Klipsch Greek club

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
αυτο ηταν ενα (κλασικ) (7) το 2015 φτιαχτηκε.....(με το τσιμεντο look) αν θυμασαι....
και καπου πεταμενοι ειναι οι πυκνωτες του κεντρικου του (καποια στιγμη θα ερθει να τους περασω)......( rc7)......

Reaction score
396
Καλησπέρα.Λοιπον επειτα απο συγκριση κατέληξα οτι τα rf 63 ειναι λιγο πιο αποκαλυπτικα απο τα kg 4.5.Το cd player που εχω μπορω να συνδεσω ειτε με rca ειτε με οπτικη ινα.Οποτε εχουμε 2 συστηματα.Το ενα ειναι ο δικαναλος rotel με kg 4.5 και το αλλο ειναι ο πεντακαναλος pioneer με τα rf 63.Τα kg 4.5 επαιζαν στερεοφωνικά ενω τα rf 63 επαιζαν σαν 5.1 μαζι με το κεντρικο και τα surround με επιλογη απο ενισχυτη extreme stereo.Σαν συνολο τα ηχεια του home cinema ηταν πιο αποκαλυπτικα στις ψιλες τουλαχιστον ενω τα αλλα πιο ωμα.Αυτα τα ολιγα.

Reaction score
577
Σημερα ηρθε και το εργαλειο RP-450C :dance2:
Δικιο ειχατε, ειναι απιθανο!!

Σειρα τωρα εχει να φυγει το R-10SW και να παρει την θεση του ενα SVS PB2000 και ειμαι κομπλε για αρκετα χρονια :sneaky:
Για tv εχουμε ακομα καιρο.....:rolleyes:

Reaction score
17
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!

Εδώ και κάποιους μήνες έχω στην κατοχή μου το woofer r10 sw και για μπροστά τα r 15m. Είμαι σε ψάξιμο για να αγοράσω floor speakers για μπροστά και να βάλω τα r15m πίσω για surround. Ο ενισχυτής μου είναι ο denon avr x1000 5.1 με 80 watt ανά κανάλι.
Για τα μπροστινά είμαι μεταξύ των r 28f και των rp 280 f. Αξιζει η μεγάλη διαφορά στην τιμή του δεύτερου ? Θεωρείται ότι με τον υπάρχων ενισχυτή θα απολαμβάνω κυρίως μουσική με ένα από τα παραπάνω ζεύγη ή να κοιτάξω πρώτα για ενισχυτή κάτι το οποίο θα ήθελα να τρενάρω μιας και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον denon και δεν νιώθω την ανάγκη να τον αλλάξω. Σίγουρα όταν γίνει αυτό θα πάω σε ενισχυτή με atmos και περισσότερα κανάλια και δύναμη αλλά θα ήθελα αυτό να γίνει αργότερα.

Ευχαριστώ πολύ

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Σημερα ηρθε και το εργαλειο RP-450C :dance2:
Δικιο ειχατε, ειναι απιθανο!!

Σειρα τωρα εχει να φυγει το R-10SW και να παρει την θεση του ενα SVS PB2000 και ειμαι κομπλε για αρκετα χρονια :sneaky:
Για tv εχουμε ακομα καιρο.....:rolleyes:[/QUOTE

................δοκιμασε να <ισιωσεις> λιγο τα ηχεια σου
να σουζαρει λιγο το κεντρικο
και παιξε λιγο με την κλιση προ τα μεσα......
αυτα για αρχη......

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.445
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!

Εδώ και κάποιους μήνες έχω στην κατοχή μου το woofer r10 sw και για μπροστά τα r 15m. Είμαι σε ψάξιμο για να αγοράσω floor speakers για μπροστά και να βάλω τα r15m πίσω για surround. Ο ενισχυτής μου είναι ο denon avr x1000 5.1 με 80 watt ανά κανάλι.
Για τα μπροστινά είμαι μεταξύ των r 28f και των rp 280 f. Αξιζει η μεγάλη διαφορά στην τιμή του δεύτερου ? Θεωρείται ότι με τον υπάρχων ενισχυτή θα απολαμβάνω κυρίως μουσική με ένα από τα παραπάνω ζεύγη ή να κοιτάξω πρώτα για ενισχυτή κάτι το οποίο θα ήθελα να τρενάρω μιας και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον denon και δεν νιώθω την ανάγκη να τον αλλάξω. Σίγουρα όταν γίνει αυτό θα πάω σε ενισχυτή με atmos και περισσότερα κανάλια και δύναμη αλλά θα ήθελα αυτό να γίνει αργότερα.

Ευχαριστώ πολύ
Καλώς όρισες στο φόρουμ των κλιπσάκιδων.

