300Mbit.

Αυτή η βίδα που φαίνεται στο πάνω κεντρικό σημείο του Zappti, είναι και η μοναδική που ανοίγει το πάνω καπάκι του player... ευκολία !

Καλησπέρα σας. Η hdmi in σε τι μπορεί να μας ωφελήσει;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.095
Members
38.528
Νεότερο μέλος
Nikos67