- Reaction score
- 370
Χάχάχά....σωστά, δεν μου πέρασε απο το μυαλό...μπορεί και στο ΤRento.ή στο TRapani...Ε θα ηταν φτιαγμένη στο TReviso η στο TRieste της Ιταλίας...
Χάχάχά....σωστά, δεν μου πέρασε απο το μυαλό...μπορεί και στο ΤRento.ή στο TRapani...Ε θα ηταν φτιαγμένη στο TReviso η στο TRieste της Ιταλίας...
Επειδή δεν προσδιορίζεις σε ποιόν αναφέρεσαι και η ανάρτησή σου είναι κάτω απο την δική μου, μπορείς να το διευκρινίσεις ;Έχεις κάνει την άποψη σου ξεκάθαρη για το τι θέλεις να κάνεις με τις αγορές σου και δημοσιοποίησες και το παράδειγμα σου. Υποδείξεις σε προσωπικό επίπεδο στους υπόλοιπους και περίεργες συνεπαγωγές καλό είναι να λείπουν.
είναι προφανές ότι αναφέρομαι στον OPΕπειδή δεν προσδιορίζεις σε ποιόν αναφέρεσαι και η ανάρτησή σου είναι κάτω απο την δική μου, μπορείς να το διευκρινίσεις ;
Προέρχονται και απο τη δυτική Μογγολία, αλλά δεν είναι Μογγόλοι. Επιμειξίες υπήρχαν φυσικά, όπως εξάλλου και με Έλληνες.Μάλλον αστειεύεσαι. Δηλαδή αμφισβητείς ιστορικά γεγονότα και επιμένεις στην χωρίς βάση άποψη σου. Απλά εγώ σου αποδεικνύω ότι ιστορικά προέρχονται από εκεί. Τώρα εσύ τί λες ή τί θέλεις να πιστεύεις είναι άλλη υπόθεση χωρίς βάση και λογική. Συνήθως πάντως όταν δεν γνωρίζουμε καλά κάτι δεν επιμένουμε για την ορθότητα της άποψης μας, όταν μάλιστα μας αποδεικνύουν με ντοκουμέντα το αντίθετο.
Τα λουλούδια και το κοκτέιλ ειναι τουρκικά και δωράκι τους.Απο πέρυσι που επισκέφτηκα τη χώρα για πρώτη φορά στη ζωή μου - ανόμοια με τους περισσότερους σας πιστεύω - Μ έχει συναρπάσει η ομορφιά της φύσης και των ανθρώπων της καθώς και η αγάπη προς το πρόσωπο του γράφοντα όταν μάθαιναν την καταγωγή μου. Ποτε δεν άκουσα εχθρικά σχόλια,τουναντίον!Ολοι είχαν και μια όμορφη ιστορία να διηγηθούν με τους « γείτονες « τους....θα γινει λουλουδοκαυγας![]()
ΛΟΝΔΙΝΟ?Οι περισσότεροι φίλοι μου εδώ ειναι τουρκικής καταγωγής,ψωνίζω από τουρκικά σουπερμάρκετ διότι οι τιμές και η ποιότητα των προϊόντων ειναι ασύγκριτη,και επισκέπτομαι ,ανάμεσα Σ αλλα, και τουρκικά εστιατόρια και καφέ.Το ίδιο κάνουν κι αυτοί....
Λονδίνο,Βερολίνο τι σημασια έχει?ΛΟΝΔΙΝΟ?
ΚΑΜΜΙΑ....Λονδίνο,Βερολίνο τι σημασια έχει?
Αν αναφέρεσαι σε εμένα αγαπητή μελίνα θα μπορούσες να μου διευκρινήσεις τί ακριβώς σε ενόχλησε και σε ποιό post? Και αν όντως έγραψα κάτι προσβλητικό θα έχεις την άδεια μου να το διαγράψεις.είναι προφανές ότι αναφέρομαι στον OP
Είναι σαφές αυτό που έγραψα.Αν αναφέρεσαι σε εμένα αγαπητή μελίνα θα μπορούσες να μου διευκρινήσεις τί ακριβώς σε ενόχλησε και σε ποιό post? Και αν όντως έγραψα κάτι προσβλητικό θα έχεις την άδεια μου να το διαγράψεις.