Αν υπάρχει η δυνατότητα για επιλογή των rp 280f αξίζει σίγουρα η διαφορά στην τιμή. Αλλάζει η ποιότητα της κόρνας και δυστυχώς στο κεφάλαιο μουσική, αυτή έχει τον βασικό ρόλο.

Επίσης η κατηγορία στην οποία ανήκει ο denon δεν είναι ότι καλύτερο για να σηκώσει σωστά κάποια επιλογή της klipsch (αυτά τα 80 βατ που αναφέρει σαν δυνατότητα είναι παραμύθια της χαλημάς), αλλά και οποιασδήποτε άλλης σοβαρής επιλογής ηχείων. Άλλο ενισχυτής home cinema και άλλο ενισχυτής για μουσική ακρόαση.

Έτσι πρέπει μελλοντικά να επενδύσεις σε ένα σωστό μηχάνημα.

Ένας λόγος παραπάνω, είναι ότι ο denon σου, δεν διαθέτει καν έξοδο προενίσχυσης, ώστε να παρακάμψουμε το αδύνατο σήμα του, οπότε δυστυχώς, φεύγει. Τώρα, Αν θέλεις οπωσδήποτε συνδυασμό home cinema και ακρόαση μουσικής και είσαι απαιτητικός στην δεύτερη επιλογή (μουσική ακρόαση) πρέπει να κάνεις δυστυχώς, συνδυασμό.

Reaction score
1.121
Παίδες μία άποψη για τα klipsch rf 35..
καθαρά για μουσική πάνω σε στέρεο vintage ενισχυτή ΑΚΑΙ ΑΜ 2800.
είναι κιονέζικα ? ή γιούζα ? θα κολλήσουν σε τοίχο (10 εκατοστά μαξ).
Έχουν θέμα ?

Είμαι της κόρνας αλλά τα visaton δεν χωράνε. ασε το waf..

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.445
Αμερικάνικα δεν τα λες, φυσικά δεν παίζει και μεγάλο ρόλο αυτό.
Αν σου αρέσουν οι κόρνες, προχώρα, και ο akai θα τα καταφέρει.
Καλό είναι να έχεις ακρόαση πριν την αγορά.

Σχετικά με τον τοίχο και εγώ τα έχω σε παρόμοια θέση. Δεν έχω πρόβλημα.

Reaction score
1.121
λέω να τα τεστάρω με τα μηχανάκια μου και να προχωρήσω σε άμεση αγορά εάν μου κάνουν ηχητικά.

τον ΑΚΑΙ τον έχω και εγώ σε εκτίμηση ! από πηγές είμαι ΟΚ )) thorens TD 166 + marantz 63.

με την ηλικία τους, παίζει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα ? (κρος κλπ)

τοποθετούνται χωρίς τα (απαίσια) πλαστικά ποδαράκια ?

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.445
Σχετικά με τα ποδαράκια δεν γνωρίζω, έχω τα rf 62 II. Λογικά ξε βιδώνουν, όπως και στα rf 62 (εδώ τα ποδαράκια είναι πιο υποφερτά, παρ όλα αυτά και εδώ έχομε υλικά ευτελούς αξίας) Ευτυχώς η υπόλοιπη κατασκευή είναι σε αρκετά καλό επίπεδο. Όπου μπορούν (χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα ήχου) κόβουν. Ανταγωνισμός βλέπεις.

Πάντως και εγώ είμαι μέσα σε αλλαγή αν φυσικά υπάρχει τρόπος.

Ο akai και τα υπόλοιπα είναι ok σχετικά με επιλογές, klipsch. (Αν ήτανε κανένας av εκεί υπάρχουν ενδοιασμοί, διότι είναι πολύ αποκαλυπτικά και απαιτούν ποιοτικές κατασκευές ενισχυτικών).
[DOUBLEPOST=1527687408][/DOUBLEPOST]Ένα φρεσκάρισμα πάντως θα ανέβαζε το επίπεδο του akai σε άλλη κατηγορία

Reaction score
41
Επειδή ασχολείστε σε αυτή την ενότητα κυρίως με ηχεία KLIPSCH παίρνω την πρωτοβουλία και θέτω, όπως και στην ενότητα <<Αγορά ηχείων>> το παρκάτω ερώτημα.

Σκέφτομαι λοιπόν να πάω για πρώτη φορά προς KLIPSCH μεριά.
Συγκεκριμένα αναφέρομαι στα νέα KLIPSCH FORTE III .
Θα παρακαλούσα να είχα τις απόψεις όσων έχουν υπόψιν τους τα συγκεκριμένα ηχεία και γενικότερα τα KLIPSCH.
Αυτό που θα ήθελα κυρίως να ρωτήσω είναι αν θα έπαιζαν καλά με τον ενισχυτή της YAMAHA a-s 2000.
Ενδιφέρομαι μόνο όπως καταλαβαίνετε για μουσικές ακροάσεις.

