gonis
Luger
- Reaction score
- 12.416
Φαίνεται να έχουν πιο στενή μπαφλα και σίγουρα διαφορετικά γουφερ.Συγκριτικά με τις φωτό...εγώ βλέπω άλλα γούφερ...τι παίζει?
άλλη σειρά?
![]()
Μόνο ο Πετροπουλος μπορεί να απαντήσει.
Φαίνεται να έχουν πιο στενή μπαφλα και σίγουρα διαφορετικά γουφερ.Συγκριτικά με τις φωτό...εγώ βλέπω άλλα γούφερ...τι παίζει?
άλλη σειρά?
![]()
και είπα να μην το γράψω...ιδέα μου θα ναι...Φαίνεται να έχουν πιο στενή μπαφλα και σίγουρα διαφορετικά γουφερ.
That sounds great. my Arcam ∂ 290 gives 140W at 4Ω. That should be fine!yes according to the article HERMES is an easy load that could match with a low power amplifier. Minimum load 3,8 Ω at 100 Ηz.
Wish I was still in Scotland I would drive near you to buy a pair! or two!
Wise decision....I will definitely try to get the Hermes, and may be I keep the Axxia as well for a small set up....
What is the weight of the Hermes? in the magazine they say 80kg. Is that for each speaker??? That is VERY heavy.I would like to tell us how much the transport is for Greece . ( for Hermes ) -
how can I get in touch with Petropoulos?Φαίνεται να έχουν πιο στενή μπαφλα και σίγουρα διαφορετικά γουφερ.
What is the weight of the Hermes? in the magazine they say 80kg. Is that for each speaker??? That is VERY heavy.![]()
you can find a few things around. Listen to different tunes on my soundcloud channel:" musician , jazz drummer "
You've uploaded something to You Tube ?
-
+1Massimo !
Respect !
-
Good morning from AthensWhat is the weight of the Hermes? in the magazine they say 80kg. Is that for each speaker??? That is VERY heavy.
[DOUBLEPOST=1530659644][/DOUBLEPOST]
how can I get in touch with Petropoulos?
4ων δρόμωνΝα κανω τον Σερλοκ...
Ετσι οπως το βλεπω στη φωτο ο Ερμης ειναι ενα τριδρομο Αρτεμις, μια υλοποιηση λιγων τεμαχιων γιαυτο χωρις αριθμηση υποθετω...παιζει να εχει και συλλεκτικη αξια ...
πωωω τι ξέθαψες...Οσον αφορά την ωμική αντίσταση η AS συνήθιζε στα προσπέκτους της, στα τεχνικά χαρακτηριστικά να χρησιμοποιεί τον όρο
"Σύνθετη Αντίσταση" και έδινε 2 τιμές.
Μέση τιμή αντίστασης και ελάχιστη τιμή αντίστασης..
Πιθανόν γιαυτό να υπάρχουν τόσες απόψεις..!
Αυτό είναι ενα φυλλάδιο εποχής 1990
View attachment 100357
View attachment 100359
View attachment 100360