- Reaction score
- 782
Και αλλος ζήλεψε και θελει αναβάθμιση?
Καλό μάθαμε?
Και αλλος ζήλεψε και θελει αναβάθμιση?
Σημερα ηρθε και το εργαλειο RP-450C
Δικιο ειχατε, ειναι απιθανο!!
![]()
Σειρα τωρα εχει να φυγει το R-10SW και να παρει την θεση του ενα SVS PB2000 και ειμαι κομπλε για αρκετα χρονια
Για tv εχουμε ακομα καιρο.....[/QUOTE
................δοκιμασε να <ισιωσεις> λιγο τα ηχεια σου
να σουζαρει λιγο το κεντρικο
και παιξε λιγο με την κλιση προ τα μεσα......
αυτα για αρχη......
Καλώς όρισες στο φόρουμ των κλιπσάκιδων.Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!
Εδώ και κάποιους μήνες έχω στην κατοχή μου το woofer r10 sw και για μπροστά τα r 15m. Είμαι σε ψάξιμο για να αγοράσω floor speakers για μπροστά και να βάλω τα r15m πίσω για surround. Ο ενισχυτής μου είναι ο denon avr x1000 5.1 με 80 watt ανά κανάλι.
Για τα μπροστινά είμαι μεταξύ των r 28f και των rp 280 f. Αξιζει η μεγάλη διαφορά στην τιμή του δεύτερου ? Θεωρείται ότι με τον υπάρχων ενισχυτή θα απολαμβάνω κυρίως μουσική με ένα από τα παραπάνω ζεύγη ή να κοιτάξω πρώτα για ενισχυτή κάτι το οποίο θα ήθελα να τρενάρω μιας και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον denon και δεν νιώθω την ανάγκη να τον αλλάξω. Σίγουρα όταν γίνει αυτό θα πάω σε ενισχυτή με atmos και περισσότερα κανάλια και δύναμη αλλά θα ήθελα αυτό να γίνει αργότερα.
Ευχαριστώ πολύ
Το οποίο έχεις ήδη ή σκοπεύεις να αγοράσεις;Αυτό που θα ήθελα κυρίως να ρωτήσω είναι αν θα έπαιζαν καλά με τον ενισχυτή της YAMAHA a-s 2000.
Φαντάζομαι αναφέρεσε στον ενισχυτή.Το οποίο έχεις ήδη ή σκοπεύεις να αγοράσεις
Πόσο ακριβώς είναι το πολύ καλή τιμή (αν μπορείς να το γράψεις);Φαντάζομαι αναφέρεσε στον ενισχυτή.
Μου το πουλάει φίλος σε πολύ καλή τιμή.
Γι αυτό ρωτάω αν ταιριάζει η να κοιτάξω άλλο set up.
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Προσωπικά θεωρώ ότι και τα δύο κομάτια θα γίνουν ένα απίθανο σύνολο απόλαυσης. Μην καθυστερείς.....