Θα εκτιμούσα πολύ τις απόψεις σας.

A

AKARL

Guest
Αυτό που θα ήθελα κυρίως να ρωτήσω είναι αν θα έπαιζαν καλά με τον ενισχυτή της YAMAHA a-s 2000.
Το οποίο έχεις ήδη ή σκοπεύεις να αγοράσεις;

Reaction score
41
Το οποίο έχεις ήδη ή σκοπεύεις να αγοράσεις
Φαντάζομαι αναφέρεσε στον ενισχυτή.
Μου το πουλάει φίλος σε πολύ καλή τιμή.
Γι αυτό ρωτάω αν ταιριάζει η να κοιτάξω άλλο set up.

A

AKARL

Guest
Φαντάζομαι αναφέρεσε στον ενισχυτή.
Μου το πουλάει φίλος σε πολύ καλή τιμή.
Γι αυτό ρωτάω αν ταιριάζει η να κοιτάξω άλλο set up.
Πόσο ακριβώς είναι το πολύ καλή τιμή (αν μπορείς να το γράψεις);

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.445
Προσωπικά θεωρώ ότι και τα δύο κομάτια θα γίνουν ένα απίθανο σύνολο απόλαυσης. Μην καθυστερείς.....

Reaction score
41
Προσωπικά θεωρώ ότι και τα δύο κομάτια θα γίνουν ένα απίθανο σύνολο απόλαυσης. Μην καθυστερείς.....
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Με βάση την εμπειρία σου δώσε μου λίγα στοιχεία παραπάνω για τον συγκεκριμένο συνδιασμό ενισχυτή - ηχείων, γιατί κάποιοι υποστηρίζουν οτι τα συγκεκριμένα ηχεία θα ταίριαζαν με κάποιον άλλης... χροιάς ενισχυτή είναι ίσος λίγος γι αυτά γτα ηχεία.
Αν ναί ποιά άλλα KLIPSCH θα έβλεπες;
Και ποιά η γνώμη σου ανάμεσα σε KLIPSCH RF-7 II και FORTE III.
Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που μου διθέτεις στα ερωτήματά μου..

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.445
Αγαπητέ kgeo, ως προς το forte III δεν χωρά συζήτηση, είναι ένα καθαρά hi end ηχείο (προσφορά στα χρήματα που διατίθεται) και όσο περνά ο καιρός, θα ανεβαίνει η ποιοτική του αξία, άρα είναι επένδυση. Η διαφορά από τις διάφορες rf είναι ότι εκείνες είναι τα εμπορικά της κομμάτια, ενώ το forte έχει μία ύπαρξη γοήτρου για την φίρμα.

Στην τελευταία εκδήλωση του ήχου, σπατάλησα και τις 2 ημέρες στην ακρόαση αυτού του ηχείου και έζησα για λίγο ευτυχσμένος, και πραγματικά αν είχα τον χώρο αλλά και την οικονομική δυνατότητα, θα ήταν τοποθετημένα σήμερα στον χώρο μου.

Είναι φρόνιμο να πεταχτείς στην Αθήνα (γ Σεπτεμβρίου), στην αντιπροσωπεία της Klipsch (Λαιος) για ακρόαση.

Ως προς την yamaha τώρα. Σε στέρεο μηχανήματα είναι αντικειμενικά μία σοβαρή εταιρεία, με γνώριμο και ξεχωριστό ήχο.
Μια εταιρεία η οποία σαν βάση κατασκευάζει μουσικά όργανα και μάλιστα σε μερικά σημεία (πιάνο) είναι το πρότυπο, δεν θα ρίσκαρε ο όνομά της, άρα και ο παραπάνω ενισχυτής σίγουρα θα διαθέτει άριστες προδιαγραφές, αφού η σειρά 2000 βρίσκεται στο ανώτερο μέρος των σειρών της.

Τα πειράματα με λάμπες κλπ όπως και ξεχωριστές εταιρείες ήχου, τα φοβάμαι. Την έχω πατήσει αρκετές φορές και έβαλα πλέον μυαλό.

Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη.

Reaction score
2.316
Ακουω με klipsch πανω απο 20 χρονια .Με yamaha δεν μου εκατσαν ποτε.Σιγουρα η εταιρεια ειναι σοβαρη αλλα με τα klipsch εμενα δεν...

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.445
Δεν έχω και εγώ προσωπική εμπειρία klipsch - yamaha.
Όμως επειδή έχω ακούσει με b&w τον 2000 γιαυτό αναφέρω τα παραπάνω. Επίσης, επειδή ο 2000 σαν ποιότητα κατασκευής βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, επηρεάζει θετικά.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef