- Μηνύματα
- 5.484
- Reaction score
- 6.666
Γιατι δε θα εφταναν? μπορεις να το εξηγησεις ?Η αρχική σκέψη ήταν για δύο svs pb 2000 αλλά δεν θα έφτανα την απόδοση ενός pb 13 ultra... Άρα ούτε και με τα arendal 1.5 σίγουρα...
Μάλλον για pb 4000 με βλέπω...![]()
Γιατι δε θα εφταναν? μπορεις να το εξηγησεις ?Η αρχική σκέψη ήταν για δύο svs pb 2000 αλλά δεν θα έφτανα την απόδοση ενός pb 13 ultra... Άρα ούτε και με τα arendal 1.5 σίγουρα...
Μάλλον για pb 4000 με βλέπω...![]()
Κι εγω αυτο πήγα να ρωτήσω. Εκτός κι αν θέλει την ισοστάθμιση και τα XLR, πραγμα που δεν το νομίζω.Γιατι δε θα εφταναν? μπορεις να το εξηγησεις ?
συμφωνω και εγω αλλα με το v1801 . ολα της power sound ειναι πολυ τιμια sub και σιγουρα απο θεμα σταθμων παιρνανε τα svs.Κοίτα και αυτό
https://www.powersoundaudio.eu/product-page/v1500-single-15-ported-subwoofer
Είχα το v 1801 σε χώρο υπερδιπλάσιο του δικού σου και το ένιωθα σαν να σείεται ο τόπος.
Οπότε το μικρότερο αδελφάκι του( v1500) θεωρώ ότι θα σε υπερκαλύψει. Μεταφορικά χρεώνει 50 λίρες και έχει και 30 day money back guarantee.
πιστευω εννοει δεν θα εφταναν σε εκταση χαμηλουΓιατι δε θα εφταναν? μπορεις να το εξηγησεις ?
[DOUBLEPOST=1524149212][/DOUBLEPOST]Συμφωνώ απόλυτα. Το είχα αναφέρει και σε άλλο thread σχετικά με PSA & SVS, αλλά έπεσαν να με φάνε. Το 1801 δείχνει out of stock, θα πρέπει να μιλήσει με Ricky να δει διαθεσιμότητα. Πάντως το 15άρι, σε τέτοιο χώρο, θεωρώ ότι θα τον καλύψει.[/QUOTE]συμφωνω και εγω αλλα με το v1801 . ολα της power sound ειναι πολυ τιμια sub και σιγουρα απο θεμα σταθμων παιρνανε τα svs.
τα Αμερικανακια απο τις ετοιμες λυσεις ειναι η δευτερη προταση τους μετα τα jtr οπου ειναι απαγορευτικα για μας λογω τελωνειου κτλ
Να πάω για ένα v1500 και αργότερα για άλλο ένα;[DOUBLEPOST=1524149212][/DOUBLEPOST]
Συμφωνώ απόλυτα. Το έχω αναφέρει και σε άλλο thread σχετικά με PSA & SVS, αλλά έπεσαν να με φάνε. Το 1801 δείχνει out of stock, θα πρέπει να μιλήσει με Ricky να δει διαθεσιμότητα. Πάντως το 15άρι, σε τέτοιο χώρο, θεωρώ ότι θα τον καλύψει.

Φοβάμαι ότι δεν θα καλύπτουν τόσο καλά τις πολύ χαμηλές συχνότητες...Γιατι δε θα εφταναν? μπορεις να το εξηγησεις ?
Ειλικρινά πιστεύω ότι το v 1500 θα σε καλύψει. Από εκεί και πέρα, τι να σου πω. Επιλογές είναι. Θες δύο? Πάρε ένα v1500 και ένα δεύτερο αργότερα. Θες ένα, αλλά πιο δυνατό? Πάρε ένα v1801. Ίσως κάποια στιγμή τα κάνεις και αυτά 2.Από προσωπική πάντως εμπειρία, πάρε από τώρα ότι πιο ακριβό μπορείς (μακροπρόθεσμα θα σου βγει πιο φθηνά).Να πάω για ένα v1500 και αργότερα για άλλο ένα;
[DOUBLEPOST=1524149470][/DOUBLEPOST]
Φοβάμαι ότι δεν θα καλύπτουν τόσο καλά τις πολύ χαμηλές συχνότητες...
Δεν το ξέρω πάντως είναι μερικοί που δεν τρώγονται με τίποτα![DOUBLEPOST=1524149212][/DOUBLEPOST]
Συμφωνώ απόλυτα. Το είχα αναφέρει και σε άλλο thread σχετικά με PSA & SVS, αλλά έπεσαν να με φάνε.


..κοιτα και αυτο: 10 σε....1!Καλησπέρα στο φόρουμ.
Νομίζω ότι το επόμενο βήμα για το σύστημα μου είναι η αγορά sub απλά είμαι λίγο μπερδεμένος και θέλω τη βοήθειά σας. Ο χώρος 20 τμ σαλόνι:
View attachment 94692
Σκέφτομαι να βάλω δύο sub ένα αριστερά αρχικά στη θέση του παλιού και ένα αργότερα δεξιά στο κενό που υπάρχει... Να πάω σε δύο shield ή ported?
Κάποια στιγμή είχα ακούσει στο χώρο του Στάθη to svs pb 13 ultra που είχε και νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα με υπέρ καλύψει από θέμα χαμηλών.
Οι επιλογές θα ήθελα να είναι κάτι από: XTZ, Arendal, SVS ή PSA.
Το budget θα ήθελα συνολικά να μην ξεπεράσει τα 2500 ευρώ για δύο subs αν είναι να πάω για ένα πολύ καλό θα ήθελα κάτι μέχρι τα 2000 ευρώ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!![]()
Λέει για κόστος αποστολής στην Ελβετία 100 ευρώ. Για λοιπές χώρες δεν γράφει κάτι...Τα μεταφορικά αν καταλαβαίνω σωστά είναι flat 100euro. Και μπορείς να κόψεις και ενδοκοινοτικό τιμολόγιο και να γλιτώσεις και 19% ΦΠΑ.
Συμφωνώ απόλυτα με αυτή την επιλογή! Άλλωστε τα PB-4000 είναι τα νέα ΡΒ-13. Ένα τέτοιο σε 20 τετραγωνικά και τέλος.Μήπως να έβλεπες και αυτό. http://www.sv-sound.de/produkte/ported-cabinet/pb13-ultra-black-oak.php
Εγώ με κατάστημα πληροφορικής και το pb2000 yamaha rxa830 από lsound τα πέρασα στα έξοδα. και πριν κάνα μήνα τα klipsch από Γερμανία πάλη τα πέρασα.Λέει για κόστος αποστολής στην Ελβετία 100 ευρώ. Για λοιπές χώρες δεν γράφει κάτι...
Και τιμολόγιο...λες να μπορεί γιατρός να δικαιολογήσει subwoofer στα έξοδα;

Ο ΤΖΑΜΠΑ ΖΕΙΕγώ με κατάστημα πληροφορικής και το pb2000 yamaha rxa830 από lsound τα πέρασα στα έξοδα. και πριν κάνα μήνα τα klipsch από Γερμανία πάλη τα πέρασα.
Το είδα ότι αναφέρετε στην Ελβετία , αλλά δε νομίζω να είναι περισσότερα, θεωρώ ότι είναι ταβάνι τα 100. 130 κιλά ευρωπαλέτα μου κόστισε μέχρι το νησί (Σύρος) 70€. Τότε το 2015 η lsound έστελνε free shipping![]()

και γ αυτό θα μου κάνεις μια καλή εξυπηρέτηση όταν έρθει η ώρα για την απόκτηση του δικού μου sub να τα περάσεις τιμολόγιο σε σένα ... τι τσάμπα η φιλιά τόσα χρονιά

Εγώ με κατάστημα πληροφορικής και το pb2000 yamaha rxa830 από lsound τα πέρασα στα έξοδα. και πριν κάνα μήνα τα klipsch από Γερμανία πάλη τα πέρασα.
Το είδα ότι αναφέρετε στην Ελβετία , αλλά δε νομίζω να είναι περισσότερα, θεωρώ ότι είναι ταβάνι τα 100. 130 κιλά ευρωπαλέτα μου κόστισε μέχρι το νησί (Σύρος) 70€. Τότε το 2015 η lsound έστελνε free shipping![]()