Ήρθε η ώρα και για το δικό μου (trane5587)

trane5587

JBL-Crown τέλος του δρόμου
Reaction score
1.137
Καλημέρα στο φόρουμ! Είμαι σε δίλημμα παιδιά... Θέλω να προσθέσω άλλα δύο ηχεία για να ολοκληρώσω το 7.1 τα οποία θα τοποθετηθούν δεξιά αριστερά του καναπέ στο κέντρο του σαλονιού σχετικά. Σκέφτομαι να βάλω τα Klipsch KS-525 που είναι και της ίδιας σειράς με τα υπόλοιπα αλλά είναι δύσκολο να τα βρω και δεν ξέρω και σε τι τιμή... Η άλλη επιλογή είναι τα klipsch rs 62 ii αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα ταιριάξουν με τα υπόλοιπα. Εσείς τι λέτε; :idk:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.777
Απο τη στιγμή που επέλεξες να βάλεις αμφίπολα, δεν νομίζω να έχει σημασία μεταξύ των δυο.

A

AKARL

Guest
Καλημέρα στο φόρουμ! Είμαι σε δίλημμα παιδιά... Θέλω να προσθέσω άλλα δύο ηχεία για να ολοκληρώσω το 7.1 τα οποία θα τοποθετηθούν δεξιά αριστερά του καναπέ στο κέντρο του σαλονιού σχετικά. Σκέφτομαι να βάλω τα Klipsch KS-525 που είναι και της ίδιας σειράς με τα υπόλοιπα αλλά είναι δύσκολο να τα βρω και δεν ξέρω και σε τι τιμή... Η άλλη επιλογή είναι τα klipsch rs 62 ii αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα ταιριάξουν με τα υπόλοιπα. Εσείς τι λέτε; :idk:
https://www.elektrowelt24.eu/shop/product_info.php?refID=31234&products_id=3138

https://www.elektrowelt24.eu/shop/product_info.php?refID=31234&products_id=2384

trane5587

Reaction score
1.137
Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να πάω σε καινούργια KS 525 έλεγα για κάτι σε μεταχειρισμένο... Τα rs 62 ii τα δίνει ο "termatogkazi" και γι' αυτό σκέφτομαι να πάω σε αυτά. :)

trane5587

Reaction score
1.137
Κλείσαμε ένα σαπάκι για παραλαβή προς τα τέλη μαΐου... :dance2::dance2:
[DOUBLEPOST=1524904927][/DOUBLEPOST]
μεγεια το εργαλειο , αν και ανηλικο θα κανω τα στραβα ματια.
αντε σιγα σιγα και δευτερο
Ευχαριστώ πολύ Μιχάλη να σαι καλά! Δεν θέλω δεύτερο ευχαριστώ! :lol::lol::lolsign:

trane5587

Reaction score
1.137
:o

καλοριζικο....αριστη επιλογη.;)

απλα πρεπει να το βαλεις μπροστα να ξερεις ....αναμεσα στα L-R
Σε ευχαριστώ πολύ!
Για μπροστά αριστερά προορίζεται στη θέση του παλιού. :)

trane5587

Reaction score
1.137
Γκχ, γκχ, μια ερώτηση παρακαλω.
Από που θα το πας πάνω; :o
Θα το βγάλουμε από την πρώτη κούτα, έχω μετρήσει το διάδρομο και χωράει να περάσει άνετα. :)

Αλλιώς στη χειρότερη από το μπαλκόνι... :lol::lol:
[DOUBLEPOST=1524918642][/DOUBLEPOST]Ήθελα και pb τρομάρα μου! :gotcha::gotcha::gotcha:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.079
Members
38.525
Νεότερο μέλος
giannis9494