Επειδή είμαι λίγο βλάκας και σε μένα δεν είναι τόσο σαφές θα σε παρακαλούσα να το διευκρινήσεις και να το στοιχειοθετήσεις παραπάνω τη στιγμή που αφορά εμένα.Είναι σαφές αυτό που έγραψα.
Θα μπω στον κόπο να το κάνω αν και δεν σε θεωρώ βλάκα.Επειδή είμαι λίγο βλάκας και σε μένα δεν είναι τόσο σαφές θα σε παρακαλούσα να το διευκρινήσεις και να το στοιχειοθετήσεις παραπάνω τη στιγμή που αφορά εμένα.
Ετυχαριστώ
Κάνεις μεγάλο λάθος. ....
Εσύ τώρα με ποιον είσαι με εμάς ή τους άλλους? ...Αν η απάντηση σου σε αυτό είναι αρνητική τότε με γεια σου και χαρά σου να αγοράζεις ότι κατασκευάζουν τα μογγόλια. Όταν κάποια στιγμή όμως τους δεις έξω από την πόρτα σου μην απορήσεις για το ποιος φταίει. Να κοιταχτείς στον καθρέπτη και θα καταλάβεις. ....
Μάλλον αστειεύεσαι. Δηλαδή αμφισβητείς ιστορικά γεγονότα και επιμένεις στην χωρίς βάση άποψη σου. Απλά εγώ σου αποδεικνύω ότι ιστορικά προέρχονται από εκεί. Τώρα εσύ τί λες ή τί θέλεις να πιστεύεις είναι άλλη υπόθεση χωρίς βάση και λογική. Συνήθως πάντως όταν δεν γνωρίζουμε καλά κάτι δεν επιμένουμε για την ορθότητα της άποψης μας, όταν μάλιστα μας αποδεικνύουν με ντοκουμέντα το αντίθετο.
οκ εσύ να συνεχίσεις να αγοράζεις από εκεί για να τους ενισχύεις όσο μπορείς. Άλλωστε ο avatar σου ήταν και κουμπαράκι τρελό με τον ρετζέπ. Και στα δικά σου...
Μάλιστα κατανοητόν. Δηλαδή κάποιες διαπιστώσεις αλλά και κάποιες φράσεις που ειπώθηκαν περισσότερο εν είδει καλαμπουριού εκλαμβάνονται από εσάς σαν υποδείξεις. Προσωπικά δε τις βλέπω έτσι για αυτό και τις έγραψα. Αν τώρα με αυτά προσέβαλα κάποιους συμφορουμίτες ζητώ συγνώμη. Μπορείτε αν θέλετε να διαγράψετε και το thread αφού διαφωνείτε.Θα μπω στον κόπο να το κάνω αν και δεν σε θεωρώ βλάκα.
Τα παρακάτω είναι σαφείς προσωπικές υποδείξεις για το τι πρέπει να κάνουν οι άλλοι (σε φαντάζομαι να κουνάς και το δαχτυλάκι δασκαλίστικα...) και προσωπικές μομφές τόσο για το τι καταλαβαίνει ο καθένας όσο και για τα πατριωτικά του αισθήματα και για τις συνέπειες που θα έχει, σε προσωπικό επίπεδο πάντα, αν δεν ακολουθήσει το δικό σου παράδειγμα.
Να υποθέσω και εγώ με τη σειρά μου ότι αν ήσουν αρχηγός του κράτους θα επέβαλες την άποψη σου με ένα νόμο και ένα άρθρο, κάτι σαν τον Ρετζέπ δηλαδή, σωστά;