Hypex nc 400 build

Sugah

Ζαχαρούλης
Reaction score
3.326
Τα Dynaudio με ταπωμενο το ριφλεξ τα ακούσατε;
Όπως τα έχετε στήσει είναι πολύ κοντά στον πίσω τοίχο και επειδή είναι σε γωνία φουσκώνει πολύ, το ήδη φουσκωμένο μπάσο τους

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
6.236
Τα Dynaudio με ταπωμενο το ριφλεξ τα ακούσατε;
Όπως τα έχετε στήσει είναι πολύ κοντά στον πίσω τοίχο και επειδή είναι σε γωνία φουσκώνει πολύ, το ήδη φουσκωμένο μπάσο τους
ναι το εχω δοκιμασει να κλεισω το ρεφλεξ και ειχε μια μικρη διαφορα αλλα οχι πολλα πραγματα. Τη τεραστια διαφορα την εκανε το ypao και πλεον δε μπουμαρουν επ ουδενι.
[DOUBLEPOST=1520372301][/DOUBLEPOST]Οπως πολυ σωστα ειπε ο kogni το pure direct το ξεχναω. Ακομα και με φροντιδα στο χωρο δεν εχω σκοπο να παω ποτε σε pure direct. Ο τελικος στοχος ειναι να τα δεσω με ενα σαμπ και οταν πλεον θα γινει αυτο να φερω καποιον να το καλιμπραρει (αν και δυσκολο μιας και μενω επαρχια).

Reaction score
6.236
Για να μην ανοίγω νεο θεμα μιας και εδω στην προηγουμενη σελιδα υπαρχει φωτογραφια του χωρου μου θα ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας για την τοποθετηση ραφιων πισω απο τα ηχεια. Συγκεκριμενα σκεφτομαι να τοποθετησω διπλα απο την τηλεοραση και στις δυο πλευρες απο ενα http://www.ikea.gr/kathistiko/apoth...liothikes/brusali-bibliothiki-53467/70302283/
και να τα γεμισω με βιβλια ωστε να αποφυγω το να βαλω μπασοπαγιδες στις γωνιες για αισθητικους λογους. Πιστευετε αξιζει κατι τετοιο η οχι;

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.619
Για να μην ανοίγω νεο θεμα μιας και εδω στην προηγουμενη σελιδα υπαρχει φωτογραφια του χωρου μου θα ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας για την τοποθετηση ραφιων πισω απο τα ηχεια. Συγκεκριμενα σκεφτομαι να τοποθετησω διπλα απο την τηλεοραση και στις δυο πλευρες απο ενα http://www.ikea.gr/kathistiko/apoth...liothikes/brusali-bibliothiki-53467/70302283/
και να τα γεμισω με βιβλια ωστε να αποφυγω το να βαλω μπασοπαγιδες στις γωνιες για αισθητικους λογους. Πιστευετε αξιζει κατι τετοιο η οχι;
Όχι
Αυτό δεν ειναι μπασοπαγίδα, δεν παγιδεύει μπάσα.

Επίσης, οι μπασοπαγίδες ειναι πιο όμορφες.

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.619
Βαλε τις μπασοπαγίδες στις γωνιες, από πάνω μέχρι κάτω, και βλέπουμε.
Συνολικο μπατζετ έχεις καθορίσει;

Reaction score
6.236
Οχι Δημητρη δεν εχω αποφασισει ακομα για το μπατζετ αλλα οσο το δυνατον φτηνοτερα ειναι μια καλη αρχη :):). Επισης στο αμεσο μελλον θα αλλαξω σπιτι και για αυτο θελω να αποφυγω μεγαλα εξοδα εδω....

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.619
Επισης στο αμεσο μελλον θα αλλαξω σπιτι και για αυτο θελω να αποφυγω μεγαλα εξοδα εδω....
Γιατί, το σπίτι που θα πας δεν θα εχει γωνίες; ;)

Δεν ειναι μόνιμες κατασκευές, θα τα μετακομίσεις, οπως και τα ηχεία σου.

Reaction score
6.236
Δημητρη λογω του οτι οι γωνιες μου ειναι οπως στη φωτο οι συγκεκριμενες μπασοπαγιδες δε θα εφαρμοζουν ακριβως. Μηπως να παρω επιπεδα πανελ και να κλεισω τη γωνια αφηνοντας κενο απο πισω;

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.619
Δημητρη λογω του οτι οι γωνιες μου ειναι οπως στη φωτο οι συγκεκριμενες μπασοπαγιδες δε θα εφαρμοζουν ακριβως. Μηπως να παρω επιπεδα πανελ και να κλεισω τη γωνια αφηνοντας κενο απο πισω;
Ναι ειναι σωστό. Αλλα πάνελ-μπασοπαγιδες, όχι απλά πάνελ απορρόφησης.

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.619

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads